Logo

Pricaonica o kamionima

Slike i rasprave o kamionima.

Postod Ikaca201 » Ned Jan 29, 2012 10:15 pm

Siera je napisao:Da nema negde na Youtube

Koliko sam upoznat nema nijedne emisije Sat plus na YouTube,verovatno na sajtu RTS-a se moze mozda pronaci cela emisija.
Prosto neverovatno kolika bahatost,koja god firma da je u pitanju.
Ikaca201

Sponzor

Postod Siera » Ned Jan 29, 2012 10:17 pm

Nije taj vozio tamo što mu se vozilo ili slično nego magarac nije gledao i ušao u kontra smer
Siera
Profesionalni vozač

Pridružio se: Pon Jun 27, 2011 7:26 pm

Postod kosmajac » Ned Jan 29, 2012 10:29 pm

Mozda je isao do gradilista(produzetak obilaznice prema novosadskom putu),jedino mi je to logicno,ali svejedno,zna se sta moze,a sta ne.
Korisnikov avatar
kosmajac
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Maj 05, 2011 4:02 pm

Postod Siera » Ned Jan 29, 2012 11:20 pm

Nema teorije za tako nešta al je samo ne smotreno ušao u kontra smer, srećom nije bilo nikom ništa mogao je neko poginuti nedaj bože
Siera
Profesionalni vozač

Postod MILE » Pon Jan 30, 2012 10:25 am

Ikaca201 je napisao:
Siera je napisao:Da nema negde na Youtube

Koliko sam upoznat nema nijedne emisije Sat plus na YouTube,verovatno na sajtu RTS-a se moze mozda pronaci cela emisija.
Prosto neverovatno kolika bahatost,koja god firma da je u pitanju.
Ima na sajte RTS-a par emisija unazad, jučerašnju još nisu stavili, čim ubace postavljam link.
MILE
Član

Pridružio se: Pon Mar 15, 2010 10:57 pm

Postod Sotir » Pet Feb 03, 2012 10:10 pm

Image
Image
Prva slika je sa Tabanovca iz Makedonije,vec je krenula polako guzva,a do veceri je bilo prepuno uz veliku nervozu.Druga je iz Larise iz Grcke,sa rascarinjavanj,posto nemaju parking kamioni stoje na ulici.Nisam znao gde da postavim slike,mislim da ovde moze.Slikano je u decembru,tada je vreme bilo jos dobo u odnosu na ovo sadasnje.
Korisnikov avatar
Sotir
Član

Pridružio se: Pon Apr 04, 2011 9:33 pm

Postod kosmajac » Pet Feb 03, 2012 11:52 pm

Ogromni problemi za vozace slepera po Beogradu danas. Retko ko je uspevao i na manjim usponima da izvuce po ovom snegu. Rampa ispod mostarske petlje prema Nisu,nemoguca misija. Volvo od Lukane,Podgorica sat i po se mucio da izvuce od Vojislava Ilica prema Zvezdari,mislim da je pokidao diferencijal pokusavajuci. Veceras pored sajma,konvoji turskih,bugarskih,poljskih,ceskih,nemackih slepera,svi dolaze od obilaznice i tuda se guraju prema Nisu.Na Gazeli i pored zabrane za kamione,konvoji stranih slepera na obe strane.Mogu misliti kako je bilo na samoj obilaznici.
Korisnikov avatar
kosmajac
Profesionalni vozač

Postod Siera » Sub Feb 04, 2012 12:01 am

Verovatno je bila u kolapsu ali to sluzbe nisu odradile kako treba. Trebali su od Orlovace do Bubanj Potoka da zatvaraju na svaki sat da ociste pa da puste saobracaj ovako su napravili kolaps zato sto su ne organizovani.
Siera
Profesionalni vozač

Postod kosmajac » Sub Feb 04, 2012 12:04 am

Ma kakva organizacija,pa ne mogu ni putokaze da postave kako treba,ljudi satima lutaju,a tolike pare im uzimaju. :twisted:
Korisnikov avatar
kosmajac
Profesionalni vozač

Postod Siera » Sub Feb 04, 2012 12:11 am

I to je isto problem mada je malo zbunjujuca petlja oko Obrenovackog puta sve pise Sid ne pise i Novi Sad a trebalo bi
Siera
Profesionalni vozač

Postod kosmajac » Sub Feb 04, 2012 10:43 pm

Tako je,nisu imali u vidu da ne idu svi prema Batrovcima,postoji i Horgos. Inace,jos uvek se cesto desava da neki kamiondzija se prevari pa predje Gazelu,posebno iz GR,ali patrola uvek ceka,i koliko sam primetio,ne zadrzavaju se sa njima puno,sve se brzo sredi :) .

Sad sam se cuo sa ujakom,stoji na Roszke,u Kijevu istovar na -30 stepeni,na utovaru u PL -24,kroz SK i H,duva vetrina,zanosi kamion i sav sneg nanosi na put.
Korisnikov avatar
kosmajac
Profesionalni vozač

Postod Siera » Sub Feb 04, 2012 10:46 pm

Zima sta da se radi
Siera
Profesionalni vozač

Postod najsporiji » Ned Feb 05, 2012 1:54 am

kosmajac je napisao:Ma kakva organizacija,pa ne mogu ni putokaze da postave kako treba,ljudi satima lutaju,a tolike pare im uzimaju. :twisted:

Sto se tice putokaza kroz Beograd,iznerviran nepostojanjem tabli koje bi strane vozace kamiona usmeravale kroz Beograd ka Pancevu i Zrenjaninu ali i ka carini u luci Beograd i obratno,obratio sam se 2010. godine pismeno gradonacelniku jer je to zaista bezobrazno veliki propust.Naime,cesto se desava da strane kolege pitaju kako iz luke ka Lazarevcu ili Cacku, ili pravca Novog Sada do carine u Pancevu, a najcesce kako sa Batrovaca ka luci i onda ,papir i olovku u ruke, crtas,ispisujes i objasnjavam kolegama ne bi li im pomogao da dodju do zeljenog mesta.Naravno,nigde kroz Beograd table za usmerenje kamiona kroz grad osim znakova zabrane za vozila preko 3,5t i makar da ima table za tranzit.Medjutim, posto nema nista od toga,shvatis da ocigledno to malo ko primecuje,mi ovdasnji znamo pa nama nije problem i ne budem lenj,napisem jedan dugacak mejl pa, valjda ce ga neko procitati.Za divno cudo,posle dvadesetak dana stigne mi mejl tj.kratak odgovor od Sekretarijata za saobracaj grada Beograda u kome se zahvaljuju na dobornamernoj sugestiji ali i da su oni kao vec to imali u planu.Odgovor sam dobio dana :Sreda, Decembar 1, 2010 11:58 am i evo do dana danasnjeg je situacija skoro jednaka kao i pre.U stvari,mozda su nesto postavili u poslednje vreme, to ne znam jer nisam skoro prosao tom trasom, ali je to bruka i sramota za Beograd,tzv.glavni grad jer je zaista vrlo mala investicija u pitanju a (ne)obelezen je jednako kao i pre 100 godina.
najsporiji
Član

Pridružio se: Ned Jun 12, 2011 11:27 am

Postod Ikaca201 » Ned Feb 05, 2012 11:47 am

Ne pamtim neorganizovanije ciscenje snega kao od ove godine.Jeste da ga je napadalo,ali vec cetiri dana kod mene u Novim Banovicma glavni put nije ociscen,od autobusa neko moze da ide,neko ne,auta ceraju nekako.Tako je na zalost i u vecini manjih mesta... :roll:
Uzas.
Ikaca201

Postod mikivs » Ned Feb 05, 2012 3:58 pm

Što se putokaza jako ,ali jako loše. Treba se peticija sa potpisima vozača predati gradskim vlastima ne samo Beograda ima i drugih mesta gde nije dobro obeleženo.
Da ne govorim o granama koje zaklanjaju putokaze ili su postavljeni u samu raskrsnicu da se nemožeš ni prestojiti se na vreme ako ima više traka.
A gospoda sa belim rukavima ne trebaju odmah da vade blok i pišu kazne vozačima,već neka prođu i vide te znakove i putokaze. Trebali bi i savet dati da se otklone zabune vozačima ako ih ima(tipa zabrana za vozila preko 3.5t,a nigde putokaza da li levo ili desno skrenuti za ono gde se ide)
Korisnikov avatar
mikivs
Član

Pridružio se: Pon Sep 05, 2011 10:33 pm

PrethodniSledeća

Povratak na Kamioni