Logo

Mediteran Express, Budva

Fotografije voznih parkova i rasprave o prevoznicima iz Crne Gore.

Postod Setra » Pet Jun 10, 2011 6:35 pm

BMW je napisao:Olimpiju je pre neki dan napustio jedan od dugogodisnjih vozaca Ljoljo Bomboncic, vozio je Neoplana gbr.42 svi su se obradovali kad je otisao jer nema vozaca kome nije nesto smestio a i gazde su imale problema sa njim zbog ucestalih tuca po putevima, tako da i da nije napustio Olimpiju zbog neisplacenih plata oni bi ga oterali :wink:

Za ovu informaciju kolega imas pice u budvu, ja sam mislio da to objavim kada je otisao ali nisam znao kako a da ne povredim pravila foruma. Zista nisam u zivotu upoznao tako bezobraznog coveka kao njega. Jedino se ne slazem da se tuce po putevima on se ne tuce on dobija batine! Nekog lazno prijavi policiji samo da napakosti, nekom posalje inspekciju iz istog razloga, nekom izdusi gumu, skine tablicu, nekog izvredja, pljune, ispsuje...pa coveku pa da mu je majka rodjena padne mrak na oci. Meni je licno ukrao baksis koji mu je agencija dala za nas dvojicu rekavsi da nas je agencija zaj*... i da nam nije nista platila a on podigao pare potpisao, i uzeo ih za sebe, pokazao mi covek iz agencije potvrdu da mu je isplatio za nas oba. Pre 7,8 meseci ga je neko iz Niksica ja mislim da je bas Lalatovic izbio kao konja na granicni prelaz debeli brijeg i to pred policijom. Ja mislim Milane da ces ti najpre znati o kome se prevozniku radi obzirom da si iz niksica a znam sigurno da je prevoznik bio iz niksica.

I ja mislim da je uvatio zadnji voz da ode iz Olimpije da bi ga poterali.

Uh, samo da je zdravo...............
Setra
Član

Pridružio se: Ned Jun 14, 2009 1:43 pm

Sponzor

Postod arsenal » Pet Jun 10, 2011 8:41 pm

Momci, molim vas sve jos jednom da se pridrzavate pravila foruma i ne pominjete LICNA IMENA! Hvala.
arsenal
Član

Pridružio se: Pon Avg 04, 2008 2:16 pm

Postod garavi94 » Sub Jun 11, 2011 12:47 pm

arsenal je napisao:Momci, molim vas sve jos jednom da se pridrzavate pravila foruma i ne pominjete LICNA IMENA! Hvala.

slazem se sa Sinisom,jer mozete vi problema imat zbog toga samo znam iz licnog iskustva jos nisam bio napisao ime licno ...
vozicu ti, al s putnicima ne razgovaram ...
garavi94
Član

Pridružio se: Pet Apr 22, 2011 5:15 pm

Postod BMW » Sub Jun 11, 2011 12:51 pm

Setra je napisao:
BMW je napisao:Olimpiju je pre neki dan napustio jedan od dugogodisnjih vozaca Ljoljo Bomboncic, vozio je Neoplana gbr.42 svi su se obradovali kad je otisao jer nema vozaca kome nije nesto smestio a i gazde su imale problema sa njim zbog ucestalih tuca po putevima, tako da i da nije napustio Olimpiju zbog neisplacenih plata oni bi ga oterali :wink:

Za ovu informaciju kolega imas pice u budvu, ja sam mislio da to objavim kada je otisao ali nisam znao kako a da ne povredim pravila foruma. Zista nisam u zivotu upoznao tako bezobraznog coveka kao njega. Jedino se ne slazem da se tuce po putevima on se ne tuce on dobija batine! Nekog lazno prijavi policiji samo da napakosti, nekom posalje inspekciju iz istog razloga, nekom izdusi gumu, skine tablicu, nekog izvredja, pljune, ispsuje...pa coveku pa da mu je majka rodjena padne mrak na oci. Meni je licno ukrao baksis koji mu je agencija dala za nas dvojicu rekavsi da nas je agencija zaj*... i da nam nije nista platila a on podigao pare potpisao, i uzeo ih za sebe, pokazao mi covek iz agencije potvrdu da mu je isplatio za nas oba. Pre 7,8 meseci ga je neko iz Niksica ja mislim da je bas Lalatovic izbio kao konja na granicni prelaz debeli brijeg i to pred policijom. Ja mislim Milane da ces ti najpre znati o kome se prevozniku radi obzirom da si iz niksica a znam sigurno da je prevoznik bio iz niksica.

I ja mislim da je uvatio zadnji voz da ode iz Olimpije da bi ga poterali.

Uh, samo da je zdravo...............

Ma vazi brate samo posalji poruku na PM naci cemo se, ma placam pivo kakva kafa, pa cemo da se ispricamo o ovom gore da mu ne pominjemo ime da nas ne kritikuju, ali mislim da ce ga jos neko oprati jer je mnoge nagazio :wink:
BMW
Član

Pridružio se: Pet Jun 10, 2011 11:57 am

Postod Setra » Sub Jun 11, 2011 5:44 pm

Dogovoreno brate, batali tu smrdu i uzivaj u odlicnom forumu, steta bi bilo da te zbog njega iskljuce, zato kao sto kaze Sinisa ne pominjimo licna imena :wink:
Setra
Član

Postod milan.nk » Sub Jun 11, 2011 7:06 pm

Problem je rijesen, da ne pravimo vise off topic...
milan.nk

Postod Setra » Sub Jun 11, 2011 9:28 pm

Danas su poceli da voze liniju Budva-Jaz-Trsteno-Ploce

Image
Setra
Član

Postod arsenal » Pon Jun 13, 2011 1:35 pm

Gbr 07.

Image
arsenal
Član

Postod BMW » Pon Jun 13, 2011 1:59 pm

Setra je napisao:Dogovoreno brate, batali tu smrdu i uzivaj u odlicnom forumu, steta bi bilo da te zbog njega iskljuce, zato kao sto kaze Sinisa ne pominjimo licna imena :wink:

milan.nk je napisao:Problem je rijesen, da ne pravimo vise off topic...

Slazem se kolege sa vama i ubuduce ga necu pominjati :wink:
BMW
Član

Pridružio se: Pet Jun 10, 2011 11:57 am

Postod garavi94 » Sub Jun 25, 2011 9:01 pm

GSB ima dva kineza evo jednog od mene u retrovizoru se vidim i moja malenkost
Image
vozicu ti, al s putnicima ne razgovaram ...
garavi94
Član

Pridružio se: Pet Apr 22, 2011 5:15 pm

Postod arsenal » Uto Jun 28, 2011 2:04 pm

Gbr 14 vec danima stalno srecem po Tivtu.....

Image

Uploaded with ImageShack.us
arsenal
Član

Postod arsenal » Čet Jun 30, 2011 12:47 pm

Sanos S-213 gbr 28 u Baru, nosi i natpis koji objasnjava skracenicu GSB u toj varijanti: "Gradski saobracaj Bar".... :D

Image

arsenal
Član

Postod arsenal » Čet Jun 30, 2011 1:00 pm

Tourliner gbr 02 i dva puta tourliner gbr 03.

Image

Image

Image

arsenal
Član

Postod arsenal » Čet Jun 30, 2011 1:17 pm

Ovoga do sada nismo imali - king long gbr 10.

Image

arsenal
Član

Postod Mustafa YJM » Pon Jul 18, 2011 4:31 pm

Image
Korisnikov avatar
Mustafa YJM
Član

Pridružio se: Ned Feb 07, 2010 3:38 pm

PrethodniSledeća