volvos je napisao:E dosta mi je vise ovoga stvarno.Ja ne mogu da shvatim nista.Ma niko se i ne osvrce na ovako nesto.Treba vozacima GSP-a dati status sluzbenog lica,pa neka me biju koliko hoce,kad mu budu rebnulki kaznu morace svoje pola imovine da proda da bi se izvukao a pored svega ga spakovati mesec dana negde da robija cepa kamenje.Kod nas je sve cesce tih tuznih i jadnih stvari

Goran sk je napisao:volvos je napisao:E dosta mi je vise ovoga stvarno.Ja ne mogu da shvatim nista.Ma niko se i ne osvrce na ovako nesto.Treba vozacima GSP-a dati status sluzbenog lica,pa neka me biju koliko hoce,kad mu budu rebnulki kaznu morace svoje pola imovine da proda da bi se izvukao a pored svega ga spakovati mesec dana negde da robija cepa kamenje.Kod nas je sve cesce tih tuznih i jadnih stvari
volvose ko da si misle moje procitao ,bas tako ,potpuno moje misljenje
volvos je napisao:Goran sk je napisao:volvos je napisao:E dosta mi je vise ovoga stvarno.Ja ne mogu da shvatim nista.Ma niko se i ne osvrce na ovako nesto.Treba vozacima GSP-a dati status sluzbenog lica,pa neka me biju koliko hoce,kad mu budu rebnulki kaznu morace svoje pola imovine da proda da bi se izvukao a pored svega ga spakovati mesec dana negde da robija cepa kamenje.Kod nas je sve cesce tih tuznih i jadnih stvari
volvose ko da si misle moje procitao ,bas tako ,potpuno moje misljenje
he he
Ma stvarno mi je dosta ovoga vise
milos265 je napisao:Evo kako stvari stoje, decka su pustili na kucno lecenje jer nema preloma i unutrasnjih krvarenja. Sumnjalo se na prelom karlice ali srecom nije. Povredjeno rame, nekoliko savova na glavi, ugruvan dobro, dobio ciglu po glavi, ali opet kako je moglo biti dobro je. Policija je uradila svoje, nasli su stanglu pored busa i uzeli otiske a jedan putnik je navodno prepoznao dvojicu napadaca. E sad, bice dobro ako tuzilac sve to okarakterise kao pokusaj ubistva sto ovo u sustini i jeste![]()
![]()
negas je napisao: Nema auta bez TAMica! Nekad su inzenjeri Dajca projektovali motor za bus bez goriva, al im bilo glupo zbog konkurencije, pa resili da ga naprave samo da radi bez vode![]()

Povratak na Zakonodavstvo i papiri
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 0 gostiju