Logo

Olitours, Draginje

Fotografije voznih parkova i rasprave o prevoznicima iz centralne Srbije.

Postod djole » Sub Feb 19, 2011 3:25 pm

Autobusi su im super, sad sto se tice ljubaznosti :?
s215hdh je napisao:Putnika imaju malo jer tradiocionalno vaze za najsporije i najbezobraznije prevoznike na Becu
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
-Mario Andretti-
djole
Diplomirani mašinski inženjer - master

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 10:14 pm

Sponzor

Postod Lale87 » Sub Feb 19, 2011 6:00 pm

djole je napisao:Autobusi su im super, sad sto se tice ljubaznosti :?
s215hdh je napisao:Putnika imaju malo jer tradiocionalno vaze za najsporije i najbezobraznije prevoznike na Becu

Nek su najsporiji ali da ja sa grupom stignem bezbedno! valjda nisu toliko neljubazni da maltretiraju grupu izuzetno raspolozenih studenata, da nece da staju cesce na pauze , kada nemaju odredjeno vreme za kome moraju da stignu...
Lale87
Član

Pridružio se: Pon Feb 14, 2011 7:42 pm

Postod PEX » Pet Feb 25, 2011 2:44 pm

cone je napisao:I moje fotografije istog autobusa.
Image

Nekad
Image
PEX
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Apr 02, 2009 1:37 am

Postod s215hdh » Pet Feb 25, 2011 5:22 pm

Znaci o ste joj vi jos nakacili tu ruznu masku :D
s215hdh
Profesionalni vozač

Pridružio se: Sub Feb 09, 2008 5:47 pm

Postod PEX » Pet Feb 25, 2011 6:30 pm

s215hdh je napisao:Znaci o ste joj vi jos nakacili tu ruznu masku :D

Jeste, jeste, vidi kaka je gadna :) Msm nije gadna na seriji 200, ali na 300 ne ide nikako. Imala udes u PG, pa je majstor u garazi ovo samo ubudzio, i vidis tako ostalo. Serija 300 baš nema srece sa maskama u fudeksu :)
PEX
Profesionalni vozač

Postod s215hdh » Pet Feb 25, 2011 7:34 pm

Vidim :D
s215hdh
Profesionalni vozač

Pridružio se: Sub Feb 09, 2008 5:47 pm

Postod civijas » Ned Feb 27, 2011 4:33 pm

Lale87 je napisao:

Nek su najsporiji ali da ja sa grupom stignem bezbedno! valjda nisu toliko neljubazni da maltretiraju grupu izuzetno raspolozenih studenata, da nece da staju cesce na pauze , kada nemaju odredjeno vreme za kome moraju da stignu...

Koja to Ijada putuje u Canj? :D
Autobusi su super, samo je pitanje kako ce proci sa ''veselim'' studentima. :wink: Cisto da znas, bilo kakvu stetu da napravite unutra, lepo cete je platiti, posto gazda bas drzi do autobusa. :D

A sto se tice ''maltretiranja veselih studenata'' kao neko koje vodio masu od koje su vozaci pred penzijom bezali i nisu verovali sta voze, probajte da budete u putu malo normalni, jer je i zakonom zabranjeno povece veselje. A na magistralnim putevima kud vi idete do dole, ne moze da se staje kod svake bandere i to pijanim studentima malo teze ide u glavu. A sad zavisi ko se namesti od vozaca, neko moze i da tolerise, a ako vas gazda bude vozio ... :wink:

Savet je da trazis Scanie Irizar jer je ona starija pa mozete da se zezate ili 315HDH i obavezno idite preko Sapca ako idete iz NS, jer je put kraci 65km, samo to Novosadjanima objasniti... :evil:

I deca u 1. osnovne mogu da izdrze 2 sata puta bez pauze, tako da bi i ovi mogli da se potrude malo. A ako vec piju zabrani im pivo, vez samo zestinu, samo u klontrolisanim kolicinama...;)
civijas
Član

Pridružio se: Pon Dec 22, 2008 3:46 am

Postod Lale87 » Uto Mar 01, 2011 5:59 pm

civijas je napisao:
Lale87 je napisao:

Koja to Ijada putuje u Canj? :D
Autobusi su super, samo je pitanje kako ce proci sa ''veselim'' studentima. :wink: Cisto da znas, bilo kakvu stetu da napravite unutra, lepo cete je platiti, posto gazda bas drzi do autobusa. :D

A sto se tice ''maltretiranja veselih studenata'' kao neko koje vodio masu od koje su vozaci pred penzijom bezali i nisu verovali sta voze, probajte da budete u putu malo normalni, jer je i zakonom zabranjeno povece veselje. A na magistralnim putevima kud vi idete do dole, ne moze da se staje kod svake bandere i to pijanim studentima malo teze ide u glavu. A sad zavisi ko se namesti od vozaca, neko moze i da tolerise, a ako vas gazda bude vozio ... :wink:

Savet je da trazis Scanie Irizar jer je ona starija pa mozete da se zezate ili 315HDH i obavezno idite preko Sapca ako idete iz NS, jer je put kraci 65km, samo to Novosadjanima objasniti... :evil:

I deca u 1. osnovne mogu da izdrze 2 sata puta bez pauze, tako da bi i ovi mogli da se potrude malo. A ako vec piju zabrani im pivo, vez samo zestinu, samo u klontrolisanim kolicinama...;)

Nije prvi put da idemo na primatijadu ( skup svih prirodno -matematickih fakulteta iz 9 gradova bivse Juge) u Crnu Goru. Nije im problem da trpe po par sati, ne lome, ne cepaju, ali su pijani vec na parkingu ispred sava centra i pevaju non-stop, ali se do sada niko nije zalio!
No, da zanemarimo to, kada sam odlucio da hocu da me oni voze, zvao sam i trazio neki predugovor! Gazda je bio neljubazan i lepo me je otkacio recima : " U Becu sam, zovem te za dva dana kada se vratim" i spustio mi slusalicu...!!! Naravno, nije me zvao, a kada sam ja njega zvao dva -tri dana za redom nije se javio! :twisted:
Lale87
Član

Postod sasa-74 » Uto Mar 01, 2011 9:07 pm

pa nisi se vencao za njega nadji nekog drugog pa se vozite :wink:
negas je napisao: Nema auta bez TAMica! Nekad su inzenjeri Dajca projektovali motor za bus bez goriva, al im bilo glupo zbog konkurencije, pa resili da ga naprave samo da radi bez vode :wink: :wink:
sasa-74
Mehaničar

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 4:10 pm

Postod Lale87 » Sre Mar 02, 2011 12:43 am

Pa naravno da sam nasao! 8)
Lale87
Član

Postod Aleks_BGD » Pon Maj 23, 2011 6:32 pm

Svi pricaju o Scaniji ali niko da zavrsi posao do kraja..
Image
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Dec 04, 2008 9:00 pm

Postod PEX » Pon Maj 23, 2011 7:35 pm

Slabo ispolirana nazad, baš se vide ostaci 7 Jula....
PEX
Profesionalni vozač

Postod Aleks_BGD » Pon Maj 23, 2011 7:40 pm

PEX je napisao:Slabo ispolirana nazad, baš se vide ostaci 7 Jula....

Aha,zapustena je poprilicno....
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Dec 04, 2008 9:00 pm

Postod PEX » Pon Maj 23, 2011 7:45 pm

Kad su je već jeftino dobili, mogli su koji dinar uloziti u nju.
PEX
Profesionalni vozač

Postod civijas » Pon Maj 23, 2011 7:52 pm

Aleks_BGD je napisao:Svi pricaju o Scaniji ali niko da zavrsi posao do kraja..
http://i793.photobucket.com/albums/yy21 ... c5d9df.jpg

Zavrsen je posao jos prosle godine na prethodnoj strani, ali lepa dnevna slika.:D Retko je vidljiva na putu posto je najcesce u garazi. :wink:
civijas
Član

Pridružio se: Pon Dec 22, 2008 3:46 am

PrethodniSledeća

Povratak na Prevoznici iz centralne Srbije