Logo

Devojke i autobusi

Sve teme vezane za bilo šta. Samo ime kaže :)

Postod Stefan Bgd » Sre Okt 05, 2011 12:33 am

shakal je napisao:Moja komsinica iz zgrade i njena drugarica a u pozadini ayats! Do juce preskakala lastiz ispred zgrade a sad riba i po :)

Pa lepe komšinice imaš... :)

shakal je napisao:
miham je napisao:a sto imas fin komsiluk.. :D a koja ti je komsinica od ove dvije..? :)

Ova levo. 18 ljeta :)

Uff,tako sam i mislio.Zaista lepa crnka,finu liniju ima,pa još 18 leta...pa to k'o poručeno!Taj kalibar mi odgovara. :P :D
Fandjo Bgd,autobusi su zakon!!!
Korisnikov avatar
Stefan Bgd
Student mašinstva

Pridružio se: Pon Mar 03, 2008 11:58 am

Sponzor

Postod Iosis » Sre Okt 05, 2011 12:45 am

shakal je napisao:...Inace za mene su MILFace apsolutni hit ovog leta...

MILF su najbolje. :lol:
Dobro ja sam malo i one starije od 30, tačnije starije od 40. :lol:
Toliko laži oko jedne mačke...
Ako si vozač, uvjek si kriv, bez obzira na pravila...
Iosis
Član

Pridružio se: Pet Jan 30, 2009 2:37 pm

Postod Velemajstor » Pon Okt 10, 2011 12:49 am

Za te od 40 i kusur treba se pošteno oznojati. A ti bi da se dokazuješ? Nije se još rodio onaj koji je u more nabacao drva da ga isuši. Šalim se ja, samo ti napred i ne biraj puno,svugde mu je bolje nego u gaćama.
Velemajstor
Profesionalni vozač

Pridružio se: Ned Sep 25, 2011 3:24 pm

Postod Iosis » Pon Okt 10, 2011 8:40 am

Ne brini znoj'o sam se cjelu noć i naredni cjeli dan. :lol: Ali sam se dokazao. :lol:
Iosis
Član

Postod Velemajstor » Pon Okt 10, 2011 8:51 am

Svaka ti dala,samo napred,razvaljuj.
Velemajstor
Profesionalni vozač

Postod profa_chb » Pon Okt 10, 2011 1:32 pm

a vi to pričate o seksu?
profa_chb
Mašinski inženjer

Pridružio se: Sre Maj 07, 2008 10:28 pm

Postod Velemajstor » Pon Okt 10, 2011 1:54 pm

Neeee,(lalinski rastegnuto),mi to o rekreaciji posle dugog sedenja(za volanom,za stolicom dok učiš i pripremaš ispite itd...). Moraš se preznojavati radi boljeg zdravlja(znaš kako kažu:"U zdravom telu zdrav i duh"),zato je bitno da si fizički aktivan.Razumeš. Inače što se tiče Sexa i ja ga volim i rado ga se sećam(prošle godine jednom,ove godine još ni jednom).
Velemajstor
Profesionalni vozač

Postod Nele Nibus » Pon Okt 10, 2011 2:10 pm

Velemajstor je napisao:Neeee,(lalinski rastegnuto),mi to o rekreaciji posle dugog sedenja(za volanom,za stolicom dok učiš i pripremaš ispite itd...). Moraš se preznojavati radi boljeg zdravlja(znaš kako kažu:"U zdravom telu zdrav i duh"),zato je bitno da si fizički aktivan.Razumeš. Inače što se tiče Sexa i ja ga volim i rado ga se sećam(prošle godine jednom,ove godine još ni jednom).

E to moj ujak kaze prosle godine jednom, a ove redje ;)
Upotreba mojih fotografija na news portalima, facebook-u i štampi nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti!

Image
Nibus 400.31 generacija 2007. Ko 397 ex 561
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

Pridružio se: Ned Nov 15, 2009 2:26 am

Postod Velemajstor » Pon Okt 10, 2011 2:12 pm

U pravu si tako se kaže,moja greška,nisam se dobro odrazio.
Velemajstor
Profesionalni vozač

Postod Iosis » Pon Okt 10, 2011 2:22 pm

Ne zna profa još uvjek šta je to. :D
To je ono kada tata uparkira svoj traktor u maminu garažu. :lol:
Iosis
Član

Postod Nele Nibus » Pon Okt 10, 2011 2:32 pm

Velemajstor je napisao:U pravu si tako se kaže,moja greška,nisam se dobro odrazio.

Pa i nije neka greska.. slicno je :wink:
Samo mogu da kazem da cu uz profesionalne vozace mnogo toga da naucim pa ponajvise ovakve izraze :lol:
Upotreba mojih fotografija na news portalima, facebook-u i štampi nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti!

Image
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

Postod Velemajstor » Pon Okt 10, 2011 3:01 pm

Znaš kako kažu da su profesionalni vozači(kamiona,autobusa) najnekulturniji i najvulgarniji. Ako nekom kažeš od koga učiš ili na koga si se ugledao neće ti valjati. Šalim se ja malo, čovek se uči dok je živ.Nadam se da ću i ja mnogo toga ovde na forumu naučiti. Makar da psujem,hahahahaha.Šalim se,znam da su ovde psovke zabranjene ustavom. A što ja volim da psujem.Mašala.
Velemajstor
Profesionalni vozač

Postod Nele Nibus » Pon Okt 10, 2011 3:09 pm

Velemajstor je napisao:Znaš kako kažu da su profesionalni vozači(kamiona,autobusa) najnekulturniji i najvulgarniji. Ako nekom kažeš od koga učiš ili na koga si se ugledao neće ti valjati. Šalim se ja malo, čovek se uči dok je živ.Nadam se da ću i ja mnogo toga ovde na forumu naučiti. Makar da psujem,hahahahaha.Šalim se,znam da su ovde psovke zabranjene ustavom. A što ja volim da psujem.Mašala.

Ja tek da ne pricam.. pogotovo dok cekam na semaforu da se upali zeleno i ne krenem u istom momentu i iza svirka.. I jao pa kad opletem sve po spisku.. Dok sam vozio u auto skoli bila je fora ja psujem, a instruktorka otvara prozor i pokazuje onom iza nas srednji prst.. Ali da ne idemo mi sad ovde u OT :wink:

Image
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

Postod Iosis » Pon Okt 10, 2011 4:20 pm

Meni iskreno to ''pravljenje finoće'' ide na živce. OK nisam pajser pa da ću u nekom ozbiljnom razgovoru koristiti prostote i takve izraze. Ali u zajebanciji što da ne, ta vulgarnost među vozačima uopšte mi ne smeta, čak šta više dobro se nasmijem i to baš onako slatko. :D
A takođe mi ide na živce to kao muškarci su stoka, ne kulturni, vulgarni ono-ovo, a djevojke to su zlatna bića. A kada ih čujem kako psuju i kako se izražavaju, pa ni jedan im muškarac nije ravan.
Na kraju krajeva svi mi nastali istom radnjom koja je sasvim normalna. :lol:
Iosis
Član

Postod Ikaca201 » Pon Okt 10, 2011 4:45 pm

Imao sam letos priliku da na Novom Beogradu da se vozim autobusom Maz,onaj Vulovicev Bik na liniji 610.
I situacija je bila ta,da ispred autobusa stajao neki Seat i os jedan autobus ispred tog automobila,cekali su da se upali zeleno svetlo na semaforu.I sada,vozacu je trebao jedan metar da udje u stanicu koja se tu odmah nalazi,i da izvrsi ulaz i izlaz putnika.
I sada taj Seat od autobusa ispred je bio malo udaljen,vozac tog Maza mu blica,svira,ovaj u autu je koliko sam video bio u nedoumici da li treba da skrene na semaforu deno ili pravo,i onda kada nije upalilo blicanje i sviranje autobusa na liniji 610 onda je vozac opalio "rafal" po psovkama,koje su zvucale uzasnu,autobus pun putnika na prednjem delu je cuo svaku njegovu rec.
Mislim zaista bezobrazno,vulgarno s njegove strane,ako vec ima potrebu da psuje neka psuje bar u sebi,a ne da ga slusaju ostlai putnici.Nije mu niko kriv sto radi kao vozac autobusa itd..
I meni dodje mnogo puta da opsujem,ali nekako precutim ili ne izgovorim,prosto zadrziis u sebi.
Milsim malo smo pobegli od ove teme,ne treba polemisati o tim psovkama,to je obraz nekulture i nekontrolisanog besa,nego o lepim devojkama iz ove nase zemlje.. :D
Poslednji put menjao Ikaca201 dana Uto Okt 11, 2011 2:12 pm, izmenjena samo jedanput
Ikaca201

PrethodniSledeća

Povratak na Pricaonica