Logo

Priče iz GSPa

Diskusije

Postod avramovicsasa » Ned Jun 22, 2008 6:26 pm

Radim ovaj mesec na Zelenom vencu i naš objekat je blizu Javnog WC-a
ulazi tip u našu kućicu i otkopčava šlic,pita ga moj kolega ,,šta radiš bre,,
,,hoću u WC,, ,,zar ne vidiš da mi radimo ovde,pogrešio si ulaz,,
avramovicsasa
Otpravnik

Pridružio se: Uto Maj 06, 2008 6:04 am

Sponzor

Postod CKD-KT4 » Ned Jun 22, 2008 6:34 pm

Jednom je moja tetka čekala 40 kod gradske bolnice i naiđe privatnik. Uđe ona, misleći da je to neki novi tip trole (verovatno je videla trolne motke od nekog trolejbusa pozadi).
Dolazi kondukter, ona pokazuje iskaznicu. ''Gospođo, ovo je privatnik.''
Posle me je ubeđivala da su uveli privatne trole, ja joj objašnjavam da je to neka greška, no ona je bila čvrsto ubeđena da je to bila trola.
Nekoliko dana posle smo ona i ja otišli do dispečera na Studentskom trgu i tek tada je prihvatila da je pogrešila.
CKD-KT4
Student saobraćaja

Pridružio se: Čet Maj 22, 2008 11:21 pm

Postod avramovicsasa » Sre Jul 02, 2008 2:57 am

Dolazi žena na stanicu kod Pejtona i pita da li ovaj trolejbus koji je ušao
u stanicu ide za Zemun,jedan joj gospodin objašnjava da čeka 83 i da je
to autobus,a ona pita šta je ovo u stanici,on odgovara da je to trolejbus jer ima motke a autobus ih nema a ona dezorijentisano gleda u mrežu,zaista komična situacija.
avramovicsasa
Otpravnik

Postod igibgd » Ned Jul 13, 2008 3:01 pm

Najjače je ono kada je neka žena ušla u 88-cu kod sajma i pitala šofera da li vozi preko mosta.A ovaj joj ljubazno odgovara:Ne gospođo,zaronićemo čim stignemo do reke. :D :D :D :D :D
Korisnikov avatar
igibgd
Član

Pridružio se: Pet Jul 11, 2008 9:06 pm

Postod volvos » Ned Jul 13, 2008 3:54 pm

igibgd je napisao:Najjače je ono kada je neka žena ušla u 88-cu kod sajma i pitala šofera da li vozi preko mosta.A ovaj joj ljubazno odgovara:Ne gospođo,zaronićemo čim stignemo do reke. :D :D :D :D :D

E ovo je genijalno

Kod nas u bus udje zena i pita-MAJSTORE JEL OVO 7.

NE GOSPODJO OVO JE VOLVO :D
Image
volvos
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 8:11 pm

Postod Milos » Ned Jul 13, 2008 4:14 pm

Drugar mi je pre 10-ak i vise godina prepricao situaciju u 511. U Zelezniku ulazi ciganka sa bebom i jos dvoje dece. Svi sedaju na duplo sediste iza prvih vrata. Nisu stigli ni do Obrenovackog puta, beba place, i Ciganka naravno gura bebi sisu. Beba odbija da sisa, ona opet gura bebi sisu i dere se: Sisaj bre pi*da ti materina, ako neces ti dacu soferu. U tom trenutku autobus se blago zaljuljao i svi su se lepo nasmejali 8)
Korisnikov avatar
Milos
Član

Pridružio se: Čet Jul 10, 2008 8:22 pm

Postod markotar » Ned Jul 13, 2008 5:33 pm

Haha, izgleda da nasi drugari imaju slicno iskustvo. :-) Jedan moj prijatelj je pre par godina doziveo slicnu situaciju. Sedi ciganka u autobusu i pokusava da doji dete. Medjutim, kako dete nije htelo da sisa, a ona na sve nacine pokusavala da ga natera (sto fino, sto sto ne tako fino), u jednom trenutku je rekla bebi: "Hajde hajde, ako neces ti cika ce", misleci na mog prijatelja koji je sasvim slucajno stajao pored. :-)
markotar
Član

Pridružio se: Sub Feb 23, 2008 7:44 pm

Postod profa_chb » Ned Jul 13, 2008 11:08 pm

Milos je napisao:Drugar mi je pre 10-ak i vise godina prepricao situaciju u 511. U Zelezniku ulazi ciganka sa bebom i jos dvoje dece. Svi sedaju na duplo sediste iza prvih vrata. Nisu stigli ni do Obrenovackog puta, beba place, i Ciganka naravno gura bebi sisu. Beba odbija da sisa, ona opet gura bebi sisu i dere se: Sisaj bre pi*da ti materina, ako neces ti dacu soferu. U tom trenutku autobus se blago zaljuljao i svi su se lepo nasmejali 8)

ja sam čuo verziju za 37icu ili 50icu, mislim da je bilo u sanosu 200, prvo seište iza vrata, ali da je na kraju završio na banderi :D
profa_chb
Mašinski inženjer

Pridružio se: Sre Maj 07, 2008 10:28 pm

Postod profa_chb » Ned Jul 13, 2008 11:11 pm

a jel zna neko kad je vozač 30x naterao cigane da uđu sa mečetom napred, samo da bi mu se babe sa cegerima izmakle u zadnji kraj :?: :D
Poslednji put menjao profa_chb dana Pon Jul 14, 2008 8:26 am, izmenjena samo jedanput
profa_chb
Mašinski inženjer

Postod avramovicsasa » Pon Jul 14, 2008 1:41 am

Pita Gospođa Šofera:

,,Majstore kako bih mogla da uhvatim 25,,
,,Sa obe ruke,,
avramovicsasa
Otpravnik

Postod igibgd » Pon Jul 14, 2008 1:47 pm

profa_chb je napisao:
Milos je napisao:Drugar mi je pre 10-ak i vise godina prepricao situaciju u 511. U Zelezniku ulazi ciganka sa bebom i jos dvoje dece. Svi sedaju na duplo sediste iza prvih vrata. Nisu stigli ni do Obrenovackog puta, beba place, i Ciganka naravno gura bebi sisu. Beba odbija da sisa, ona opet gura bebi sisu i dere se: Sisaj bre pi*da ti materina, ako neces ti dacu soferu. U tom trenutku autobus se blago zaljuljao i svi su se lepo nasmejali 8)

ja sam čuo verziju za 37icu ili 50icu, mislim da je bilo u sanosu 200, prvo seište iza vrata, ali da je na kraju završio na banderi :D

Pričo mi je prijatelj-bila je 50-ica;kada je došao u školu i reko to nastavnici na času ,a ona mu nije verovala,nego mu upisala neopravdani.
Inače dogodilo se 80 i neke u ulici Kneza Višeslava :arrow: koliko se sećam iz priče :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
igibgd
Član

Pridružio se: Pet Jul 11, 2008 9:06 pm

Postod Milos » Pon Jul 14, 2008 1:58 pm

Moguce da me je drugar izbaronisao, davno je bilo kada mi je to ispricao, ali znam da je bila u pitanju 511ica. Mada, nikada nije lagao, ko zna mozda je i on cuo od nekoga.
Korisnikov avatar
Milos
Član

Pridružio se: Čet Jul 10, 2008 8:22 pm

Postod suikar » Pon Jul 14, 2008 5:51 pm

Još,daleke 1989-e godine,išao sam na AIKIDO seminar u Beograd,koji se održavao u sportskom centru "Šumice".AIKIDO savez nam je iznajmio pansione na Bežanijskoj kosi.Na karti Beograda sam video,da od željezničke stanice,prema Bežanijskoj kosi ide autobus br.601.Ulazim ja u autobus i čekam da krene.Kada je autobus već uveliko išao autoputem,upitah ja jednog čoveka,da li bi bio ljubazan,da mi javi kada stignem na Bežanijsku kosu.On mi 'ladno reče.:"Momče,ovaj autobus ne ide tamo."Ohladio sam se.Pitam ja njega.:"Kako ne ide,kada sam na karti video,da 601 ide tamo?"Tek će on."Ali,ovo nije 601.Ovaj autobus ide za Sremčicu."Bio sam totalno zbunjen.Na karti sam video da 511 ide za Sremčicu.Na kraju,spasio me jedan bračni par,koji se obratio čoveku.:"Gospodine,ovo je 601."Čovek je skočio i viknuo zbunjeno:"Uh,ti Boga,šta ću ja na Surčinu!!!"Te je sišao kod Centra Sava.
suikar

Postod profa_chb » Uto Jul 15, 2008 11:12 am

igibgd je napisao:
profa_chb je napisao:

Pričo mi je prijatelj-bila je 50-ica;kada je došao u školu i reko to nastavnici na času ,a ona mu nije verovala,nego mu upisala neopravdani.
Inače dogodilo se 80 i neke u ulici Kneza Višeslava :arrow: koliko se sećam iz priče :lol: :lol: :lol:

ali kneza višeslava ti je od požeške pa do golf naselja gore, a tuda je išao samo 55A iliti sadšnji 57 :wink:
profa_chb
Mašinski inženjer

Postod Senke » Uto Jul 15, 2008 11:42 am

Ja mislim da je tuda išao i 50 do 92 dok je okreta u Zrmanjskoj.
Senke
Član

Pridružio se: Ned Apr 06, 2008 12:17 pm

PrethodniSledeća

Povratak na Diskusije