fimatotravel je napisao::mrgreen:![]()
Kakav si ti kralj!!!! Voliš tam-a više nego sebe
![]()
Jeli bre ti slikas a meni serviras neku pricu o slikanju...JAoooo kako cu da te razbijem...."Krvi da ti se napijem..."
fimatotravel je napisao::mrgreen:![]()
![]()
Slikao sam ga još kad ikad...Pa mogli bi ti i ja jedan na jedanAleks_BGD je napisao:fimatotravel je napisao::mrgreen:![]()
![]()
Jeli bre ti slikas a meni serviras neku pricu o slikanju...JAoooo kako cu da te razbijem...."Krvi da ti se napijem..."![]()
![]()

PEX je napisao:Izgleda da su Blendi oduzeta oba KING-LONGAStoje parkirani u Beogradu, bez tablica.
Aleks_BGD je napisao:PEX je napisao:Izgleda da su Blendi oduzeta oba KING-LONGAStoje parkirani u Beogradu, bez tablica.
U Fudeksovoj garazi.Mali crveni midi i veliki zuti.
Nibus-ja je napisao:Aleks_BGD je napisao:PEX je napisao:Izgleda da su Blendi oduzeta oba KING-LONGAStoje parkirani u Beogradu, bez tablica.
Aha znaci mali KING je u pitanju pa i on je bio pod lizingom,znaci da je PLAVKO ostao e tako vec moze
Aleks_BGD je napisao:Nibus-ja je napisao:Aleks_BGD je napisao:PEX je napisao:Izgleda da su Blendi oduzeta oba KING-LONGAStoje parkirani u Beogradu, bez tablica.
Aha znaci mali KING je u pitanju pa i on je bio pod lizingom,znaci da je PLAVKO ostao e tako vec moze
Mali crveni bi trebalo da dobije gazdu uskoro...
Dragce je imao rok do 15. da isplati neznam sta je uradioPEX je napisao:Da se ispravim, nisu Blendini autobusi u pitanju, vec MOTOBOEM-ovi. Izvinjavam se na dizinformaciji, slucajno sam pomesao.
Povratak na Prevoznici iz južne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gostiju