#368 je skorije dobio taj volan imao je i on pre ovakav.. A i tad kad je izasao 2003. bolja je situacija bila pre svega nije bila kriza pa su kupovali bolje komponente, nije se stedelo sad vec vremena takva dolaze da mora malo da se pristedi svidjalo se to nama ili ne.Kassbohrer je napisao:Pa dobro imaju oni i boljih izdanja što jes jes, onaj prošli što si slikao mislim 368 mi djeluje bolje, četverokraki volan od mečke, kratka ručica mjenjača, nekako mi kompletno vozačko mjesto djeluje ''pismenije''...
Hvala Sale trudimo se da budu lepeSashco je napisao:E to smo čekali da vidimo, lepe slike Nešo!

Nemoj molim te onaj Turskinegas je napisao:Bravo Sasko, BRAVO Nesko odlicne fotke!
Galerija 424 me najvise podseca na galeriju S515 ex462, mozda je nisu bacili, kao i onu iy sanosa automatik, koji jedini je imao takvu galeriju. Pa posto se u najbusu nista ne baca...drugo G2000 je malo dubljaNego nebitno, odabir plisa im je katastrofa, mogli su da sacekaju pa da lepo odrade sa onim turskim standardnim, ili plavim..Ali bus izgleda izuzetno mocno!

Povratak na Prevoznici iz južne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost