Logo

JKP Autotransport, Pančevo

Fotografije voznih parkova i rasprave o prevoznicima iz Beograda i Vojvodine.

Postod milos991 » Sre Maj 23, 2012 6:47 pm

Nemarni su samo tako, treba njih dovesti u red pod hitno inace ima da uniste i ovo malo dobrih buseva sto imaju.
milos991
Član

Pridružio se: Čet Dec 15, 2011 8:53 pm

Sponzor

Postod Nibus-ja » Sre Maj 23, 2012 6:55 pm

Nenad_KM je napisao:Vozači bre osnovnu stvar ne nose a to je hemijska olovka.. Pre 2 godine ja bio u ekspresovom busu i pored nas u ATP-ov vozač pita za olovku da popuni nalog i taho listić, u tom poslu je meni to isto kao da si izašao bosonog na ulicu..

Да ли је могуће :?: Ако се тако односе према фирми и возилима неће још дуго кад нагло крену возила да стају
Nibus-ja
Član

Pridružio se: Uto Feb 12, 2008 5:15 pm

Postod freedom » Čet Maj 24, 2012 1:06 am

Vozilo vec duze vreme naglo staju..Nema vise Neobusa, 252 , radi jedan dan, drugi ne, 250,248 nema ni njih..za sada redovno 15 Tracera, 13 Ikarbusa (249,258-269) , Neobus Mercedes 247, Renault 112 i 6 Meckica koje sluze malo u gradskom, malo prigradskom..posle 4 godine kako su u Pancevu, radili konstantno tri smene, tek sada je jedan stao..do sada ni jedan, sve su bile sitnice.. ATP je sve ulozio u gradski saobracaj, a medjugradski nazalost propada..
freedom
Član

Pridružio se: Ned Jan 08, 2012 5:07 am

Postod Nibus-ja » Čet Maj 24, 2012 10:11 am

Па за Вас нема зиме онда ту је СТУП-Вршац кад АТП-ова возила за међуград стану
Nibus-ja
Član

Postod Nele Nibus » Čet Maj 24, 2012 11:44 am

STUP-om je i najbolje možda malo skuplje ali najudobnije i najbezbednije.. Za JP Kovin sam već pisao u njihovoj temi da se ne ponavljam ovde.
Upotreba mojih fotografija na news portalima, facebook-u i štampi nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti!

Image
Nibus 400.31 generacija 2007. Ko 397 ex 561
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

Pridružio se: Ned Nov 15, 2009 2:26 am

Postod milos991 » Čet Maj 24, 2012 2:01 pm

Slazem se sa Nenadom da je STUP najbolji, oni su ozbiljna firma za razliku od ATP-a. Sad sam se setio jednog primera, na kome cu uporediti ATP i STUP. Ulazi putnik u STUP-ov bus sa koferom u ruci, njemu u susret izlazi vozac ili neko od osoblja, uzima mu taj kofer i stavlja u bunker za stvari, na putniku je samo plati kartu i da nadje mesto da sedne.
Dok u nasem dragom ATP-u, nailazi taj isti putnik sa tim istim koferom, ulazi u bus, vuce taj kofer uz stepenice, placa kartu, onda vuce kofer do mesta na kome ce da smesti guzicu, u slucaju da pronadje to mesto kofer ce staviti na jednom sedistu ili ispod njega, na kome niko vise nece moci da sedne, a on ce sesti na drugom, ili druga varijanta, stavice kofer izmedju dva reda sedista i svi koji prolaze do njega morace ili da obilaze ili da preskacu. A ako ne nadje mesto za sedenje onda ce da stoji i kofer ce biti pored njega, sto dotatno pravi haos kad se svi nabiju ko sardine u busu. I da ne zaboravim, dok taj putnik ulazi u bus sa tim koferom, niko od osoblja (vozac i kondukter) ne uzima taj kofer i ne nosi u bunker za stvari, nego samo kazu prodjite nazad za tim koferom, cak ne ustanu ni da pomogu da se kofer ubaci u bus. Bilo je slucajeva da neko pita vozaca da stavi nesto u bunker, a vozac na to: nemam kljuc, nemogu da otvorim, pokvarena je brava... Ovo pricam iz licnog iskustva, sest godina aktivno putujem ATP-om, i svacega sam se nagledao, mada nikada nisam vukao taj kofer, ali sam video druge. A to kako radi osoblje STUP-a u toj situaciji sam licno video bezbroj puta dok stojim na peronu. To je samo jedna stavka sto se tice ozbiljnosti njihovog poslovanja, a ima ih jako puno.
milos991
Član

Postod Nele Nibus » Čet Maj 24, 2012 3:01 pm

Naravno lepo platiš kartu za prtljag koja je 30 din. i ulaziš u autobus ko čovek pride ti je prtljag osiguran i ako ne daj Bože torba dobije krila imaš pravo naknade. E sad sve što si napisao isto sam i ja imao priliku da vidim i iskusim. Ranije još su bili TAM-ovi ispraćamo goste sa Kosova do BG i sad ćale nosi poveću torbu i kaže vozaču daj da ubacim ovo a on će mom ćaletu e sad ću ja da ti otvorim zadnja vrata pa ti ubaci to pozadi.. Prvo je krajnje neprofesionalno, a moram da kažem da ima i onih putnika koji se venčali sa torbetinom pa je nose gore i jednom kod mog ujaka u Niš ekspres ulazi starija gospođa sa torbetinom čovek kaže molim vas ubacite u boks ne možete sa tom velikom torbom da sednete na jedno sedište a gospođa odmah kao vi mi jedini pravite problem tamo vamo ali ipak je dala 30 din. za nalepnicu i gunđala sve vreme do Smedereva.
Upotreba mojih fotografija na news portalima, facebook-u i štampi nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti!

Image
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

Postod freedom » Čet Maj 24, 2012 8:25 pm

Ima fer ljudi u ATP-u..nemojmo tako..:) od turaka,iliti u firmi "Sulejmana" gb 6 i 9 izvadjeni motori.. 252 otisao motor..toliko o kvalitetu..
freedom
Član

Postod Nele Nibus » Čet Maj 24, 2012 8:43 pm

Svugde ima fer ljudi, a ima i druga strana oni zlotvori.. E što se 252 tiče motor je bio MAN od 310 KS ali oni ga samo ubudžili a prvo mora rešetka da se prepravi, pa da se uklope dobar menjač i diferencijal a oni su to ubacili eto tek tako i će da ide to, pa je zato i dizao temperaturu kad je napolju više od 25 stepena.

Image
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

Postod freedom » Pet Maj 25, 2012 1:50 am

Ovo sto sam napisao toliko o kvalitetu odnosilo se na nove autobuse.. Znam koji je motor bio u 252, sa njim je muka bilo raditi..nadam se da ce uzeti nove motore za svih 5 i da ce biti opet na ulicama :)
freedom
Član

Postod milos991 » Pet Maj 25, 2012 6:05 pm

Jel su turci novi ili polovni autobusi? Danas sam pricao sa jednim covekom koji tvrdi da su polovni, stari 5-10 godina.
milos991
Član

Postod Nibus-ja » Pet Maj 25, 2012 6:08 pm

Све је могуће код нас :shock:
Nibus-ja
Član

Postod Sloba » Pet Maj 25, 2012 6:10 pm

Trebalo bi da su novi, jer je dizajn novijeg datuma. :wink:
Upotreba mojih fotografija u medijima, kao i u promotivne svrhe, nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti.

"Razvijena zemlja nije ona gde svaki čovek može da ima svoj auto. To je mesto gde se bogati voze javnim prevozom." - Enrique Penalosa
Korisnikov avatar
Sloba
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 6:45 pm

Postod Nele Nibus » Pet Maj 25, 2012 8:08 pm

Da su polovni ne bi jedan od njih izlagali na Beotruck-u..
http://www.youtube.com/watch?v=gQcCZh5Y ... ure=relmfu

Image
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

Postod gospodin dzo » Pet Maj 25, 2012 8:16 pm

Na Beotrucku je 100% bio nov,gledao sam kilometrazu...
Cuvam i usvajam zensku decu od 17-18 leta,po mogucstvu sa stranim drzavljanstvom :mrgreen:
gospodin dzo
Profesionalni vozač

Pridružio se: Pon Dec 27, 2010 9:39 pm

PrethodniSledeća

Povratak na Prevoznici iz Beograda i Vojvodine