Radi se o Korupciji na Granicama Srbije.
Teme:
-Sta rade onina Granicama?
-Karta gde se najvise Puta kod mene naplacalo za...
-Moji Doživljaji
Sta rade oni na Granicama=
Ljudi koji putuju Autobusom do Srbije/iz Srbije, puno Puta imaju jedan veliki Problem, koj moze da uzme mnogo Para, "Raspustnog Budgeta", i to je Naplacanje za svaki Koffer, da ne bi pretrazili ceo Autobus. Jedini Problem kod toga je, sto naplacuju previse!
Karta gde se najvise Puta kod mene naplacalo za to...
Granice kod mene:
Mađarska Granica Horgoš
*Hrvatska Granica
*= Najverovatnije (tek putujem ovog leta, nova Linija Prevoznika)
Moji Doživljaji
1.Mart 2009
Mali srecan Aleksa se raduje na Vožnju u novoj Setri Bogojeviċ Reisen-a.
Mali Aleksa se pripremljuje na interesantnu Vožnju kroz Srbiju, po Autoputama sa puno tresanja.
....
Mali Aleksa ulazi u Autobus, i vozi se do Ciriha, pa do St.Gallena, i onda bi moglo da se kaže "Bogojeviċ, ready for Take-Off", putujemo, putujemo, i putujemo, sve ide super. Polaku počinje Noċ, Aleksa je previše uzbudjen da bi mogao da spava. Veliki Brat, Miloš može da spava, i zaspe na mojim Nogama. Posle nekoliko Sati, zaspe i mali Aleksa. ...................
6 Sati kasnije:
Aleksa se probudi sasvim ukočen, i primeċujem, da se priblizavamo Madjarskoj Granici, zvana "Horgos". Aleksa se raduje mnogo, posto uskoro ce Autobus dotaknuti nasu lepu Srbiju. Autobus koci, i stane na Granici, ulazi jedan Madjarski Granicar i skuplja Pasose. 15 Minuta kasnije, smo vozili dalje, do srpske Granice, ulazi jedan drugi Granicar i skuplja Pasose, 5 Minuta kasnije, ulazi jedan drugi, i skuplja Pare, mali Aleksa dobio Foto Aparat, i slikao ga bez Misljenja, da jre to opasno. Trazili su 1500 Dinara za mali Kofer, i 2500 za veliki Kofer.
Povratak:
Mi Putnici, smo rekli da necemo da damo Pare, pa je morao jedan da se bije, da bi mogli da prodjemo bez Kontrole.
Ovog Leta cu da fotografisem (bez da primete) tog Granicara koj skuplja Pare, i prijavicu ga, zato sto je to potpuno Asocijalno, uzimati Pare od drugih, posto oni sami nemaju Pare.
Sta vi mislite o tome?
Izvinite ako gresim u Pravopisu, ne zivim u Srbiji