Logo

Beogradska Autobuska Stanica (BAS)

Diskusije posvećene autobuskim stanicama.

Postod Kassbohrer » Sre Maj 25, 2011 3:11 am

Ma kakva komora i zakon i bakrači, jedino je rešenje da se pobune putnici a sa njima i prevoznici, samo prevoznike u većini zabole jer svi veći imaju svoje stanice pa i oni imaju ovce za šišanje. Prvo putnici da bojkotuju BAS, pa kad bi nagrnule hiljade ljudi da ulazi na Autokomandi, Žarkovu, Pančevačkom mostu itd. da vidiš kako bi se moralo nešto uraditi. Samo neće to biti ni u Limburgu mjesecu nismo mi ni grci ni francuzi...
A što se tiče cijena nipošto preko 50 din. (i to kad bi vrhunski sredili stanicu).
Kassbohrer
Član

Pridružio se: Sre Feb 13, 2008 12:20 am

Sponzor

Postod gospodin dzo » Sre Maj 25, 2011 3:19 pm

I jos sto se placa WC...:P
gospodin dzo
Profesionalni vozač

Pridružio se: Pon Dec 27, 2010 9:39 pm

Postod negas » Sre Jun 29, 2011 2:16 am

negas je napisao:Peronska karta ne bi smela da bude veca od 30 dinara na BASu, nisu 20, kg 10, NS 20, i Lasta bg 15...sve OSTALO JE LOPOVLUK, a i OVO JE!

Videcu na sajtu komore da nesto pitam nadlezne...da li je to utemeljeno u zakonu, posle prodjes i bollite, jer po kom zakonu oni to naplacuju, inteligentno da ih zezas...

A na BAS-u zeznuli su svoj napaceni narod, studente sto ne mogu da salju poslijke...e SVAKA IM CAST! Koja STOKA!

Kad udjes iz pravca yzeleznicke il obrnuto, kao konj si, ne vidis ni levo ni desno, samo prevo...kuku...koja vlast, koja stoka...

Pazi dalje, ulaz na stanicu BAS-a je 110 dinara +15 dinara osiguranje auuuu!

Sto bre lepo ne napisu, pljacka je 125 dinara i stvarno, lakse coveku da podnese, ono lepo posteno, opljackamo te za 125 i kraj!

Bio sam u BG pre dve nedelje, i tolika je cena! Pazite ovo, imam kartu, imam zeton, ali, namerno hocu da prodjem ispod rampe da vidim reakciju! Vreme lepo, i dan oko 19.15h pokusavam! Hocvu da udjem na gornju rampu, kod pruge za tramvaj! Sa leve strane u kucici sede dva lika, i nesto kao pricaju, u desnoj, valjda taj dize rampi jedan!

Ok, nailazi bus, dize se rampa, ja krecem i samo sto sam usao, i prosao kucicu, glas....eeeee nemoze tuda, reko, ja moram nemam para necu moci kuci da odem, ne nesmem da te pustim, izadji van, ja ne odustajem, on opet, ne nemogu da te pustim...mislim da liki nije bas bilo svejedno, jer sam mu reko da kao nemam kintu za bus, ali nije odstupio...

Dakle morao sam nazad!

A pazite ovo, da bus udje placa 300 kinti max, a mi putnici 120 max, dakle dodjemo mu kao pola busa skoro-u brate al nas cene!!!

http://www.pks.rs/LinkClick.aspx?fileti ... sr-Latn-CS

Ne znam kome pisati za ovo, ali stvarno je velika sramota, 125 dinara ulaz na stanicu! Trebalo bi poslati Mladji Dinkicu, sad ce izbori, jedva ceka Mladja da nesto ispravlja....ne nije ovo politika na forum, vec trazenje nacina da odradimo smanjenje cene...o politici se ne prica, dakle ili Mladja, ili Djilas, ili Ministar Saobracaja, valjda je to sve kod Mrkonje ili nije?

Ako se u Nemackoj ne placa, to nam je veliki KEC u rukavu!!!
negas
Diplomirani mašinski inženjer - master

Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 3:52 pm

Postod Nibus-ja » Sre Jun 29, 2011 7:53 am

negas je napisao:
negas je napisao:Peronska karta ne bi smela da bude veca od 30 dinara na BASu, nisu 20, kg 10, NS 20, i Lasta bg 15...sve OSTALO JE LOPOVLUK, a i OVO JE!

Videcu na sajtu komore da nesto pitam nadlezne...da li je to utemeljeno u zakonu, posle prodjes i bollite, jer po kom zakonu oni to naplacuju, inteligentno da ih zezas...

A na BAS-u zeznuli su svoj napaceni narod, studente sto ne mogu da salju poslijke...e SVAKA IM CAST! Koja STOKA!

Kad udjes iz pravca yzeleznicke il obrnuto, kao konj si, ne vidis ni levo ni desno, samo prevo...kuku...koja vlast, koja stoka...

Pazi dalje, ulaz na stanicu BAS-a je 110 dinara +15 dinara osiguranje auuuu!

Sto bre lepo ne napisu, pljacka je 125 dinara i stvarno, lakse coveku da podnese, ono lepo posteno, opljackamo te za 125 i kraj!

Bio sam u BG pre dve nedelje, i tolika je cena! Pazite ovo, imam kartu, imam zeton, ali, namerno hocu da prodjem ispod rampe da vidim reakciju! Vreme lepo, i dan oko 19.15h pokusavam! Hocvu da udjem na gornju rampu, kod pruge za tramvaj! Sa leve strane u kucici sede dva lika, i nesto kao pricaju, u desnoj, valjda taj dize rampi jedan!

Ok, nailazi bus, dize se rampa, ja krecem i samo sto sam usao, i prosao kucicu, glas....eeeee nemoze tuda, reko, ja moram nemam para necu moci kuci da odem, ne nesmem da te pustim, izadji van, ja ne odustajem, on opet, ne nemogu da te pustim...mislim da liki nije bas bilo svejedno, jer sam mu reko da kao nemam kintu za bus, ali nije odstupio...

Dakle morao sam nazad!

A pazite ovo, da bus udje placa 300 kinti max, a mi putnici 120 max, dakle dodjemo mu kao pola busa skoro-u brate al nas cene!!!

http://www.pks.rs/LinkClick.aspx?fileti ... sr-Latn-CS

Ne znam kome pisati za ovo, ali stvarno je velika sramota, 125 dinara ulaz na stanicu! Trebalo bi poslati Mladji Dinkicu, sad ce izbori, jedva ceka Mladja da nesto ispravlja....ne nije ovo politika na forum, vec trazenje nacina da odradimo smanjenje cene...o politici se ne prica, dakle ili Mladja, ili Djilas, ili Ministar Saobracaja, valjda je to sve kod Mrkonje ili nije?

Ako se u Nemackoj ne placa, to nam je veliki KEC u rukavu!!!

Negase, svi su isti sto se politicara tice samo skupljaju poene kako bi dobili sto vise glasova a ponasanje nakon izbora je isto i jos gore,dinkic je posebna prica ali problem NARODA ove zemlje je sto slabo pamti. Mozda bi mogli u pricaonici da otvorimo posebnu temu POLITIKA pa datamo raspalimo o svakodnevnim temeama iz ove zemlje :?:
Nibus-ja
Član

Pridružio se: Uto Feb 12, 2008 5:15 pm

Postod kovacnuno » Sre Jul 06, 2011 12:20 pm

Negase, to 125 din je jos i dobro, ja sam juce na MAS-u platio stanicnu uslugu 210 i osiguranje 20 din.
Korisnikov avatar
kovacnuno
Član

Pridružio se: Pet Nov 14, 2008 6:09 pm

Postod Nele Nibus » Sre Jul 06, 2011 12:33 pm

kovacnuno je napisao:Negase, to 125 din je jos i dobro, ja sam juce na MAS-u platio stanicnu uslugu 210 i osiguranje 20 din.

Lele pa to je stvarno sramota... A kako cujem Mas je naspram BAS-a veliko ruglo..
Upotreba mojih fotografija na news portalima, facebook-u i štampi nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti!

Image
Nibus 400.31 generacija 2007. Ko 397 ex 561
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

Pridružio se: Ned Nov 15, 2009 2:26 am

autobuske stanice

Postod roker 70 » Čet Avg 18, 2011 7:22 pm

[url=http://www.fotorola.com/]Image[/ur

iz nekih 90-tih dok je raketa jos bila u zivotu :lol:
Korisnikov avatar
roker 70
Član

Pridružio se: Ned Jul 24, 2011 4:52 pm

Postod negas » Sub Avg 20, 2011 12:00 am

Odlicno Roker. Bolje je bilo sa tom ogradom, sada smo ko konji!

A ako je na MAS 210, onda su poskupeli i na BAS-u, jer je ulaz na nisku 100din...kakva dranja bogte...
negas
Diplomirani mašinski inženjer - master

Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 3:52 pm

Postod Nele Nibus » Sub Avg 20, 2011 10:22 am

negas je napisao:Odlicno Roker. Bolje je bilo sa tom ogradom, sada smo ko konji!

A ako je na MAS 210, onda su poskupeli i na BAS-u, jer je ulaz na nisku 100din...kakva dranja bogte...

Na BAS-u je peronska 130..
Upotreba mojih fotografija na news portalima, facebook-u i štampi nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti!

Image
Nibus 400.31 generacija 2007. Ko 397 ex 561
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

Pridružio se: Ned Nov 15, 2009 2:26 am

Postod Sloba » Sub Avg 20, 2011 11:30 am

Na MAS-u je 120, ali ako se vozite ispod 50 kilometara, prilikom kupovine karte na šalterima možete ući na peron besplatno.
Upotreba mojih fotografija u medijima, kao i u promotivne svrhe, nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti.

"Razvijena zemlja nije ona gde svaki čovek može da ima svoj auto. To je mesto gde se bogati voze javnim prevozom." - Enrique Penalosa
Korisnikov avatar
Sloba
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 6:45 pm

Postod kovacnuno » Sub Avg 20, 2011 12:26 pm

Stanicna na MAS-u valjda zavisi od kilometraze, ja sam putovao oko 360 km pa je zato bila tako velika, gledam sad po nekim starim kartama, prije mi je bila 170, do BG-a 40, do Banja Luke 100, Kikinda 70... uz sve ide jos 20 din osiguranja, u istom periodu je na BAS-u bilo do NS-a 75, a do Foce 120 din.
Korisnikov avatar
kovacnuno
Član

Pridružio se: Pet Nov 14, 2008 6:09 pm

Postod MILE » Sub Avg 20, 2011 1:05 pm

I na BAS-u st. usluga zavisi od kilometraže.
MILE
Član

Pridružio se: Pon Mar 15, 2010 10:57 pm

Postod gospodin dzo » Sub Avg 20, 2011 2:11 pm

Zavisi,ja sam letos za Valjevo placao 80,a za Nis 130...:P
Cuvam i usvajam zensku decu od 17-18 leta,po mogucstvu sa stranim drzavljanstvom :mrgreen:
gospodin dzo
Profesionalni vozač

Pridružio se: Pon Dec 27, 2010 9:39 pm

autobuske stanice

Postod roker 70 » Sub Avg 20, 2011 2:34 pm

Sad gledam karte neke do Priboja je usluga sa BAS-a 130,N.Sada 50,a iz N.Sada 40din..Mislim da je BAS dere.Oni zetoni kad pratis nekog uvek su bili skupi ne znam sad...
Korisnikov avatar
roker 70
Član

Pridružio se: Ned Jul 24, 2011 4:52 pm

Postod Sloba » Sub Avg 20, 2011 4:27 pm

Mi govorimo o peronskim kartama. Peronska karta košta 120 dinara a ispod 50km je besplatna. Stanična usluga je drugo.
Upotreba mojih fotografija u medijima, kao i u promotivne svrhe, nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti.

"Razvijena zemlja nije ona gde svaki čovek može da ima svoj auto. To je mesto gde se bogati voze javnim prevozom." - Enrique Penalosa
Korisnikov avatar
Sloba
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 6:45 pm

PrethodniSledeća

Povratak na Autobuske stanice