nocturne je napisao:STOP! Nailazi Kolasin prevoz!
http://img197.imageshack.us/img197/927/photo0088gxj.jpg
Jedini koji je zadrzao kompletnu kolor semu Kosmet prevoza..
Pohvale za fotografa
nocturne je napisao:STOP! Nailazi Kolasin prevoz!
http://img197.imageshack.us/img197/927/photo0088gxj.jpg

Mitrovcanac je napisao:Radjeno mu nesto iznad zadnjih vrata. Ranije nije imao one dve upravne crte.

shakal je napisao:
Danas sam posle duzeg vremena putovao sa Kolasinom i to ovim busem! Sto se tice samog busa, zreo za ozbiljno sredjivanje! motor je toliko glasan,unutra se cuje bas dosta, a spolja jos vise! Nije auspuh u pitanju. Kada vozac pusti gas onda se cuje totalno drugaciji zvuk, i kao da nesto zapinje i struze nesto! Limarija pocela da rdja kod prozora, napukao kod drugih vrata kojima inace treba pola minuta da se otvore, ne dihtuju pa duva opasno! A unutra katastrofa sto se higijene tice! nije cisen unutra ko zna koliko, ljudi nece verovati bus je pun Blata, sve je izblatavljeno, skorelo se svuda! a prasina samo leti po busu, prozori umacani nikakvi! Steta za vozilo, moze da bude u tip top stanju samo da se neko malo potrudi! A vozac je zakidao na kartama samo tako, e nemam kusur 20 din, e nemam ti 40 i tako je nakupio od 15tak putnika garant 300dinara!

osojanac je napisao:shakal je napisao:
Danas sam posle duzeg vremena putovao sa Kolasinom i to ovim busem! Sto se tice samog busa, zreo za ozbiljno sredjivanje! motor je toliko glasan,unutra se cuje bas dosta, a spolja jos vise! Nije auspuh u pitanju. Kada vozac pusti gas onda se cuje totalno drugaciji zvuk, i kao da nesto zapinje i struze nesto! Limarija pocela da rdja kod prozora, napukao kod drugih vrata kojima inace treba pola minuta da se otvore, ne dihtuju pa duva opasno! A unutra katastrofa sto se higijene tice! nije cisen unutra ko zna koliko, ljudi nece verovati bus je pun Blata, sve je izblatavljeno, skorelo se svuda! a prasina samo leti po busu, prozori umacani nikakvi! Steta za vozilo, moze da bude u tip top stanju samo da se neko malo potrudi! A vozac je zakidao na kartama samo tako, e nemam kusur 20 din, e nemam ti 40 i tako je nakupio od 15tak putnika garant 300dinara!
Ja kada pricam za Kolsain niko mi ne veruje pa eto i to

Mene je jednom vozac Kosmeta pitao odakle sam i toliko, ali ceo put smo nesto pricali pa me je covek usput pitao, ali ne sad ono da se odmah uhvatio za to... Sto se tice Kolasina i Kosmeta po ponasanju razlika je vidna, Kolasinci kao sto si rekao obicno zakidaju na karte a Kosovci samo ako stvarno nemaju da vrate(posteno rade ljudi)..shakal je napisao:Ruku na srce ni Kosmet ne mogu da pohvalim bas, ali tu su u rangu! Kosmet ima starije buseve, a kolasin novije ali neodrzavane, tako da mu dodje na isto! A i ista se struktura ljudi vozi u njima! Nikada mi nece biti jasno zasto me uvek u tim busevima pitaju dokle putujem i "da li sam njihov" (misleci verovatno da li sam poreklom sa kosova). To mi se redovno desava kada putujem sa njima, to im je izgleda navika da pitaju odakle je ko, a mene to nervira kad moram da objasnjavam da sam rodom iz Kraljeva i da mi je cela loza iz Sumadije i tako dalje

Nenad_KM je napisao:Mene je jednom vozac Kosmeta pitao odakle sam i toliko, ali ceo put smo nesto pricali pa me je covek usput pitao, ali ne sad ono da se odmah uhvatio za to... Sto se tice Kolasina i Kosmeta po ponasanju razlika je vidna, Kolasinci kao sto si rekao obicno zakidaju na karte a Kosovci samo ako stvarno nemaju da vrate(posteno rade ljudi)..shakal je napisao:Ruku na srce ni Kosmet ne mogu da pohvalim bas, ali tu su u rangu! Kosmet ima starije buseve, a kolasin novije ali neodrzavane, tako da mu dodje na isto! A i ista se struktura ljudi vozi u njima! Nikada mi nece biti jasno zasto me uvek u tim busevima pitaju dokle putujem i "da li sam njihov" (misleci verovatno da li sam poreklom sa kosova). To mi se redovno desava kada putujem sa njima, to im je izgleda navika da pitaju odakle je ko, a mene to nervira kad moram da objasnjavam da sam rodom iz Kraljeva i da mi je cela loza iz Sumadije i tako dalje

osojanac je napisao:Evo sredjene Famozne 303 iscukanih gepeka i celog trulog autobusa
http://i762.photobucket.com/albums/xx26 ... 011112.jpg
http://i762.photobucket.com/albums/xx26 ... 011113.jpg

Taj su autobus valjda dobili od Umnika, a inace na Kosovu moze da se vozi i bez tablica...Luka je napisao:Kakve su ono UN-PT tablice? Jel to nesto posebno sto se izdaje na Kosovu, van onih njihovih "redovnih"? Vidim da je ispod neka druga tablica, lici mi na srpsku..

Luka je napisao:Kakve su ono UN-PT tablice? Jel to nesto posebno sto se izdaje na Kosovu, van onih njihovih "redovnih"? Vidim da je ispod neka druga tablica, lici mi na srpsku..

Povratak na Prevoznici iz južne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 5 gostiju