sasa-74 je napisao:uvek prvo palite motor pa te onda webaster i to malo kasnije kad zagreje naftu u rezervoaru . I sito i dizna na webasteru su da kažem sitni i nežni tako da zapuše . Ima jedna caka tu (male tajne velikih majstora ) višak goriva iz motora koje se vraća u rezervoar se preceče ,odnosno napravi mali rezervarčić od 6-7 litara . Povratno gorivo koje je vruće prvo prodje kroz taj rezervarčić a zatim ode u glavni rezervari tako zatvori krug . Na tom rezervarčiću se napravi izvod za webaster i on dobije uvek vruće gorivo i to posle samo par minuta ujutru . Nikad mi se nije desilo da zaledi webaster ili zapuši dizna posle ovakve intervencije . Dobijete vruće gorivo proćišćeno kroz sve filtere i milina . EE šta sam sve radio u životu da se ne bi smrzavao po putu uff![]()
![]()
negas je napisao: Nema auta bez TAMica! Nekad su inzenjeri Dajca projektovali motor za bus bez goriva, al im bilo glupo zbog konkurencije, pa resili da ga naprave samo da radi bez vode![]()
petar je napisao:evo sto se tice webastog grejanja eberspacher grejaca spallovih elektromotora svih popravki vezano za klime i grejanje firma KLIMATRONIK NOVI SAD ako kog zanima evo brojeva 021 6417714
0638412984
vlasnik Teodor Vulin
momci rade odlicno ja sam ih vec nabacio mnogim prevoznicima!
negas je napisao: Nema auta bez TAMica! Nekad su inzenjeri Dajca projektovali motor za bus bez goriva, al im bilo glupo zbog konkurencije, pa resili da ga naprave samo da radi bez vode![]()
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 0 gostiju