Davidovic je napisao:Definitivno Badi! S 431 DT je najbolji i najlepsi autobus svih vremena!!! 2005-te sam isao za N.Sad iz Zrenjanina sa ATP Vojvodinom,onom srebrnom gb 520 sto je preuzeo Omnis a sada je kod Pexa u Fudeksu.Tada sam prvi put uzivo i video taj model.Odmah na peronu sam upoznao vozaca Zvonka koji je duzio i raspricao se da prici nije bilo kraja do N.Sada.Zvonko je ekstra lik,perfektan vozac i poznavalac autobusa uopste.Kada smo stigli na stanicu,svi putnici izasli,momak mi je do detalja pokazao Setru,od komplet enterijera do samog motora.Tada sam prvi put video AS Tronic menjac i jos mnogo sitnica koje su me oborile s nogu!
PEX je napisao:Jasta druze, ne postoji bus bolji od 431, a sumljam da ce i postojati u skorije vreme. To je jednostavno autobus broj 1 vec 9 godina! Dobra je ova siva ex. Vojvodina, samo mnogo delova joj je poskidano dok nije stigla u Fudeks, dosla je bez navigacije, dole televizora, hvalile su 1 ili 2 ratkapne i jos par sitnica. Uglavnom mnogo dobar bus, 431 se jako, jako retko kvare. Mada one ranije 2002/03 su imale mnogo boju opremu od ovih novijih, vise televizora, 2 frizidera plus zamrzivac, mikrotalasne, onda prikljucak 220V sa kojim se mogao usisavati autobus, puniti telefon, susiti kosa sa fenom itd. Dok ni na jednom novijoj nisam video taj prikljucak, a samim tim ni mikrotalasnu i ostale sitnice. Mada u novijim 431 je bolje reseno grejanje/hladjenje u krevetu, ima jedan veliki "tajfun" na sredini kreveta, koji je veoma efikasan, dok je na starijim modelima bila ugradjena ploca 30x20 (ista ona kao na seriji 300 sto stoji putnicima iznad glava, gde pale svetlo i smanjuju i pojacavaju duvanje klime) koja i nije bila od velike koristi, tj ta dva mala izduva nisu mogla lepo da zagreju tj ohlade kabinu.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 6 gostiju