Logo

Saobraćajne nezgode vozila JGP-a

Diskusije

Postod gospodin dzo » Sub Okt 29, 2011 11:18 pm

Nije 50,bio sam u 1352 kada je bio sudar.Kada je dosla murija bacili su branik tamo gde si ga ti video...
A devojka se u momentu zabola,nije izlazila iz kola,gledala u jednu tacku.5 minuta nakon toga zvao sam Danila da mu javim sta se desilo i da izbaci na forum.A i nisam hteo da detaljisem oko devojke...(20-tak leta,mozda i manje,a izgled da ne komentarisem.Oprostio bih joj Juga) :D
Poslednji put menjao gospodin dzo dana Sub Okt 29, 2011 11:55 pm, izmenjena samo jedanput
Cuvam i usvajam zensku decu od 17-18 leta,po mogucstvu sa stranim drzavljanstvom :mrgreen:
gospodin dzo
Profesionalni vozač

Pridružio se: Pon Dec 27, 2010 9:39 pm

Sponzor

Postod danilo » Sub Okt 29, 2011 11:39 pm

gospodin dzo je napisao:A i nisam hteo da detaljisem oko devojke...(20-tak leta,mozda i manje,po meni odlicna) :D

Ovde je tema saobraćajne nezgode i nema detaljisanja o tome :!: :lol:
Ijao, zoveš me i deklamuješ mi o sudaru, sve mi ispriča, a najvažnije prećutao...
Mirko GSP
Korisnikov avatar
danilo
Student saobraćaja

Pridružio se: Sub Feb 09, 2008 8:47 pm

Postod profa_chb » Sub Okt 29, 2011 11:40 pm

jel to "po tebi" bilo nešto konkretno ili je samo gramatička greška :?: :P
profa_chb
Mašinski inženjer

Pridružio se: Sre Maj 07, 2008 10:28 pm

Postod danilo » Sub Okt 29, 2011 11:43 pm

Ispravi ga kolega, kaže se po mom mišljenju, jel da...? :lol: :)
Mirko GSP
Korisnikov avatar
danilo
Student saobraćaja

Pridružio se: Sub Feb 09, 2008 8:47 pm

Postod gospodin dzo » Sub Okt 29, 2011 11:43 pm

danilo je napisao:
gospodin dzo je napisao:A i nisam hteo da detaljisem oko devojke...(20-tak leta,mozda i manje,po meni odlicna) :D

Ovde je tema saobraćajne nezgode i nema detaljisanja o tome :!: :lol:
Ijao, zoveš me i deklamuješ mi o sudaru, sve mi ispriča, a najvažnije prećutao...

A sta je tebi vazno??? :D :D :D
Cuvam i usvajam zensku decu od 17-18 leta,po mogucstvu sa stranim drzavljanstvom :mrgreen:
gospodin dzo
Profesionalni vozač

Postod gospodin dzo » Sub Okt 29, 2011 11:47 pm

Ljudi,popio sam veceras,nemojte me sad zezati...:)
(Najgore je to sto ne vidim gde sam napisao po meni) :D
gospodin dzo
Profesionalni vozač

Postod profa_chb » Sub Okt 29, 2011 11:51 pm

"napisao po meni" treba da znači da si ranije napravio gramatičku grešku ili da si upravo napravio gramatičku grešku i pisao po sebi :?: :mrgreen:

idi lezi, odspavaj, pa pročitaj ujutru uz kafu :wink:
profa_chb
Mašinski inženjer

Postod gospodin dzo » Sub Okt 29, 2011 11:52 pm

I dalje ne vidim...:D :roll:
Sustina je tu,ajde ljudi laku noc :D
EDIT: VIDIM! :D
gospodin dzo
Profesionalni vozač

Postod profa_chb » Sub Okt 29, 2011 11:55 pm

Vidiš, i to duplo :mrgreen:
profa_chb
Mašinski inženjer

Postod Stefan Bgd » Ned Okt 30, 2011 12:36 am

MILE je napisao:
danilo je napisao:Danas između 13:30 i 14:00 vozilo sa GB 1352 sa 1/75 imalo sudar kod kružnog toka kod SO "Novi Beograd". Kako saznajem nema povređenih, a materijalna šteta na autobusu nije velika. Pored vozila sa GB 1352 u sudaru je učestvovao još i putnički automobil marke "Jugo", na kojem je materijalna šteta poprilična.

K'o da ima magnet, ni sam ne znam koji mu je ovo udes, samo se ukucavaju u njega.

Osmi ozbiljniji sudar po redu za 3 i po godine rada...Razbio je 2 Lade,jedan autobus,Audi,Reno Lagunu i evo sad Juga...Ne znam ni sam šta više da kažem. :roll:

gospodin dzo je napisao:A i nisam hteo da detaljisem oko devojke...(20-tak leta,mozda i manje,a izgled da ne komentarisem.Oprostio bih joj Juga) :D

Beži bre onu ne bi šetao ni na daljinski...Guska glupa.Neka joj je razbio Juga,sledeći put će da obrati pažnju kad ulazi u kružni tok! :evil:
Da je neka riba zaista,da liči na nešto,pa i da joj oprostim,ali ono je "Ned'o ti Bog u svakom slučaju". :lol:

No ono što je na mene ostavilo neverovatan utisak jeste jačina N serije od napred...prvo sam ugledao Juga i pao mi je "mrak na oči" mislio sam da je na busu stradala kompletna maska kad ono...blago oštećenje na braniku i par ogrebotina na stubu.

Kako kaže Gile: "S****ste mi autobus majke vam ga spapatrljim"...
Image

A ovo čudo može slobodno na otpad:
Image

Ostaci lomljave po putu:
Image
Fandjo Bgd,autobusi su zakon!!!
Korisnikov avatar
Stefan Bgd
Student mašinstva

Pridružio se: Pon Mar 03, 2008 11:58 am

Postod Nikola_4217 » Ned Okt 30, 2011 1:45 am

Al je "opravio" zemljak svaka mu cast! :D :D :D
Korisnikov avatar
Nikola_4217
Član

Pridružio se: Sre Jul 06, 2011 8:11 pm

Postod avramovicsasa » Ned Okt 30, 2011 4:40 am

-Meni je za ovaj sudar javio vozač 82-ke koji nije mogao da skrene od njih prema Fontani.
Udario je Yugića direktno delom šasije gde se spajaju stranice zato je i napravio toliku štetu.
avramovicsasa
Otpravnik

Pridružio se: Uto Maj 06, 2008 6:04 am

Postod gospodin dzo » Ned Okt 30, 2011 10:57 am

464 nije mogao da skrene pa je obisao krug oko kruznog toka pa je dalje nastavio svojom trasom...
gospodin dzo
Profesionalni vozač

Postod Stefan Bgd » Ned Okt 30, 2011 8:19 pm

Juče je baš poteralo niskopodne sa 75-ce...Posle 1352 umalo da nastrada i 1363.

Nepuna dva sata kasnije burazer i ja smo poslom išli do TC Ušće.Pričamo mi usput a preko puta nas prolazi 1363 i čuje se neko traparanje...Izvadim fotoaparat da ga slikam i ugledam levi vučni točak koji se olabavio i samo što nije ispao. Istog momenta mi udarimo šprint ka semaforu kako bi ga stigli i obavestili kolegu da zaustavi autobus pre Brankovog mosta. Ipak to nam nije pošlo za rukom jer se njemu upalilo zeleno svetlo te je nastavio dalje, a da agonija bude veća niko od vozača iz putničkih vozila koja su stajala pored njega na semaforu nije obavestio kolegu da mu je točak labav i da šeta u toku vožnje.
Evo i fotke koja je napravljena neposredno pred semaforom,može se videti u kom položaju je točak bio:
Image
Na sreću burazer i ja upadamo kod kolege sa autom 1349 koji je bio neposredno iza njega i jurimo ga do Zelenog venca.Prelazeći preko mosta mislio sam "Daj Bože da izdrži do Zelenog venca" jer znajući kakve su neravnine a i sama brzina tokom prelazka lako mogu da izbace točak napolje.

Bogu hvala točak na 1363 je izdržao do okretnice na vencu gde smo ga stigli i obavestili kolegu da ima problema sa točkom...Niški-Zaječarac koji je vozio 1363 bio je u neverici kada je video da su mu vučni točak držala 4 brezona od mogućih 10.Ubrzo su stigli i majstori iz GSP-a:
Image
Ovde je burazer uhvatio i mene...
Image

Sve vučne gume su mu menjane pre 3 dana i verovatno da majstor koji je radio nije lepo dotegao brezone te su oni ispali juče u vožnji.
Najveći problem jeste što se to u vožnji teško uoči i oseti,jer je točak na prikolici,put je prav tako da sve deluje normalno,ali sva sreća sve se završilo dobro.
Majstori su ubrzo stavili nove brezone,namestili točak i auto je oteran u garažu.Za to vreme mi smo proćaskali sa kolegom.Koliko vidim bus je sređen i danas je u normalnom saobraćaju.
Fandjo Bgd,autobusi su zakon!!!
Korisnikov avatar
Stefan Bgd
Student mašinstva

Pridružio se: Pon Mar 03, 2008 11:58 am

Postod Ikaca201 » Ned Okt 30, 2011 8:46 pm

Sreca pa je tocak izdrzao do Zelenjaka.
Pa zar niko od vozaca automobila na nekom od semafora koji se protezu usput nije uspeo da primeti i obavetsi vozaca ga,saceka na stanici ili sta od,da mu samo da do znanja. :?:
Naravno svaka tebi i burazeru cast,potrudili ste se s'ciljem da se ne desi katastrofa...
Ikaca201

PrethodniSledeća

Povratak na Diskusije