Sad jedan karavan:
petovratni:

s215hdh je napisao:Ne treba ni VW uzimeti kao primer. Oni su nerealno skupi! Uopste ne vrede te pare, a zaista su precenjeni, ali to samo kod nas dole. Ovde su oni jevtini kao i sve ostalo tog godista.
s215hdh je napisao:Znas kako, to sto je golf skup a kazes je realan odnos cene i kvaliteta, ja se ne bih slozio. Nece biti da je golf bolji auto neko pezo ili reno? Golf je sporet na tockovima, krs. Neudoban, tvrd.. jeste trajan, ali opet svaki HDI motor ce da ide duze nego TDI! TDI motori su dosta nepouzdani i ja ih licno ne volim. Ali nevezano za to, ja bih uvek pre kupio Japanca ili Francuza nego VW. VW bih kupio samo da mi bas bas uleti neka odlicna prilika.
A za cipovanje... Nije to tako, bajo. To se sve kompjuterski proracunava koliko jos moze da se izvuce snage. Ti imas 1.9 TDI motor recimo u Audiu A4 od 100, 110, 136 konja, a isti motor, isti blok. Najduze ce da traje onaj od 100 jer je najrastereceniji a najbolje da ide, logicno, inaj od 136. Moj drug je digao Audia A4 na 148 konja cipom i auto ide bez greske kao mecava, i trosi manje. Doduse upozore uvek da time skratis vek motora za nekih 20-30 hiljada kilometara. Ja ako uzmem B4 odmah ide na cipovanje
volvos je napisao:Ja sam cuo da je najuspeliji dizel motor na automobilima,u golfu 2 onaj 1600
Golf je sporet na tockovima, krs. Neudoban, tvrd.. jeste trajan
TDI motori su dosta nepouzdani
s215hdh je napisao:A za cipovanje... Nije to tako, bajo. To se sve kompjuterski proracunava koliko jos moze da se izvuce snage. Ti imas 1.9 TDI motor recimo u Audiu A4 od 100, 110, 136 konja, a isti motor, isti blok. Najduze ce da traje onaj od 100 jer je najrastereceniji a najbolje da ide, logicno, inaj od 136. Moj drug je digao Audia A4 na 148 konja cipom i auto ide bez greske kao mecava, i trosi manje. Doduse upozore uvek da time skratis vek motora za nekih 20-30 hiljada kilometara. Ja ako uzmem B4 odmah ide na cipovanje
volvos je napisao:Da kazem svoje misljenje,uopste nisam pristalica tih cipovanja i budzenja,jedino sto bih radio na autu a to je,jednog dobrog tristaca,poskidao branike,stavio neke extra felne,malo spustio,zatamnio stakla i ofarbao u crno
profa_chb je napisao:volvos je napisao:Da kazem svoje misljenje,uopste nisam pristalica tih cipovanja i budzenja,jedino sto bih radio na autu a to je,jednog dobrog tristaca,poskidao branike,stavio neke extra felne,malo spustio,zatamnio stakla i ofarbao u crno
moj čovekšto da bacam pare na performase, kad ovde u srbiji nemam gde da vozim preko 120km/h, i šta onda? da se hvalim kako sam skockao auto, a da ga vozim 40 na sat po gradu
ipak sam ja pristalica vizuelnog tuning-a

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gostiju