od najsporiji » Čet Dec 29, 2011 10:32 pm
Dusane drugaru,u potpunosti prihvatam da imas pravo na svoje misljenje kakvo god ono bilo ali mi se cini da ovde odlazis u sasvim suprotnu krajnjost i previse banalizujes stvar.Naime,ako govorimo o cinjenicama ja sam jednu ispisao u svom postu,nesto sam i pitao ali mi ni ti niti bilo ko drugi,nije dao konkretan odgvor na konkretno pitanje uz konkretne cinjenice a to je:da li su svi kamioni pa cak i oni za nemacko trziste,napravljeni sa takvim opisanim propustom, a ja bih pre rekao,fuserajem nedostojnim renomea takve fabrike narocito V8 serije?Ni ti ni ja a pretpostavljam niti bilo ko od nas sa foruma,ne zna postupak izrade koji sigurno nije tako banalizovan kako si ga ti opisao, ali koji u odredjenim serijama prilikom sklapanja vozila,nije istovetan za sva trzista i to sam sada (naravno ne samo ja)poprilicno uveren.Ako znas otprilike kako ide postupak na liniji montaze u bilo kojoj fabrici mot.vozila,podrazumeva se da znas da radnik nema mogucnosti da sam bira sta hoce ili nece ugraditi,dobar ili los deo i jasno je valjda i tebi da to ne ide tako i zato, jesi li ti potpuno siguran da odredjene proizvodne serije nemaju razlike medju sobom cak i kada se radi o istom tipu vozila.Naravno da ne sumnjam u kvalitet izradjenog dela ali o tome ovde i nije bilo reci i to je neka druga prica,vec o kvalitetu gotovog proizvoda tj.sklopljenog kamiona spremnog za isporuku na odredjeno trziste i tu naravno uopste ne mislim na unapred definisane primerke po zelji kupaca.Govorio sam vrlo jasno o kamionu odredjenog proizvodjaca i iznosio sam cinjenice koje se uvek na licu mesta mogu proveriti sto znaci da nije rec o pausalnoj oceni ili nagadjanju.Nemoj mi samo reci da je vozilo tako naruceno zbog ustede a pri tom je naruceno je sa kompl.opremom (dig.klima,frizider sa zamrzivacem,michelin pneumaticima i sl.).Naravno,ima jos tako jeftinih fuseraja ali ima mozda jos i vise fuseraja ne samo na kamionima,vec puno vise i na prikljucnim vozilimaPostujem tudje misljenje ali se trudim da kroz cinjenice odbranim i svoje narocito za ono zasto sigurno znam da je tako.Tamo gde nesto ne znam,pitam ili ucim od onih koji to znaju tj.makar se trudim da to bude tako.Tebi svako dobro zelim i da iskoristim priliku da ti cestitam Novu 2012.godinu za najboljim zeljama za dobro zdravlje tvoje i tvoje porodice i da studije(ako nisi)sto pre privedes kraju.