najsporiji je napisao:Ma rekoh,bruka ziva i ne bih to uradio da nije bilo jednog Madjara kome sam kod aerodroma objasnjavao kako da dodje do carine u Pancevu.Niti ja znam madjarski niti on srpski i sta drugo nego papir i olovku u ruke i crtaj,da se covek snadje i nekako po maraku prodje kroz Beograd.To jeste velika sramota i za drzavu i za grad a naravno da je posebna prica sto su manja mesta takodje lose ili nikako obelezena.Sta reci kada zadnjih 50 godina nema znaka upozorenja na mostu preko Velike Morave na ulazu u Svilajnac,da su poprecni nosaci na konstrukciji ispod dozvoljene visine i svako ko ne vozi sredinom mosta,obavezno udara i ostecuje prikolicu tj.poluprikolicu.Kamion i bilo koje vozilo na mostu se NE SMEJU mimoici jer inace ode sve iza kabine u Moravu.Ne preterujem,ali je hiljade poluprikolica osteceno-unakazeno,ali i dan danas niko kao nije nadlezan za postavljanje table o takvom upozorenju.Naravno,ako zoves policiju za zapisnik,vozacu obavezno sleduje prekrsajna prijava sto je potpuno neverovatno ali istinito.Bruka.

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 7 gostiju