PrilepGorazd je napisao:Ja mislam da ova linija se isplata, cene na karte ne znam. Patnici ima mnogu mnogu, a ovako ida autobusa, jedan dan preku Bitola ide Kanis i jedan autobus od galeba koi ide do Skopje a preku Kicevo ide samo Galeb i ide za Beograda, a drugi dan je obratno ... Samo malo mi je cudno zasto pusta samo ove 2-ve scanie. Gde su drugi ?
PrilepGorazd je napisao:Ja mislam da ova linija se isplata, cene na karte ne znam. Patnici ima mnogu mnogu, a ovako ida autobusa, jedan dan preku Bitola ide Kanis i jedan autobus od galeba koi ide do Skopje a preku Kicevo ide samo Galeb i ide za Beograda, a drugi dan je obratno ... Samo malo mi je cudno zasto pusta samo ove 2-ve scanie. Gde su drugi ?

anchy je napisao:I evo mog utiska o kanisu, posto mi je ovo bila prva, tacnije prve dve voznje.
Nisam uspela da slikam autobuse kojima smo se vozili, ali:
u odlasku, tj. 3.8. smo isli nekim belim busom.. relativno udobanm samo me nerviralo to sto su nabili onolike kante za djubre, a prolaz izmedju redova je mali (za tolike kante), mislim da je bolja varijanta bila da su na svako sediste nabili kesu, no, i nije bas jako bitno. I jos jedna zamerka je to sto su imale samo 3 rupice za klimu, tj iz kojih izlazi svez vazduh. U jednom momentu, posle cca 12 sati voznje, svi su se u busu komirali (zbog nedostatka vazduha), jer se ne moze pomerati taj deo odakle izlazi vazduh i u jednom momentu su svi pocela da zatvaraju klimu.
A u povratku 14.08, eeeeeeeeeee doso onaj lepi crni bus, (dao bog da vozi jos 300 godina minimum). Udoban, lep, velik', ma milina
. Mi smo sedeli na onim sedistima kod drugih vrata (kad se popnete u bus pa odmah s leve strane), tako da sam mogla komotno noge da ispruzim preko one pregrade
. U sustini, jako udobno i fino
P.S. Ako neko iz Kanisa ovo cita nek procita ovo: Ljudi, ko Boga vas molim, popravite ono oko svetla. Iako zatvoreno klima je duvala iz onih okvira za svetlo. Kako sam zaspala, meni je direktno iz tog svetla bila klima u nos skroz je suv bio, a da ne pricam o grlu.
U sustini, sve u svemu sam prezadovoljna. Od mene ce kanis cuti samo lepe reci
Povratak na Prevoznici iz južne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: avram_za i 88 gostiju