avramovicsasa je napisao:Da li je Kolega na Trgu Republike imao mogućnost u to vreme da preusmeri vozilo sa druge linije ?
Да ли је то једино решење?
И да јесте (а није), немој ми рећи да бар око 5h није могао да обезбеди возило за један полазак.
avramovicsasa je napisao:U Karaburmi je opšte rasulo nažalost,Raspored se koliko toliko trudi da na prve i poslednje polaske šalje pouzdana vozila ali nisu ni oni svemoćni.
Нико од њих не тражи да буду свемоћни, него професионални, што је за њих мисаона именица.
Кад ме већ повуче за језик, да ли је по теби, као отправнику, за суботу увече на последњем поласку линије 27, у 23:35 са Трга републике, поуздано соло возило 739?
Такође, да ли су ти ујутру на првим поласцима, поуздана возила са највише искључења на линији, као што су кола 947 и 948 на линији 27?
... током прошле недеље, на 10/27 (што је други полазак ујутру) су се уместо редовног 948 смењивала кола 1061 и 1062.
... а не смем да заборавим најпоузданије возило, на најодговорнијем првом поласку... - свемоћни 947, који се свако друго јутро искључује после одрађеног круга, највише два, а на мишиће издржи до треће смене.
Разлог за искључење је увек исти, који се доле евидентно игнорише, па се књижица свемоћнога, без много колебања, поново протури за сутра ујутру.
С' тога, у ГСП погону "Карабурма", видим све, само не твој поменути труд, а понајмање - поуздана возила, посебно на првим и последњим поласцима.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
milos265 je napisao:Taj polazak na 27 je vrlo specifican i u to doba mislim da je jedina alternativa bio neko od privatnika sa nocnog, sto je vrlo, vrlo komplikovano za realizaciju...