Kassbohrer je napisao:To jeste skupa registracija, malo više troši, nešto ga je teže kasnije prodati...

PEX je napisao:Ne, ne 2.5, samo 1.9 TDI. Videcemo sta ce ispasti do kraja.
Kad se cale naspava, idemo da gledamo ovog
http://www.polovniautomobili.com/oglas1 ... e_20_crdi/
tu nam je u blizini, na 2km od kuce.
milan.nk je napisao:To potpuno podržavam, i jeste, bolji je Audi, tu nema dileme, samo što ja vidim kao manu kod Audija jeste jedna greška na motorima, pogotovo 2.0... Ali o tom po tom...

boyan92 je napisao:milan.nk je napisao:To potpuno podržavam, i jeste, bolji je Audi, tu nema dileme, samo što ja vidim kao manu kod Audija jeste jedna greška na motorima, pogotovo 2.0... Ali o tom po tom...
Audi je samo malo napucaniji passat i to je to.
Nema neke vece razlike.

boyan92 je napisao:Pa ista firma pravi i jedan i drugi.
Ja nemam neko veliko misljenje o audiju.
Preskupi su , a ne nude nista vise od drugih,kad ga kupujes novo sva oprema se skoro doplacuje i nekako mi je kompleksaski auto. To je vise za one kojima auto trazi ribe.
Nenad_KM je napisao:boyan92 je napisao:milan.nk je napisao:To potpuno podržavam, i jeste, bolji je Audi, tu nema dileme, samo što ja vidim kao manu kod Audija jeste jedna greška na motorima, pogotovo 2.0... Ali o tom po tom...
Audi je samo malo napucaniji passat i to je to.
Nema neke vece razlike.
Cujem od starijeg brata koji je pomenjao automobila i automobila i za sada ostao na Audi 80 B4 koji po nekad i ja vozim, kaze da je VW tvrdji od Audia.. Ja ne znam VW nisam vozio nikad mada meni u principu ok i Passat B5.5 i Audi A4 pa i rado bi ganjao A6..
alexandargh je napisao:boyan92 je napisao:Pa ista firma pravi i jedan i drugi.
Ja nemam neko veliko misljenje o audiju.
Preskupi su , a ne nude nista vise od drugih,kad ga kupujes novo sva oprema se skoro doplacuje i nekako mi je kompleksaski auto. To je vise za one kojima auto trazi ribe.
Ništa više ne mora da se doda na ovo. Potpuno se slažem.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost