Ma jes Boki, to je neživa stvar...

Znam otprilike kako izgleda, k'o da se premišljaju da l' da ga iseku. Nisu do sad sekli Ikare. A dosta dugo je on stajao na parkingu i nije bio u voznom stanju, samo nisam mislio da je toliko ozbiljno za njega i #730 isto dugo nije bio u funkciji, pa je osposobljen. Nego da imaju potrebu za duplacima, možda bi ga karosirali i promenili sve što treba. Ovako se ne isplati, a da ga prodaju ovako, ko će da kupi neispravno vozilo, mada... Jugoprevoz ima tri Ikara iz serije 20x i sva tri su različita. #751 je čini mi se imao Rabinu mašinu, a #741 je Mercedes ili MAN. Šta beše #730, rek'o bi' da je njegov motor, da kažem nekako mekši?
#642 je prvi na kome su drvena sedišta tapacirana sundjerom i onim plavim meblom. Verovatno zato što je taj bus ipak poseban, pa su za njega smislili nešto novo.
A za #805 je stvarno bilo nezgodno, jer Conecto ima dupla sedišta sa obe strane, plus što ovaj ima zadnja vrata, da su srednja, nekako bi možda i moglo. Iako im je hodnik malo širi nego recimo kod S315, pošto Jugoprevoz nema S415 sa duplim sedištima sa obe strane, sem #505, ali mislim na ove obične, nezgodno je za prolaz do vrata. A plus što je naš narod takav da čim uđe u autobus, stane pored vrata i ne mrda odatle.