Nikola LKW je napisao:na forumu 680 registrovanih clanova, a samo ja trazim posao!!!!
sam sebi sam smesan!!
kiki je napisao:Jel zna neko kako se moze postati vozac u Lasti?Ja nisam nikada video da je nekada raspisan konkurs za vozaca pa mozda neko zna kako se kod njih prijaviti za vozaca?

sale019 je napisao:Nikola LKW je napisao:na forumu 680 registrovanih clanova, a samo ja trazim posao!!!!
sam sebi sam smesan!!
Nisi sam, ima nas još.Kopam i tražim po interenetu, pa nađem i šaljem vazdan neke emailove, zovem telefonom i uvek isto ili slično.
Sve više me "ubeđuju" da im ovi oglasi na internetu služe kao ona tabla sa umrlicama ispred crkve ( obavestavamo vas da je...).

Nikola LKW je napisao:kiki je napisao:Jel zna neko kako se moze postati vozac u Lasti?Ja nisam nikada video da je nekada raspisan konkurs za vozaca pa mozda neko zna kako se kod njih prijaviti za vozaca?
dok sam bio u italiji radio sam nocni razvoz voca i povrca ,medju ostalim istovarao sam i u sottomarina(Chioggia),tu ima dosta nasih turista i stalno sam vidjao lastine autobuse na parkingu pored marketa gde sam istovarao robu!! i tako sam caskao sa vozacima dok sam pravio pauzu,da ne duzim!! od nekoliko vozaca sam dobio informaciju da spremis 7000€ i odmah dobijas posao vozaca u medjunarodnom saobracaju!! dal je istina nisam proveravao,ali kod nas je ssve moguce!!!!znam da su skoro trazili vozace u smederevskoj lasti,ali su plate oko 24000rsd pa nisam konkurisao!!!

kosmajac je napisao:Nikola LKW je napisao:kiki je napisao:Jel zna neko kako se moze postati vozac u Lasti?Ja nisam nikada video da je nekada raspisan konkurs za vozaca pa mozda neko zna kako se kod njih prijaviti za vozaca?
dok sam bio u italiji radio sam nocni razvoz voca i povrca ,medju ostalim istovarao sam i u sottomarina(Chioggia),tu ima dosta nasih turista i stalno sam vidjao lastine autobuse na parkingu pored marketa gde sam istovarao robu!! i tako sam caskao sa vozacima dok sam pravio pauzu,da ne duzim!! od nekoliko vozaca sam dobio informaciju da spremis 7000€ i odmah dobijas posao vozaca u medjunarodnom saobracaju!! dal je istina nisam proveravao,ali kod nas je ssve moguce!!!!znam da su skoro trazili vozace u smederevskoj lasti,ali su plate oko 24000rsd pa nisam konkurisao!!!
Treba da znas,da bi bio Lastin vozac u medjunarodnom saobracaju,a tu pre svega mislim na linije prema zapadnoj Evropi,treba biti ajkula od coveka,zabijati noz u ledja drugima,gaziti sve pred sobom,e takvi su oni.Oni kod direktora ne kucaju,vec nogom otvaraju vrata. Ti vozaci su kao kriminalna grupa,zna se tacno ko koliki deo ima,od direktora pa nanize.Secas se pre par godina,da je pala posada za Amsterdam.Nisu vozili petarde,vec opasnije stvari.

kiki je napisao:To za medjunarodne linije znam da se tesko dolazi i cuo sam sta se sve radi.Moje se pitanje vise odnosilo za gradski i prigradski saobracaj,zato sto nikad nisam video konkurs a kada sam pitao neke vozace laste u vezi toga oni mi rekose da se raspisuje konkurs koji nikad nisam video.

kosmajac je napisao:@NikolaLKW
to za GSP si u pravu,cele porodice rade kod nas. Otac vozac,majka otpravnik,cerka u kontroli,sin mehanicar. Ja sam upao na konkursu,sad kad to kazem ljudima,niko mi ne veruje.

Nikola LKW je napisao:zna li neko nesto o firmi Braca Crnomarkovic? odnosi u firmi,primanja,voznni park......
Povratak na Zakonodavstvo i papiri
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost