negas je napisao:Tako je nibus-ja, provereno, 40e po akciji, i izmirice dugovanja! Imao sam prilike, a i mi svi sada na forumu, da budem juce sasvim slucajno na prvoj voznji novih buseva! To su ove dve Temze, Diamond, je isao na relaciji Knjazevac-Zajecar-Beograd, a mala Temza na relaciji, Kladovo-Negotin-Zajecar-Nis, i Nis-Knjazevac ( mada posle ide do Zajecara, ovo do KZ je spekulativni polazak).
Kad je stigo diamond, bas su se obradovali srednjoskolci koji idu u skolu u Zajecar, jer posle vise godina idu da putuju u novim autobusima!
Dobro je sto je TimAS uspeo da se odrzi-ja i mi forumasi smo za to i navijali, jer lepo je da imamo vise firmi koje lepo rade! Pa ima nekako vise boja, razlicitih firmi! A i ja sam znao nekako, nesto mi je govorili da ce TimAS po pravdi Boga da zasluzi da opstane, jer se radnici u njemu bore kao Lavovi, a i disciplina da se odrzi polazak, da se popravi stari auto nikad nije odustajala, i davali su sve od sebe, iako cak nisu cesto primali plate, ili uopste primali plate!
Inace ove slike su zabelezene u Knjazevcu ( diamond) i Nish (mala temza)!

Sashco je napisao:negas je napisao:Tako je nibus-ja, provereno, 40e po akciji, i izmirice dugovanja! Imao sam prilike, a i mi svi sada na forumu, da budem juce sasvim slucajno na prvoj voznji novih buseva! To su ove dve Temze, Diamond, je isao na relaciji Knjazevac-Zajecar-Beograd, a mala Temza na relaciji, Kladovo-Negotin-Zajecar-Nis, i Nis-Knjazevac ( mada posle ide do Zajecara, ovo do KZ je spekulativni polazak).
Kad je stigo diamond, bas su se obradovali srednjoskolci koji idu u skolu u Zajecar, jer posle vise godina idu da putuju u novim autobusima!
Dobro je sto je TimAS uspeo da se odrzi-ja i mi forumasi smo za to i navijali, jer lepo je da imamo vise firmi koje lepo rade! Pa ima nekako vise boja, razlicitih firmi! A i ja sam znao nekako, nesto mi je govorili da ce TimAS po pravdi Boga da zasluzi da opstane, jer se radnici u njemu bore kao Lavovi, a i disciplina da se odrzi polazak, da se popravi stari auto nikad nije odustajala, i davali su sve od sebe, iako cak nisu cesto primali plate, ili uopste primali plate!
Inace ove slike su zabelezene u Knjazevcu ( diamond) i Nish (mala temza)!
Lepo je cuti da je neka prevoznicka firma uspesno privatizovana, tj da ne bude situacije kada privatnik kupi firmu kako bi je upropastio. Gledajuci ove negasove fenomenalne fotografije radujem se sto je TimAS nastavio da pliva!
Jovan je napisao:Na ovoj Diamond je pisalo Adio Tours

Sashco je napisao:Evo sta sam u medjuvremenu saznao.
Vecinu akcija TimAS-a kupila je firma "M.P.N. Promet" iz Zemuna.
Ta firma je deo MP grupacije koja se bavi trgovinom, transportom, skladistenjem i prevozom. U okviru MP Group posluje i Adio Tours iz Vladicinog Hana.
http://www.mpgroup.co.yu/index_files/Page387.htm
Povratak na Prevoznici iz južne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 10 gostiju