BMW je napisao:Olimpiju je pre neki dan napustio jedan od dugogodisnjih vozaca Ljoljo Bomboncic, vozio je Neoplana gbr.42 svi su se obradovali kad je otisao jer nema vozaca kome nije nesto smestio a i gazde su imale problema sa njim zbog ucestalih tuca po putevima, tako da i da nije napustio Olimpiju zbog neisplacenih plata oni bi ga oterali![]()
Za ovu informaciju kolega imas pice u budvu, ja sam mislio da to objavim kada je otisao ali nisam znao kako a da ne povredim pravila foruma. Zista nisam u zivotu upoznao tako bezobraznog coveka kao njega. Jedino se ne slazem da se tuce po putevima on se ne tuce on dobija batine! Nekog lazno prijavi policiji samo da napakosti, nekom posalje inspekciju iz istog razloga, nekom izdusi gumu, skine tablicu, nekog izvredja, pljune, ispsuje...pa coveku pa da mu je majka rodjena padne mrak na oci. Meni je licno ukrao baksis koji mu je agencija dala za nas dvojicu rekavsi da nas je agencija zaj*... i da nam nije nista platila a on podigao pare potpisao, i uzeo ih za sebe, pokazao mi covek iz agencije potvrdu da mu je isplatio za nas oba. Pre 7,8 meseci ga je neko iz Niksica ja mislim da je bas Lalatovic izbio kao konja na granicni prelaz debeli brijeg i to pred policijom. Ja mislim Milane da ces ti najpre znati o kome se prevozniku radi obzirom da si iz niksica a znam sigurno da je prevoznik bio iz niksica.
I ja mislim da je uvatio zadnji voz da ode iz Olimpije da bi ga poterali.
Uh, samo da je zdravo...............