Logo

Kolašin Prevoz, Zubin Potok

Fotografije voznih parkova i rasprave o prevoznicima iz južne Srbije.

Postod Nele Nibus » Uto Mar 08, 2011 9:25 am

nocturne je napisao:STOP! Nailazi Kolasin prevoz!

http://img197.imageshack.us/img197/927/photo0088gxj.jpg

:D

Jedini koji je zadrzao kompletnu kolor semu Kosmet prevoza..
Pohvale za fotografa :wink:
Upotreba mojih fotografija na news portalima, facebook-u i štampi nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti!

Image
Nibus 400.31 generacija 2007. Ko 397 ex 561
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

Pridružio se: Ned Nov 15, 2009 2:26 am

Sponzor

Postod Mitrovcanac » Uto Mar 08, 2011 7:39 pm

Radjeno mu nesto iznad zadnjih vrata. Ranije nije imao one dve upravne crte.
Korisnikov avatar
Mitrovcanac
Član

Pridružio se: Pet Maj 07, 2010 2:41 pm

Postod Nele Nibus » Uto Mar 08, 2011 8:06 pm

Mitrovcanac je napisao:Radjeno mu nesto iznad zadnjih vrata. Ranije nije imao one dve upravne crte.

Ja mislim da je situacija kao kod Lastinih Berkhofa, tu je napukao pa su ga sredjivali...
Upotreba mojih fotografija na news portalima, facebook-u i štampi nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti!

Image
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

Postod shakal » Uto Mar 08, 2011 9:10 pm

bas tako! Napukao kod drugih vrata!
Eh da je B-2 Spirit off Misuri stvarno pao u Spacvanske sume...
shakal
Član

Pridružio se: Uto Avg 05, 2008 10:19 pm

Postod shakal » Sre Mar 09, 2011 10:52 pm

Nenad_KM je napisao:Image

Danas sam posle duzeg vremena putovao sa Kolasinom i to ovim busem! Sto se tice samog busa, zreo za ozbiljno sredjivanje! motor je toliko glasan,unutra se cuje bas dosta, a spolja jos vise! Nije auspuh u pitanju. Kada vozac pusti gas onda se cuje totalno drugaciji zvuk, i kao da nesto zapinje i struze nesto! Limarija pocela da rdja kod prozora, napukao kod drugih vrata kojima inace treba pola minuta da se otvore, ne dihtuju pa duva opasno! A unutra katastrofa sto se higijene tice! nije cisen unutra ko zna koliko, ljudi nece verovati bus je pun Blata, sve je izblatavljeno, skorelo se svuda! a prasina samo leti po busu, prozori umacani nikakvi! Steta za vozilo, moze da bude u tip top stanju samo da se neko malo potrudi! A vozac je zakidao na kartama samo tako, e nemam kusur 20 din, e nemam ti 40 i tako je nakupio od 15tak putnika garant 300dinara!
shakal
Član

Postod osojanac » Čet Mar 10, 2011 12:17 am

shakal je napisao:

Danas sam posle duzeg vremena putovao sa Kolasinom i to ovim busem! Sto se tice samog busa, zreo za ozbiljno sredjivanje! motor je toliko glasan,unutra se cuje bas dosta, a spolja jos vise! Nije auspuh u pitanju. Kada vozac pusti gas onda se cuje totalno drugaciji zvuk, i kao da nesto zapinje i struze nesto! Limarija pocela da rdja kod prozora, napukao kod drugih vrata kojima inace treba pola minuta da se otvore, ne dihtuju pa duva opasno! A unutra katastrofa sto se higijene tice! nije cisen unutra ko zna koliko, ljudi nece verovati bus je pun Blata, sve je izblatavljeno, skorelo se svuda! a prasina samo leti po busu, prozori umacani nikakvi! Steta za vozilo, moze da bude u tip top stanju samo da se neko malo potrudi! A vozac je zakidao na kartama samo tako, e nemam kusur 20 din, e nemam ti 40 i tako je nakupio od 15tak putnika garant 300dinara!

Ja kada pricam za Kolsain niko mi ne veruje pa eto i to
Korisnikov avatar
osojanac
Član

Pridružio se: Pet Feb 05, 2010 6:36 pm

Postod Nele Nibus » Čet Mar 10, 2011 12:30 am

osojanac je napisao:
shakal je napisao:

Ja kada pricam za Kolsain niko mi ne veruje pa eto i to

Bolje da se putuje Kosmetom, Laletom ili Kavimom... Kod njih je sve ok za razliku od ovih.. Ja letos kad sam sa njima isao jer moja majka nije htela da idemo Kosmetom kondukter mi je ostao duzan nesto sitno, i nebitno, 20-ak din mozda...

Image
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

Postod shakal » Čet Mar 10, 2011 1:01 am

Ruku na srce ni Kosmet ne mogu da pohvalim bas, ali tu su u rangu! Kosmet ima starije buseve, a kolasin novije ali neodrzavane, tako da mu dodje na isto! A i ista se struktura ljudi vozi u njima! Nikada mi nece biti jasno zasto me uvek u tim busevima pitaju dokle putujem i "da li sam njihov" (misleci verovatno da li sam poreklom sa kosova). To mi se redovno desava kada putujem sa njima, to im je izgleda navika da pitaju odakle je ko, a mene to nervira kad moram da objasnjavam da sam rodom iz Kraljeva i da mi je cela loza iz Sumadije i tako dalje
shakal
Član

Postod Nele Nibus » Čet Mar 10, 2011 1:07 am

shakal je napisao:Ruku na srce ni Kosmet ne mogu da pohvalim bas, ali tu su u rangu! Kosmet ima starije buseve, a kolasin novije ali neodrzavane, tako da mu dodje na isto! A i ista se struktura ljudi vozi u njima! Nikada mi nece biti jasno zasto me uvek u tim busevima pitaju dokle putujem i "da li sam njihov" (misleci verovatno da li sam poreklom sa kosova). To mi se redovno desava kada putujem sa njima, to im je izgleda navika da pitaju odakle je ko, a mene to nervira kad moram da objasnjavam da sam rodom iz Kraljeva i da mi je cela loza iz Sumadije i tako dalje
Mene je jednom vozac Kosmeta pitao odakle sam i toliko, ali ceo put smo nesto pricali pa me je covek usput pitao, ali ne sad ono da se odmah uhvatio za to... Sto se tice Kolasina i Kosmeta po ponasanju razlika je vidna, Kolasinci kao sto si rekao obicno zakidaju na karte a Kosovci samo ako stvarno nemaju da vrate(posteno rade ljudi)..

Image
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

Postod osojanac » Čet Mar 10, 2011 10:31 am

Nenad_KM je napisao:
shakal je napisao:Ruku na srce ni Kosmet ne mogu da pohvalim bas, ali tu su u rangu! Kosmet ima starije buseve, a kolasin novije ali neodrzavane, tako da mu dodje na isto! A i ista se struktura ljudi vozi u njima! Nikada mi nece biti jasno zasto me uvek u tim busevima pitaju dokle putujem i "da li sam njihov" (misleci verovatno da li sam poreklom sa kosova). To mi se redovno desava kada putujem sa njima, to im je izgleda navika da pitaju odakle je ko, a mene to nervira kad moram da objasnjavam da sam rodom iz Kraljeva i da mi je cela loza iz Sumadije i tako dalje
Mene je jednom vozac Kosmeta pitao odakle sam i toliko, ali ceo put smo nesto pricali pa me je covek usput pitao, ali ne sad ono da se odmah uhvatio za to... Sto se tice Kolasina i Kosmeta po ponasanju razlika je vidna, Kolasinci kao sto si rekao obicno zakidaju na karte a Kosovci samo ako stvarno nemaju da vrate(posteno rade ljudi)..

Isti je sisem placanja ljudi mislim toliko velike firme a placaju ljudima dnevnice naravno da neko mora da zaradi i sa strane
Korisnikov avatar
osojanac
Član

Postod osojanac » Čet Mar 17, 2011 9:13 pm

Evo sredjene Famozne 303 iscukanih gepeka i celog trulog autobusa
Image
Image
Korisnikov avatar
osojanac
Član

Postod Nele Nibus » Čet Mar 17, 2011 9:15 pm

osojanac je napisao:Evo sredjene Famozne 303 iscukanih gepeka i celog trulog autobusa
http://i762.photobucket.com/albums/xx26 ... 011112.jpg
http://i762.photobucket.com/albums/xx26 ... 011113.jpg

Au covece na sta ovo lici...

Image
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

Postod Luka » Sre Mar 23, 2011 2:50 pm

Kakve su ono UN-PT tablice? Jel to nesto posebno sto se izdaje na Kosovu, van onih njihovih "redovnih"? Vidim da je ispod neka druga tablica, lici mi na srpsku..
Luka
Gazda

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 12:36 pm

Postod Nele Nibus » Sre Mar 23, 2011 3:42 pm

Luka je napisao:Kakve su ono UN-PT tablice? Jel to nesto posebno sto se izdaje na Kosovu, van onih njihovih "redovnih"? Vidim da je ispod neka druga tablica, lici mi na srpsku..
Taj su autobus valjda dobili od Umnika, a inace na Kosovu moze da se vozi i bez tablica...

Image
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

Postod osojanac » Sre Mar 23, 2011 3:50 pm

Luka je napisao:Kakve su ono UN-PT tablice? Jel to nesto posebno sto se izdaje na Kosovu, van onih njihovih "redovnih"? Vidim da je ispod neka druga tablica, lici mi na srpsku..

UN-PT tablice su stare tablice koje je nosio UMNIK uopste UN zaduzen za sektor saobracaja. te tablice su regualne u celom svetu. Posto su 303 nasledili od UMNIKA ostale su i tablice ali autobusi se vode na MPTK odnosno na vladu Kosova. svakie godine se raspisuje tender za te linije koje voze enklava godinu dana sam i ja drzao jednu liniju. Ali sada nekom igrom ko niko ne zna kako svi autobusi se vode na Kolasin Prevoz ali oni svi poseduju tablice misitarstva Kososva za Saobracaj koje pocinju sa 3Z. A UN-PT kace samo od Severnog dela K. Mitrovice da nebi imali problema sa Kosovskim tablicama. Inace kada je jedna 303 bila kod nas imala je i saobracajnu UN-PT sa kojom smo mogli ladno da idemo za Srbiju. Svako ko zaduzi te 303 on je duzan da snosi celokupne troskove za njih ali ima dosta njih rashodovanih koji su zavrsili u Kolasin Prevoz i koji nose KM table ali se voze samo po severnom delu Kosova ali su ostale sitnice sa kojih se vidi da su Umnikovi jer svaki od njih je imao digitalnu kasu koja se nije koristila i mesto za funk i jos sitnica kao sto su 5 drzaca za table na kojima linije pisu i tako te neke sitnice. Rashodovane su sve 303 koje su bile od 85 do 90 god inace ove na slikama bez natpisa su od 92 god.
Korisnikov avatar
osojanac
Član

PrethodniSledeća

Povratak na Prevoznici iz južne Srbije