DraganNish je napisao:
elem kojim pravcem ide ova linija?Garant je neki prigradski,mada je pitanje sta u beogradu spada pod prigradskim naseljem (nekima je i obrenovac siri centar beograda![]()
![]()
)
Jovan je napisao:Da li manji privatni prevoznici imaju subvencije? To je OK ali ako svi dobijaju, cuo sam da se u Sloveniji sve linije subvencionisu sa 27 centi po km
djole je napisao:Ne znam za privatnike,sve beogradske udaljenije opstine je pokrila LastaVerovatno se privatnici u gradskom prevozu subvencionisu
djole je napisao:Posto je i u interesu vlasti da gradjani budu zaovoljni prevozom.
DraganNish je napisao:
Lastin Berkof 10 jul 2007 god (unutrasnjost)
u vozilu se nalazimo ja,dva sofera i dve babe (jedna tiho hrce,a za drugu ne znam nisam je cuo)
Polazak iz Nisa je bio u 4 i 45 i svracao u Varvarin.
Svaki drugi polazak je bio skoro bez putnika,ali fora je u tome sto iz Beograda mnogo vise ljudi idu Lastom,zbog toga i postoje linije,a uglavnom u povratku se desavaju ovakvi prazni autobusi
P.S:spavanje na zadnjem delu busa sa sve cetiri uvis je UZIVANJE,spavao sam ekstra
Elem nekada se desi da negde dodje autobus kao sto kaze Jovan sa 5 putnika,ali sigurno negde staje,i prevoznik za te putnike otplati i put i platu za vozaca..(valjda)
negas je napisao:
Ako je u Najsu bio u 4.45, to bi trebalo da je Bosilegrad-Beograd!

Povratak na Prevoznici iz Beograda i Vojvodine
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gostiju