Krle je napisao:I ja sam bio na "Man C"-"Politehnika" u Temisvaru, pevao "Zvezdine" i srpske pesme, glasno, s' jedne strane navijaci "Polija", sa druge, nimalo naivni , vidno pijani Englezi, niko nista nije reagovao, niti me dirao...To navodim, posto je bilo nas cetvorica iz BG, ne navodim organizovanA putovanja, ne navodim prevoz navijaca koje sam vozio(npr."Radovih"), pa nikad nista nije bilo, a bilo je svega, jer sam na dosta utakmica bio(ukljucujuci i neka "Partizanova" gostovanja-jer je nekada samo bilo vazno da se ide) SRAMOTA JE DA JE COVEK OTISAO I NIJE SE VRATIO, NE BI TO POZELEO NIKOME, PA NI SEBI
Krle je napisao:Ovo poslednej je moj licni stav, kao navijaca, ali pre svega kao coveka-SRAMOTA I ZALOST, eee sad-ko je u "metezu" koga stigao, to je nazalost vrlo tesko utvrditi(ko je doziveo-zna o cemu pricam)-ne kazem da nije moguce da je doslo do greske, u to ne ulazim, niti me zanima....
fimatotravel je napisao:Najlakše je tako reći "iskomleksirani ***CENZURISANO*** ili sebeli" kako si napisao.Očigledno je da nikada nisi bio u zatvoru još ako si "NEVIN" pa neznaš kako je tim momcima unutraZA 80 UBIJENIH SRBA 101 GODINA ZATVORA A ZA JEDNOG LJIGAVOG FRANCUZA 240
![]()
PA JESMO LI SAD EVROPA (ŠTO PIŠE NA GRAFITU U MOM KRAJU) eto slučajno poznajem 2 momaka koji su optuženi za taj napad.Pa šta ti misliš da ti Francuzi nisu provocirali
![]()
Pogledaj šta ti stranci rade po Beogradskim klubovima i splavovima...kakvo je to bahato ponašanje pa nije ni čudo što dobijaju batine
Došli su u Beograd-Srbiju gde smo kao narod gostoljubljivi ali nevolimo da nam se neko ponaša kabadahijski!!! Okoreli sam GROBAR ali zašto niko nije odgovarao za malog Acu Radovića
A zbog Francuza su ih pohapsili u roku 3 dana
Bio sam na jako-jako puno utakmica,član sam nekadašnje grupe STOKA Pančevo a sada Južni Front i odlično poznajem kodeks navijača.Pa zar u mojoj zemlji da mi sude strani AMBASADORI
![]()
![]()
![]()
Ser..em ti se ja na tu Evropu i demokratiju kad mlada i nevina deca trunu u zatvoru.Isto bi reagovali (NAVIJAČI) iz Hrvatske,Bosne...itd I sad neko da kaže "ISKOMLPEKSIRANI ***CENZURISANO***"
becks89 je napisao:Krle je napisao:I ja sam bio na "Man C"-"Politehnika" u Temisvaru, pevao "Zvezdine" i srpske pesme, glasno, s' jedne strane navijaci "Polija", sa druge, nimalo naivni , vidno pijani Englezi, niko nista nije reagovao, niti me dirao...To navodim, posto je bilo nas cetvorica iz BG, ne navodim organizovanA putovanja, ne navodim prevoz navijaca koje sam vozio(npr."Radovih"), pa nikad nista nije bilo, a bilo je svega, jer sam na dosta utakmica bio(ukljucujuci i neka "Partizanova" gostovanja-jer je nekada samo bilo vazno da se ide) SRAMOTA JE DA JE COVEK OTISAO I NIJE SE VRATIO, NE BI TO POZELEO NIKOME, PA NI SEBI
Pa onda nemoj pricati da su krivi ti momci,napominjem da je vise od pola njih nepravedno osudjeno,jer dosta dobro znam,celu situaciju oko tog slucaja,,zamisli roditelje sina koji robija zbog nicega,tako da suvisno je pricati da su to ***CENZURISANO*** ili tako nesto
Ja jesam bio tamo za tvoju informacijuKrle je napisao:becks89 je napisao:Krle je napisao:I ja sam bio na "Man C"-"Politehnika" u Temisvaru, pevao "Zvezdine" i srpske pesme, glasno, s' jedne strane navijaci "Polija", sa druge, nimalo naivni , vidno pijani Englezi, niko nista nije reagovao, niti me dirao...To navodim, posto je bilo nas cetvorica iz BG, ne navodim organizovanA putovanja, ne navodim prevoz navijaca koje sam vozio(npr."Radovih"), pa nikad nista nije bilo, a bilo je svega, jer sam na dosta utakmica bio(ukljucujuci i neka "Partizanova" gostovanja-jer je nekada samo bilo vazno da se ide) SRAMOTA JE DA JE COVEK OTISAO I NIJE SE VRATIO, NE BI TO POZELEO NIKOME, PA NI SEBI
Pa onda nemoj pricati da su krivi ti momci,napominjem da je vise od pola njih nepravedno osudjeno,jer dosta dobro znam,celu situaciju oko tog slucaja,,zamisli roditelje sina koji robija zbog nicega,tako da suvisno je pricati da su to ***CENZURISANO*** ili tako nesto
Citas li ti sta pise?KAD SAM REKAO DA SU BAS O N I KRIVI?Neko ga jeste pretukao, krvnicki, on je zbog toga preminuo, to nismo bili ni ti, ni ja, ni Jancic-niti smo bili tamo, niti znamo sta se desilo....
Hajde zamolio bih te ovako javno da mi pošalješ na pp u skraćenici (PREVOD OD TOG-CENZURISANO) I DA MI OBJASNIŠ DA SAM ŽIVOTINJA.Ajde majke ti značilo bi mi mnogoKrle je napisao:NIKO NIJE TREBAO DA POGINE, NIGDE, NIKADA, TO NEMA VEZE NI SA EVROPOM, NI BILO CIM, I ***CENZURISANO*** SI AKO BIJES COVEKA DO SMRTI, MA KOJE VERE, NACIJE I BOJE KOZE BIO-JER TE TO CINI NISTA BOLJIM OD ZIVOTINJE
fimatotravel je napisao:Najlakše je tako reći "iskomleksirani de-bili ili debeli" kako si napisao.Očigledno je da nikada nisi bio u zatvoru još ako si "NEVIN" pa neznaš kako je tim momcima unutraZA 80 UBIJENIH SRBA 101 GODINA ZATVORA A ZA JEDNOG LJIGAVOG FRANCUZA 240
![]()
PA JESMO LI SAD EVROPA (ŠTO PIŠE NA GRAFITU U MOM KRAJU) eto slučajno poznajem 2 momaka koji su optuženi za taj napad.Pa šta ti misliš da ti Francuzi nisu provocirali
![]()
Pogledaj šta ti stranci rade po Beogradskim klubovima i splavovima...kakvo je to bahato ponašanje pa nije ni čudo što dobijaju batine
Došli su u Beograd-Srbiju gde smo kao narod gostoljubljivi ali nevolimo da nam se neko ponaša kabadahijski!!! Okoreli sam GROBAR ali zašto niko nije odgovarao za malog Acu Radovića
A zbog Francuza su ih pohapsili u roku 3 dana
Bio sam na jako-jako puno utakmica,član sam nekadašnje grupe STOKA Pančevo a sada Južni Front i odlično poznajem kodeks navijača.Pa zar u mojoj zemlji da mi sude strani AMBASADORI
![]()
![]()
![]()
Ser..em ti se ja na tu Evropu i demokratiju kad mlada i nevina deca trunu u zatvoru.Isto bi reagovali (NAVIJAČI) iz Hrvatske,Bosne...itd I sad neko da kaže "ISKOMLPEKSIRANI DE-BILI"

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 10 gostiju