Logo

Profesija "vozac" u zemlji Srbiji

Sve o neophodnim zakonima u prevozu, sabraćaju, neophodne dozvole, atesti, dokumentacija za tahografe i ostala tematika vezana za zakonodavstvo i propise.

Postod profa_chb » Sre Jun 04, 2008 11:06 am

bog nek mu dušu prosti i nek čuva vozače u celom svetu!
profa_chb
Mašinski inženjer

Pridružio se: Sre Maj 07, 2008 10:28 pm

Sponzor

Postod Stefan Bgd » Sre Jun 04, 2008 11:09 am

Neka je slava nasem pokojnom kolegi. :cry:
Fandjo Bgd,autobusi su zakon!!!
Korisnikov avatar
Stefan Bgd
Student mašinstva

Pridružio se: Pon Mar 03, 2008 11:58 am

Postod milos265 » Ned Jul 13, 2008 6:32 am

Kada li cu ja u ovoj temi napisati nesto lepo? Izgleda nikad! Nocas oko 03.15 na Banjici kod VMA grupa idiota pretukla mog kolegu koji je radio na liniji 47. Klinci, stoka neizivljena, posle 5 piva misle da su ne znam sta. Decko je na VMA, dok ovo pisem cekam vesti od kolega koje su tamo, posto sam ja isao da pokupim njegove stvari i vratim bus u garazu. Zadnje sto znam je da nije dobro! Ima teske povrede glave i ruke, svestan je odveden u bolnicu. Mlad decko, otac dvogodisnjeg deteta... Sve ovo ce biti jedan delic sutrasnje gradske crne hronike, zaboravice se za par dana, ako se uopste neko uzbudi zbog svega, a ja se opet pitam, dokle vise :?: :?: :?:
milos265
Profesionalni vozač

Pridružio se: Uto Mar 04, 2008 8:43 pm

Postod djole » Ned Jul 13, 2008 11:32 am

Ja da vozim u gradskom prevozu drzao bih neku pajsercinu pod sedistem...nek me teraju gde god hoce posle,ne bih dopustio da me neko dira.Zaboravice se za tog nesrecnog vozaca,ne brini....
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
-Mario Andretti-
djole
Diplomirani mašinski inženjer - master

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 10:14 pm

Postod Stefan Bgd » Ned Jul 13, 2008 1:06 pm

Pa moj cale je imao stanglu u 1133 koju je drzao iza sedista,jer su ga jednom napali na liniji 72,ujutru u 3:15,u centru Surcina,a jednom prilikom su pokusali da otmu 1133 i izbace vozaca koji ga je vozio uvece...Zato je doneta odluka da ona tu stoji,i naravno,zlu ne trebalo,da bude pri ruci.
Korisnikov avatar
Stefan Bgd
Student mašinstva

Postod volvos » Ned Jul 13, 2008 3:37 pm

E dosta mi je vise ovoga stvarno.Ja ne mogu da shvatim nista.Ma niko se i ne osvrce na ovako nesto.Treba vozacima GSP-a dati status sluzbenog lica,pa neka me biju koliko hoce,kad mu budu rebnulki kaznu morace svoje pola imovine da proda da bi se izvukao a pored svega ga spakovati mesec dana negde da robija cepa kamenje.Kod nas je sve cesce tih tuznih i jadnih stvari :twisted:
Image
volvos
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 8:11 pm

Postod Goran sk » Ned Jul 13, 2008 3:41 pm

volvos je napisao:E dosta mi je vise ovoga stvarno.Ja ne mogu da shvatim nista.Ma niko se i ne osvrce na ovako nesto.Treba vozacima GSP-a dati status sluzbenog lica,pa neka me biju koliko hoce,kad mu budu rebnulki kaznu morace svoje pola imovine da proda da bi se izvukao a pored svega ga spakovati mesec dana negde da robija cepa kamenje.Kod nas je sve cesce tih tuznih i jadnih stvari :twisted:

volvose ko da si misle moje procitao ,bas tako ,potpuno moje misljenje
Image
Korisnikov avatar
Goran sk
Član

Pridružio se: Pet Feb 15, 2008 9:24 pm

Postod volvos » Ned Jul 13, 2008 3:42 pm

Goran sk je napisao:
volvos je napisao:E dosta mi je vise ovoga stvarno.Ja ne mogu da shvatim nista.Ma niko se i ne osvrce na ovako nesto.Treba vozacima GSP-a dati status sluzbenog lica,pa neka me biju koliko hoce,kad mu budu rebnulki kaznu morace svoje pola imovine da proda da bi se izvukao a pored svega ga spakovati mesec dana negde da robija cepa kamenje.Kod nas je sve cesce tih tuznih i jadnih stvari :twisted:

he he

Ma stvarno mi je dosta ovoga vise
Image
volvos
Član

Postod milos265 » Ned Jul 13, 2008 6:21 pm

Evo kako stvari stoje, decka su pustili na kucno lecenje jer nema preloma i unutrasnjih krvarenja. Sumnjalo se na prelom karlice ali srecom nije. Povredjeno rame, nekoliko savova na glavi, ugruvan dobro, dobio ciglu po glavi, ali opet kako je moglo biti dobro je. Policija je uradila svoje, nasli su stanglu pored busa i uzeli otiske a jedan putnik je navodno prepoznao dvojicu napadaca. E sad, bice dobro ako tuzilac sve to okarakterise kao pokusaj ubistva sto ovo u sustini i jeste :!: :!: :!:
milos265
Profesionalni vozač

Pridružio se: Uto Mar 04, 2008 8:43 pm

Postod Nibus-ja » Ned Jul 13, 2008 9:21 pm

volvos je napisao:
Goran sk je napisao:

he he

Ma stvarno mi je dosta ovoga vise

Slazem se u potpunosti.
Nibus-ja
Član

Pridružio se: Uto Feb 12, 2008 5:15 pm

Postod volvos » Ned Jul 13, 2008 9:52 pm

milos265 je napisao:Evo kako stvari stoje, decka su pustili na kucno lecenje jer nema preloma i unutrasnjih krvarenja. Sumnjalo se na prelom karlice ali srecom nije. Povredjeno rame, nekoliko savova na glavi, ugruvan dobro, dobio ciglu po glavi, ali opet kako je moglo biti dobro je. Policija je uradila svoje, nasli su stanglu pored busa i uzeli otiske a jedan putnik je navodno prepoznao dvojicu napadaca. E sad, bice dobro ako tuzilac sve to okarakterise kao pokusaj ubistva sto ovo u sustini i jeste :!: :!: :!:

Da li neko zna razlog svemu ovome?
Image
volvos
Član

Postod sasa-74 » Ned Jul 13, 2008 10:24 pm

moja procena je da su se momci zezali onako iz obesti :twisted:
negas je napisao: Nema auta bez TAMica! Nekad su inzenjeri Dajca projektovali motor za bus bez goriva, al im bilo glupo zbog konkurencije, pa resili da ga naprave samo da radi bez vode :wink: :wink:
sasa-74
Mehaničar

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 4:10 pm

Postod Stefan Bgd » Ned Jul 13, 2008 10:27 pm

Upravu si,ali bih ga ja tako iz obesti zatvorio u zatvor,i to na dozivotnu.Pa bi ga onda naucio pameti. :evil:
Nema sta da radi,pa ajd da bije vozaca...!?!More...Uffffffffffffffff. :evil: :evil: :evil: :evil:
Korisnikov avatar
Stefan Bgd
Student mašinstva

Postod Jovan » Ned Jul 13, 2008 11:22 pm

Treba vam dati oruzije, pa odma pucaj u stoku :x
Korisnikov avatar
Jovan
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 1:42 pm

Postod Marko » Ned Jul 13, 2008 11:36 pm

Ma treba ih vezati za tramvaj i vuci do Knezevca ili niz jurija gagarina . jedno od resenja
Žalosno je što današnja deca misle da je Mocart bio vlasnik kladionica, a ne da je prodavao čoko kugle

# Vratite Risa u Vojnu akademiju
Marko
Član

Pridružio se: Uto Apr 29, 2008 10:54 pm

PrethodniSledeća

Povratak na Zakonodavstvo i papiri