PEX je napisao:Super slika, samo sto je Setra skroz šarena. Ova je vozila Čedu Jovanovica, bila je cela oblepljena u LDP.
PEX je napisao:Bice da je imala neko grebanje, samo kad su vec radili, ne znam sto ne potrevise ovu boju, da bude kako treba.
civijas je napisao:PEX je napisao:Bice da je imala neko grebanje, samo kad su vec radili, ne znam sto ne potrevise ovu boju, da bude kako treba.
Vrlo verovatno, a možda je i neko kod nas radio limariju, pa promašio zamalo nijansu, mada mi deluju originalno svi delovi.
Nibus-ja je napisao:civijas je napisao:PEX je napisao:Bice da je imala neko grebanje, samo kad su vec radili, ne znam sto ne potrevise ovu boju, da bude kako treba.
Vrlo verovatno, a možda je i neko kod nas radio limariju, pa promašio zamalo nijansu, mada mi deluju originalno svi delovi.
Nisu htelei da plate miksanje boje
civijas je napisao:Nibus-ja je napisao:civijas je napisao:PEX je napisao:Bice da je imala neko grebanje, samo kad su vec radili, ne znam sto ne potrevise ovu boju, da bude kako treba.
Nisu htelei da plate miksanje boje
Hahahaha, kralju!![]()
Inače, jel uspeo iko da ulovi tu TopClass 400 prinovu?

Povratak na Prevoznici iz centralne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gostiju