shakal je napisao:boyan92 je napisao:Nemoj samo 1 auto da gledas , stavi na spisak 2-3 , i koja ti bude najbolja varijanta uzmi.
Stavio sam ja bio na spisak dosta modela, ali se spisak polako suzava ( sto zbog cene, sto zbog samih auta ) Gledao sam cak i kragujevackog punta i da dam staro za novo, ali ono definitivno ne vredi one pare koje za njega traze!
Ne vredi definitivno ma koliko god bio nov.Za 6 500 eur od opreme nemas nista,ali skoro pa nista.Za 6500 mozes da kupis polovnjak da padnes na dupe kolko je dobar.
I jos nesto,bezi od malih automobila veruj mi ma koliko bili prakticni zgadice ti se kad tad.Jesu oni super za grad,lako se parkiraju malo trose ali zato kad krenes negde van grada ili na odmor presedne ti,jer nemas gde da stavis sav prtljag,a i tesno je putnicima pozadi,nema prostora za noge,itd.Imam Punta od 1996 pa znam kako sve to izgleda.
Iskreno ja se nekajem sto sam uzeo Leganzu,jeste to auto sa 2000 kubika i malo vise trosi i kostala me 300 evra samo za registraciju,ali za komfor i udobnost koju pruza nije mi zao tih para ni malo.
Dakle gledaj auto koji IMA GEPEK,neka te kosta malo vise i neka trosi litar dva vise,ali videces kad budes krenuo negde ili kad treba drustvo da povezes prostor i komfor ce ti znaciti vise od bilo cega...