Logo

Linije GSP-a Novi Sad

Slike i rasprave o gradskom prevozu u Novom Sadu, privatni prevoznici, linije, vozni parkovi.

Postod Iosis » Čet Okt 06, 2011 12:53 pm

Juče sam vidio kec da je iz Narodnog Fronta skrenuo lijevo na Bulevar Oslobođenja, nije produžio ka Fruškogorskoj.
Toliko laži oko jedne mačke...
Ako si vozač, uvjek si kriv, bez obzira na pravila...
Iosis
Član

Pridružio se: Pet Jan 30, 2009 2:37 pm

Sponzor

Postod Velemajstor » Čet Okt 06, 2011 1:10 pm

Ne idu na Štrand! Promenjena je početna stanica.Sada je na bulevaru Oslobođenja(preko puta zgrade NIS-a).Na Štrandu nije početna. U pravu si.
Velemajstor
Profesionalni vozač

Pridružio se: Ned Sep 25, 2011 3:24 pm

Postod primo 1 » Čet Okt 06, 2011 7:46 pm

Ajd' izgleda da ce brzo da poprave. Videh pre par sati da su vec i nove linije iscrtane.
Image
Korisnikov avatar
primo 1
Član

Pridružio se: Uto Avg 16, 2011 10:02 am

Postod primo 1 » Pet Okt 07, 2011 5:44 pm

Ponovo radi bioskop! :D

Otvorena Fruskogorska i sve s njom u vezi (okretnica Strand i linije tamo). :D
Image
Korisnikov avatar
primo 1
Član

Pridružio se: Uto Avg 16, 2011 10:02 am

Postod Iosis » Pet Okt 07, 2011 6:47 pm

Izgleda da nisu našli ni ugalj ni naftu pa su zatrpali.
Eh ta predizborna euforija... :lol:
Iosis
Član

Postod Iosis » Pet Okt 21, 2011 5:27 pm

Pošto je Ive Andrića opet raskopana ponovo linije 7, 11A, 11B i 12 obilaze.

Ne znam čija je ideja da autobusi na liniji 11A(B) staju na svakoj stanici. Danas se vozim od faksa 11B ka ž. stanici, autobus ode do okretnice na Limanu 4, stane na stanici prije okretnice, napravi polukružno, pa opet stane na stajalište (početna 4ke), e onda kada skrene u Cara Lazara staje na stanicu linije 12, pa onda se vraća u Cara Dušana na svoju trasu.
Po meni bezpotrebno je stajati poslje polukružnog i na stanici 12ke. I juče (11A) i danas (11B) kada sam se vozio vozači nemaju vremena da odmore, niti ulaze na u potkovicu.
Dao bih jedan dan pametnjakoviću čija je ideja da se staje na svaku stanicu da vozi jedan dan, pa bih ga pitao druže kako zdravlje i kako bešika? :roll:
Iosis
Član

Postod deni » Pet Okt 21, 2011 11:44 pm

Iosis je napisao:Pošto je Ive Andrića opet raskopana ponovo linije 7, 11A, 11B i 12 obilaze.

Ne znam čija je ideja da autobusi na liniji 11A(B) staju na svakoj stanici. Danas se vozim od faksa 11B ka ž. stanici, autobus ode do okretnice na Limanu 4, stane na stanici prije okretnice, napravi polukružno, pa opet stane na stajalište (početna 4ke), e onda kada skrene u Cara Lazara staje na stanicu linije 12, pa onda se vraća u Cara Dušana na svoju trasu.
Po meni bezpotrebno je stajati poslje polukružnog i na stanici 12ke. I juče (11A) i danas (11B) kada sam se vozio vozači nemaju vremena da odmore, niti ulaze na u potkovicu.
Dao bih jedan dan pametnjakoviću čija je ideja da se staje na svaku stanicu da vozi jedan dan, pa bih ga pitao druže kako zdravlje i kako bešika? :roll:

Te stvari se rade po default-u. Pa nemaš osnova krivit nekoga za takve stvari. Sistem je tako uređen da za to niko ne snosi odgovornost. Jedino se treba nadati da ta situacija neće potrajati. Lako je subjektivno suditi.
deni
Član

Pridružio se: Pet Feb 08, 2008 12:19 am

Postod Velemajstor » Sub Okt 22, 2011 4:50 pm

Iosis je napisao:Pošto je Ive Andrića opet raskopana ponovo linije 7, 11A, 11B i 12 obilaze.

Zabole njih za zdravlje vozača. Ranije sam već pisao o tome kako sve više vozača ne prolaze periodične lekarske preglede. Neke skidaju sa volana, a neke šalju na kontrolne preglede i ako se zdravlje popravi ajmo Jovo nanovo i tako svi u krug. Ovde su vozači obični službeni brojevi(kao robijaši po kazamatima,(zatvorima),razlika je što jedino ovde ideš svaki dan kući na spavanje), koje oni menjaju sa drugim vozačima i tako se vrti non-stop u krug. Nikoga ne intresuju vozači u Jgsp-u Novi Sad kao ljudi i njihovo zdravlje, intresuje ih samo jeftina radna snaga. Da ne kažem koju grublju reč umesto radne snage. Beeeeeeeeeeeeeeeeeee,Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu . . . . itd. A posle se čude otkud toliko bolesnih i invalida rada. Mnogo su se potresli,zabole ih . . . . .
Velemajstor
Profesionalni vozač

Pridružio se: Ned Sep 25, 2011 3:24 pm

Postod Nixivoje » Pet Dec 30, 2011 5:48 pm

Jel zna neko koja linija ce ici Somborskim Bulevarom ?
Korisnikov avatar
Nixivoje
Član

Pridružio se: Pet Nov 25, 2011 8:10 pm

Postod Sloba » Pet Dec 30, 2011 6:54 pm

Ako misliš na to što su postavili stanice, to ne mora da znači da će išta ići tuda. :wink:

BTW, otvaranjem novog dela Somborskog bulevara vozači JGSP za garažu stižu puno lakše i brže. :)
Upotreba mojih fotografija u medijima, kao i u promotivne svrhe, nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti.

"Razvijena zemlja nije ona gde svaki čovek može da ima svoj auto. To je mesto gde se bogati voze javnim prevozom." - Enrique Penalosa
Korisnikov avatar
Sloba
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 6:45 pm

Postod Nixivoje » Uto Jan 03, 2012 9:20 pm

cuo sam nesto da navdno krecu busevi Somborskim sredinom januara
Korisnikov avatar
Nixivoje
Član

Postod Sloba » Uto Jan 03, 2012 9:33 pm

Odakle? Ja još ništa nisam čuo...
Upotreba mojih fotografija u medijima, kao i u promotivne svrhe, nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti.

"Razvijena zemlja nije ona gde svaki čovek može da ima svoj auto. To je mesto gde se bogati voze javnim prevozom." - Enrique Penalosa
Korisnikov avatar
Sloba
Član

Postod Nixivoje » Uto Jan 03, 2012 9:50 pm

ma mi na NSbuild-u kad smo pricali neko nam je rekao ne znam tacno ko :)
Korisnikov avatar
Nixivoje
Član

Postod Sloba » Uto Jan 03, 2012 10:07 pm

Moguće da se neko zaneo videvši obeležja BUS na nišama. :wink:

Korisnikov avatar
Sloba
Član

Postod Nixivoje » Sre Jan 04, 2012 3:21 am

Moguce, vreme ce pokazati :)
Korisnikov avatar
Nixivoje
Član

PrethodniSledeća

Povratak na Gradski prevoz u Novom Sadu