Logo

Kanis, Leskovac

Fotografije voznih parkova i rasprave o prevoznicima iz južne Srbije.

Postod Nele Nibus » Uto Avg 09, 2011 7:48 pm

Super slike!
Upotreba mojih fotografija na news portalima, facebook-u i štampi nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti!

Image
Nibus 400.31 generacija 2007. Ko 397 ex 561
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

Pridružio se: Ned Nov 15, 2009 2:26 am

Sponzor

Postod PrilepGorazd » Uto Avg 09, 2011 8:18 pm

Hvala Nenade .
Korisnikov avatar
PrilepGorazd
Član

Pridružio se: Pon Okt 12, 2009 10:06 pm

Postod PrilepGorazd » Ned Avg 14, 2011 12:24 am

Sa galebom za Beograda
Image
Korisnikov avatar
PrilepGorazd
Član

Postod PrilepGorazd » Uto Avg 16, 2011 9:04 pm

Opet sine scanie
Image
Korisnikov avatar
PrilepGorazd
Član

Postod NesaKiM » Čet Avg 18, 2011 12:41 pm

Htoo bih da pitam...dali im je ova linija isplativa? Ima li putnika? Kad polaze iz OH? Cena karte?...
NesaKiM
Član

Pridružio se: Sub Jul 02, 2011 1:13 pm

Postod PrilepGorazd » Čet Avg 18, 2011 12:58 pm

Ja mislam da ova linija se isplata, cene na karte ne znam. Patnici ima mnogu mnogu, a ovako ida autobusa, jedan dan preku Bitola ide Kanis i jedan autobus od galeba koi ide do Skopje a preku Kicevo ide samo Galeb i ide za Beograda, a drugi dan je obratno ... Samo malo mi je cudno zasto pusta samo ove 2-ve scanie. Gde su drugi ?
Korisnikov avatar
PrilepGorazd
Član

Postod NesaKiM » Čet Avg 18, 2011 1:11 pm

PrilepGorazd je napisao:Ja mislam da ova linija se isplata, cene na karte ne znam. Patnici ima mnogu mnogu, a ovako ida autobusa, jedan dan preku Bitola ide Kanis i jedan autobus od galeba koi ide do Skopje a preku Kicevo ide samo Galeb i ide za Beograda, a drugi dan je obratno ... Samo malo mi je cudno zasto pusta samo ove 2-ve scanie. Gde su drugi ?

Hvala ti na odgovoru druze :wink:
NesaKiM
Član

Pridružio se: Sub Jul 02, 2011 1:13 pm

Postod Mickey » Čet Avg 18, 2011 4:31 pm

PrilepGorazd je napisao:Ja mislam da ova linija se isplata, cene na karte ne znam. Patnici ima mnogu mnogu, a ovako ida autobusa, jedan dan preku Bitola ide Kanis i jedan autobus od galeba koi ide do Skopje a preku Kicevo ide samo Galeb i ide za Beograda, a drugi dan je obratno ... Samo malo mi je cudno zasto pusta samo ove 2-ve scanie. Gde su drugi ?

Voze za CG i LE-BG ;)
Mickey
Član

Pridružio se: Sub Jul 26, 2008 10:30 pm

Postod DraganNish » Čet Avg 18, 2011 6:21 pm

Sto se tice cene, znam da je iz Nisa za Ohrid 1900din(19eur), isplati im se jer su prepuni busevi, cak sta vise su doneli odluku da se ne prodaju karte nego da se moze kupiti samo u jednom smeru.
Dobrodosli u Kambodzu
DraganNish
Član

Pridružio se: Sub Apr 19, 2008 9:53 pm

Postod PrilepGorazd » Čet Avg 18, 2011 7:58 pm

Evo pak .
Image
Image
Korisnikov avatar
PrilepGorazd
Član

Postod anchy » Pet Avg 19, 2011 8:33 pm

I evo mog utiska o kanisu, posto mi je ovo bila prva, tacnije prve dve voznje :).

Nisam uspela da slikam autobuse kojima smo se vozili, ali:
u odlasku, tj. 3.8. smo isli nekim belim busom.. relativno udobanm samo me nerviralo to sto su nabili onolike kante za djubre, a prolaz izmedju redova je mali (za tolike kante), mislim da je bolja varijanta bila da su na svako sediste nabili kesu, no, i nije bas jako bitno. I jos jedna zamerka je to sto su imale samo 3 rupice za klimu, tj iz kojih izlazi svez vazduh. U jednom momentu, posle cca 12 sati voznje, svi su se u busu komirali (zbog nedostatka vazduha), jer se ne moze pomerati taj deo odakle izlazi vazduh i u jednom momentu su svi pocela da zatvaraju klimu.
A u povratku 14.08, eeeeeeeeeee doso onaj lepi crni bus, (dao bog da vozi jos 300 godina minimum) :D. Udoban, lep, velik', ma milina :). Mi smo sedeli na onim sedistima kod drugih vrata (kad se popnete u bus pa odmah s leve strane), tako da sam mogla komotno noge da ispruzim preko one pregrade :D. U sustini, jako udobno i fino :)

P.S. Ako neko iz Kanisa ovo cita nek procita ovo: Ljudi, ko Boga vas molim, popravite ono oko svetla. Iako zatvoreno klima je duvala iz onih okvira za svetlo :). Kako sam zaspala, meni je direktno iz tog svetla bila klima u nos skroz je suv bio, a da ne pricam o grlu.

U sustini, sve u svemu sam prezadovoljna. Od mene ce kanis cuti samo lepe reci :)
anchy
Član

Pridružio se: Sre Jul 27, 2011 5:17 pm

Postod PrilepGorazd » Sub Avg 20, 2011 9:24 pm

Opet opet i opet :evil:
Image
Image
Korisnikov avatar
PrilepGorazd
Član

Postod Mickey » Sub Avg 20, 2011 11:16 pm

hvala na prenetim utiscima anchy ;)
a za Ohrid ce doci i neki drugi Irizar, samo polako ;)
Mickey
Član

Pridružio se: Sub Jul 26, 2008 10:30 pm

Postod PrilepGorazd » Ned Avg 21, 2011 8:38 am

Jedan dan bio beli irizar ali neznam dali novi model ili stari model i isao preku Kicevo nisam video :cry:
Korisnikov avatar
PrilepGorazd
Član

Postod milan.nk » Ned Avg 21, 2011 7:48 pm

anchy je napisao:I evo mog utiska o kanisu, posto mi je ovo bila prva, tacnije prve dve voznje :).

Nisam uspela da slikam autobuse kojima smo se vozili, ali:
u odlasku, tj. 3.8. smo isli nekim belim busom.. relativno udobanm samo me nerviralo to sto su nabili onolike kante za djubre, a prolaz izmedju redova je mali (za tolike kante), mislim da je bolja varijanta bila da su na svako sediste nabili kesu, no, i nije bas jako bitno. I jos jedna zamerka je to sto su imale samo 3 rupice za klimu, tj iz kojih izlazi svez vazduh. U jednom momentu, posle cca 12 sati voznje, svi su se u busu komirali (zbog nedostatka vazduha), jer se ne moze pomerati taj deo odakle izlazi vazduh i u jednom momentu su svi pocela da zatvaraju klimu.
A u povratku 14.08, eeeeeeeeeee doso onaj lepi crni bus, (dao bog da vozi jos 300 godina minimum) :D. Udoban, lep, velik', ma milina :). Mi smo sedeli na onim sedistima kod drugih vrata (kad se popnete u bus pa odmah s leve strane), tako da sam mogla komotno noge da ispruzim preko one pregrade :D. U sustini, jako udobno i fino :)

P.S. Ako neko iz Kanisa ovo cita nek procita ovo: Ljudi, ko Boga vas molim, popravite ono oko svetla. Iako zatvoreno klima je duvala iz onih okvira za svetlo :). Kako sam zaspala, meni je direktno iz tog svetla bila klima u nos skroz je suv bio, a da ne pricam o grlu.

U sustini, sve u svemu sam prezadovoljna. Od mene ce kanis cuti samo lepe reci :)

Svaka cast na detaljnim utiscima, bravo!!! :wink:
milan.nk

PrethodniSledeća

Povratak na Prevoznici iz južne Srbije