Logo

TimAS, Zaječar

Fotografije voznih parkova i rasprave o prevoznicima iz južne Srbije.

Postod Jovan » Sre Maj 21, 2008 5:48 pm

Na ovoj Diamond je pisalo Adio Tours :?:
Korisnikov avatar
Jovan
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 1:42 pm

Sponzor

Postod Sashco » Sre Maj 21, 2008 8:38 pm

negas je napisao:Tako je nibus-ja, provereno, 40e po akciji, i izmirice dugovanja! Imao sam prilike, a i mi svi sada na forumu, da budem juce sasvim slucajno na prvoj voznji novih buseva! To su ove dve Temze, Diamond, je isao na relaciji Knjazevac-Zajecar-Beograd, a mala Temza na relaciji, Kladovo-Negotin-Zajecar-Nis, i Nis-Knjazevac ( mada posle ide do Zajecara, ovo do KZ je spekulativni polazak).

Kad je stigo diamond, bas su se obradovali srednjoskolci koji idu u skolu u Zajecar, jer posle vise godina idu da putuju u novim autobusima!
Dobro je sto je TimAS uspeo da se odrzi-ja i mi forumasi smo za to i navijali, jer lepo je da imamo vise firmi koje lepo rade! Pa ima nekako vise boja, razlicitih firmi! A i ja sam znao nekako, nesto mi je govorili da ce TimAS po pravdi Boga da zasluzi da opstane, jer se radnici u njemu bore kao Lavovi, a i disciplina da se odrzi polazak, da se popravi stari auto nikad nije odustajala, i davali su sve od sebe, iako cak nisu cesto primali plate, ili uopste primali plate!
Inace ove slike su zabelezene u Knjazevcu ( diamond) i Nish (mala temza)!

Lepo je cuti da je neka prevoznicka firma uspesno privatizovana, tj da ne bude situacije kada privatnik kupi firmu kako bi je upropastio. Gledajuci ove negasove fenomenalne fotografije radujem se sto je TimAS nastavio da pliva!
Image
Korisnikov avatar
Sashco
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 2:59 pm

Postod Nibus-ja » Čet Maj 22, 2008 4:26 pm

Sashco je napisao:
negas je napisao:Tako je nibus-ja, provereno, 40e po akciji, i izmirice dugovanja! Imao sam prilike, a i mi svi sada na forumu, da budem juce sasvim slucajno na prvoj voznji novih buseva! To su ove dve Temze, Diamond, je isao na relaciji Knjazevac-Zajecar-Beograd, a mala Temza na relaciji, Kladovo-Negotin-Zajecar-Nis, i Nis-Knjazevac ( mada posle ide do Zajecara, ovo do KZ je spekulativni polazak).

Kad je stigo diamond, bas su se obradovali srednjoskolci koji idu u skolu u Zajecar, jer posle vise godina idu da putuju u novim autobusima!
Dobro je sto je TimAS uspeo da se odrzi-ja i mi forumasi smo za to i navijali, jer lepo je da imamo vise firmi koje lepo rade! Pa ima nekako vise boja, razlicitih firmi! A i ja sam znao nekako, nesto mi je govorili da ce TimAS po pravdi Boga da zasluzi da opstane, jer se radnici u njemu bore kao Lavovi, a i disciplina da se odrzi polazak, da se popravi stari auto nikad nije odustajala, i davali su sve od sebe, iako cak nisu cesto primali plate, ili uopste primali plate!
Inace ove slike su zabelezene u Knjazevcu ( diamond) i Nish (mala temza)!

Lepo je cuti da je neka prevoznicka firma uspesno privatizovana, tj da ne bude situacije kada privatnik kupi firmu kako bi je upropastio. Gledajuci ove negasove fenomenalne fotografije radujem se sto je TimAS nastavio da pliva!

Polako sascho polako ne trci pred rudu ovo im je tek pocetak da vidimo mi kako ce nadalje da bude?
Nibus-ja
Član

Pridružio se: Uto Feb 12, 2008 5:15 pm

Postod negas » Čet Maj 22, 2008 4:30 pm

Jovan je napisao:Na ovoj Diamond je pisalo Adio Tours :?:

Tako je, one su preuzete od ADIO TURSA, e sad neznamo da li je adio odustao od kupovine pa ce TimAS da nastavi da ih otplacuje, ili je jednostavno nesto drugo, mada slutim da su ih preuzeli i da ih otplate, mada mozemo samo da nagadjamo! Ali nadam se da ce biti sve ok sa ovom privatizacijom!
negas
Diplomirani mašinski inženjer - master

Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 3:52 pm

Postod Sashco » Uto Maj 27, 2008 10:10 am

Evo sta sam u medjuvremenu saznao.
Vecinu akcija TimAS-a kupila je firma "M.P.N. Promet" iz Zemuna.
Ta firma je deo MP grupacije koja se bavi trgovinom, transportom, skladistenjem i prevozom. U okviru MP Group posluje i Adio Tours iz Vladicinog Hana.
http://www.mpgroup.co.yu/index_files/Page387.htm
Image
Korisnikov avatar
Sashco
Član

Postod negas » Uto Maj 27, 2008 3:48 pm

Sashco je napisao:Evo sta sam u medjuvremenu saznao.
Vecinu akcija TimAS-a kupila je firma "M.P.N. Promet" iz Zemuna.
Ta firma je deo MP grupacije koja se bavi trgovinom, transportom, skladistenjem i prevozom. U okviru MP Group posluje i Adio Tours iz Vladicinog Hana.
http://www.mpgroup.co.yu/index_files/Page387.htm

Sashco svaka cast!
negas
Diplomirani mašinski inženjer - master

Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 3:52 pm

Postod Marko » Pet Jun 27, 2008 2:19 pm

Image
Na liniji Beograd - Boljevac na njemu se vidi stari naziv adio, gb.01
Žalosno je što današnja deca misle da je Mocart bio vlasnik kladionica, a ne da je prodavao čoko kugle

# Vratite Risa u Vojnu akademiju
Marko
Član

Pridružio se: Uto Apr 29, 2008 10:54 pm

Postod DraganNish » Pet Jun 27, 2008 2:43 pm

Jel se na ovaj adio turs misli?
Image
Ako je ovo taj da napomenem da je ovaj autobus tj ovaj prevoznik prevozio siptare,bas u taj autobus,bar sam tako cuo od jednog coveka sto sam prolazio na tamo,da li je isao na kosovo ili u albaniju stvarno ne znam...
Dobrodosli u Kambodzu
DraganNish
Član

Pridružio se: Sub Apr 19, 2008 9:53 pm

Postod Marko » Pet Jun 27, 2008 2:44 pm

To je taj autobus . Mislim da je on drzao liniju za Dragas a mozda i dalje drzi .
Žalosno je što današnja deca misle da je Mocart bio vlasnik kladionica, a ne da je prodavao čoko kugle

Marko
Član

Postod Nibus-ja » Pet Jun 27, 2008 4:13 pm

A timas je od nedavno poceo sa obelezavanjem svojih vozila dodeljujuci im garazne brojeve? :!:
Nibus-ja
Član

Postod Nibus-ja » Ned Jun 29, 2008 2:25 pm

Evo male TEMSICE u Nisu iza autobuske stanice.

Image
Nibus-ja
Član

Postod Sashco » Ned Jun 29, 2008 3:11 pm

Jesi li uslikao FAP-a Poljimljetransa iz Prijepolja sto se vidi pored pored?
Image
Korisnikov avatar
Sashco
Član

Postod Nibus-ja » Pon Jun 30, 2008 3:33 pm

Sashco je napisao:Jesi li uslikao FAP-a Poljimljetransa iz Prijepolja sto se vidi pored pored?

Nisam SASCHO ja slikao nego moj drug,pa sam slike dobio gotove.Da imam cime da slikam bilo bi super.
Nibus-ja
Član

Postod Marko » Uto Jul 15, 2008 10:53 am

Image
Kod Zel Stanice

Marko
Član

Postod Nibus-ja » Uto Jul 15, 2008 4:19 pm

Marko je napisao:Image
Kod Zel Stanice

Znaci TIMAS ima novo obelezje :!: Ako mi se cini ili je ova TEMSA registrovana na Knjazevac :?:
Nibus-ja
Član

PrethodniSledeća

Povratak na Prevoznici iz južne Srbije