Nibus-ja je napisao:Stefan Bgd je napisao:Novi MAN u Beogradu:![]()
Nije on nov dosta je presao u JEDINSTVU-Vranje
Taj autobus ima 170.000 km tako da je skoro nov! To nije autobus iz vranja nego je skoro kupljen u Sejariju.
Nibus-ja je napisao:Stefan Bgd je napisao:Novi MAN u Beogradu:![]()
Nije on nov dosta je presao u JEDINSTVU-Vranje
sanos_a je napisao:tesko poverovati da ima samo 170.000 km, vise logicnije je da ima 1.170.000 km
Iks je napisao:sanos_a je napisao:tesko poverovati da ima samo 170.000 km, vise logicnije je da ima 1.170.000 km
Љto me nerviraju takvi eksperti kao љto si ti sve zante sve umete. Kad sve znaљ tako lepo ajde onda da se ti i ja kladimo u 100 EUR i izvinjenje ovde na forumu, pa da vidimo ko je u pravu. Moћe?
Regio sa Kavim šemom danas radio Niš...Mitrovcanac je napisao:Raščani su izgleda dobili novi bus! Danas je njihovu liniju u 15:45 radio MAN Lion's Regio u njihovoj standardnoj šemi. Nisam video koje table ima.

Sashco je napisao:Regio sa Kavim šemom danas radio Niš...Mitrovcanac je napisao:Raščani su izgleda dobili novi bus! Danas je njihovu liniju u 15:45 radio MAN Lion's Regio u njihovoj standardnoj šemi. Nisam video koje table ima.
Iks je napisao:Kupili su jednog Coach-a i 2 Regija krajem juna. a ta crna linija sto pominjete nije bas crna nego tamno siva i to je deo MAN-ovog zast. Znaka. @ sanos. Sto se tice godista svi su 2005.
becks89 je napisao:Iks je napisao:Kupili su jednog Coach-a i 2 Regija krajem juna. a ta crna linija sto pominjete nije bas crna nego tamno siva i to je deo MAN-ovog zast. Znaka. @ sanos. Sto se tice godista svi su 2005.
Cekaj jel taj man cuvan u muzeju,ako je za 6 godina presao samo 170000 km ,ja stvarno ne znam,pre ce biti 1170000 kao sto ti je sanos i rekao
Povratak na Prevoznici iz južne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gostiju