Bez brige, ostacemo mi u okviru pravila ovog foruma!

Ako smo dosadili, pa ne morate da nas citate!
avramovicsasa je napisao:jesam za to da se kazne pravi krivci ali hoću da kažem da je lopta morala
polako da se spusti i da se smiri situacija i da nikako nisu smeli u javnosti da se pominju naslovi poput ,,Tramvaji bez kočnica,, ,,čuvajte glave itd,,
znači novinari su imali potpunu slobodu da pišu svašta dobro gde ima dima ima i vatre ali nijedan vozač ne bi isterao potpuno ne ispravno vozilo
iz garaže da ubije nekoga i ode na robiju,znači i novinari su morali da paze šta pišu jer zbog povećanja tiraža stvorili su paniku među ljudima što
svakako stvara lošu reklamu za GSP.
-Čudilo me je reagovanje Informativne službe GSP-a koji su povlađivali
novinarima umesto da demantuju i pokreću tužbe protiv novinskih listova.
E vidis, sa tim se slazem i potpisujem! E to je ona druga strana medalje, sto kod nas nema prave odgovornosti, NIGDE. Medju nasim novinarima, a to vec rekoh, ima svakakvih ljudi od kojih je vecina (cast izuzetcima) sve samo nisu novinari! Ko me poznaje privatno zna da sam veliki borac protiv takvog "novinarstva". Ali to je druga prica, da ne zalazumo tu, da nas Stefan sa punim pravom ne pobrise!
Inf. sluzba svakako ne radi svoj posao kako treba. Odnosi sa javnoscu (popularnije PR) su dosta ozbiljna stvar da bi se time bavili amateri. Protiv takvih zlih jezika da se boriti, samo treba znati kako. Slika u javnosti se gradi na neki drugi nacin, ne samo saopstenjima i pozivanjem na istoriju preduzeca. Sve to je u sklopu tog problema GSP na koji stalno ukazujem, da jednostavno jos uvek ne zna da komunicira sa javnoscu na pravi nacin i da se zbog toga u javnosti tj. u delu javnosti pravi potpuno pogresna slika o njemu!
Da se vratimo strogo na temu. Protiv neistine se bori istinom. Sta je konkretno ucinjeno povodom te nesrece osim smene direktora i par kaznjenih radnika? Da li su vodjene ozbiljne diskusije na tu temu? Kakve su pouke unutar GSPa izvucene? Koliko je stvarno ucinjeno na povecanju opste bezbednosti kako putnika tako i radnika GSP-a na tramvajskom podsistemu? Pri tome, naravno, ne mislim samo na zamenu sina i remont vozila.