Logo

Priče iz GSPa

Diskusije

Re: Priče iz GSPa

Postod SGB » Čet Jul 05, 2012 2:05 pm

Ulazim u #365 na liniji 15, sedam i otvaram prozor. Deda ispred mene se razgoropadio, zatvara i počne da urla: ŠTA OTVARAŠ VIDIŠ DA RADI KLIMA, KO TE PUSTIO U BEOGRAD! Prvo sam mu "kulturno" objasnio da se ne drekenja, a potom ga sasvim ljubazno pitao gde vidi luftere za klimu, jer bi mi veoma značilo da stanem ispod jednog, posto sam se skuvao. Deda zbunjen, gleda oko sebe i provaljuje da se ispalio za sve pare, hvata šturu ka drugom kraju busa, i komentariše onako za sebe: "svima radi klima, samo njemu treba prozor...". :lol: :lol: :lol:
becks89 o Niš Ekspresu je napisao:Već smo utvrdili da ne postoji na planeti nešto slično.
SGB
Član

Pridružio se: Čet Sep 01, 2011 1:03 pm

Sponzor

Postod profa_chb » Čet Jul 05, 2012 2:17 pm

mar.co je napisao:http://www.mondo.rs/s250746/Info/Hronika_i_Drustvo/Vozac_GSP-a_pretukao_mladog_aktivistu.html
Samo je bilo pitanje vremena kada će F.Vukša da dobije batine... :mrgreen:

e samo čekam da me neko nešto pita za slikanje :twisted:

inače, juče se vozim sa devojkom u 508 na 68, stojimo na II vratima, treba da siđemo kod airport city-a, a pametnjaković uzeo da se trka sa novim 44x na 73 :twisted: ide srednjom trakom, zaleteo se pa bi da se prestroji desno, međutim, neki lik sa kolima je skrenuo iz sporedne ulice, sasvim normalno, i sad su se zbunili, ne znaju ko će gde :shock: kreće ovaj naš da usporava, ali vidim ja zla očima, pridržim ja devojku za struk, a ona se smeje, misli kao nema potrebe, sekund kasnije, "majstor" nabada kočnicu i svi poleću, osim nas :mrgreen:
profa_chb
Mašinski inženjer

Pridružio se: Sre Maj 07, 2008 10:28 pm

Postod Kassbohrer » Pet Jul 06, 2012 1:41 am

E jesi kavaljer nema šta :wink: Svaka čast :D
Kassbohrer
Član

Pridružio se: Sre Feb 13, 2008 12:20 am

Postod profa_chb » Pet Jul 06, 2012 9:48 am

a tome nije kraj :mrgreen: juče sam bio na nekoj plesnoj večeri kod studentskog trga, i vraćao sam se sa koleginicom sa faksa poslednjom 29kom. ušli mi, seli tamo na ona sedišta što su "naspramna", a naspram nas dva klinca od oko 15, 16. samo u jednom trenutku, mali koji je dremao naslonjen na prozor, poče da se klati nešto, savio se, pita koleginica "jao, šta ako povrati?" ja reko "ništa, samo digni noge :mrgreen: ", sekund ipo kasnije mali baca peglu :lol: a da stvar bude zanimljivija, trola prepuna, klima radi a prozori zatvoreni :mrgreen: svi naravno kreću da se smeju, što zbog malog koji pije iako mu ne ide, što zbog moje koleginice što ne zna gde će sa nogama. dam ja njegovom drugu maramice, da ga malo sredi, a sve vreme se smejem i pokušavam da ne bljunem i ja, pošto imam običaj da u sličnim situacijama tako reagujem.. sledeća stanica, hvala bogu, čubura, izlazim ja, izlazi koleginica, izlaze klinci, ja odem do vozača, otvori mi lik vrata, ja reko "majstore, eno tamo neki klinac bacio peglu, čisto da vas obavestim, da napomenete u garaži".. čovek se nasmejao zahvalio i produžio dalje :lol: ah da, a da stvar bude zanimljivija, koleginica živi u VML-u, sišla je jer joj je bilo muka, a posle od muke nije znala šta će, oće noćni ovaj onaj, pa tamo pa ovamo :mrgreen: naravno, pošto mi je kolginica i X puta mi je dala beleške, nisam mogao da je pustim da ide sama, pa sam je odbacio do garaže :)
profa_chb
Mašinski inženjer

Postod Milos » Pet Jul 06, 2012 11:57 am

Valjda je trebalo da joj ponudis da zanoci kod tebe... :twisted:
Korisnikov avatar
Milos
Član

Pridružio se: Čet Jul 10, 2008 8:22 pm

Postod profa_chb » Pet Jul 06, 2012 12:53 pm

25e noćenje sa doručkom, 20e bez doručka, dobija se naknada od 50 dinara za pekaru :wink:
profa_chb
Mašinski inženjer

Postod Aleks_BGD » Sre Jul 11, 2012 2:03 pm

aaaa kad bi smeo da je odvede kod njega.... :mrgreen: :mrgreen:
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Dec 04, 2008 9:00 pm

Postod avramovicsasa » Čet Jul 12, 2012 7:29 am

Prvog dana kada sam počeo da radim u Pohorskoj čuo sam izraz:

,,Drugi Ludak,,
,,Šta je to ?,,
,, 2/81L,, :D :) :lol: :lol:

Baš sam sada zagotivio taj izraz :D
avramovicsasa
Otpravnik

Pridružio se: Uto Maj 06, 2008 6:04 am

Postod milos265 » Čet Jul 12, 2012 8:04 pm

Interna fora u firmi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
milos265
Profesionalni vozač

Pridružio se: Uto Mar 04, 2008 8:43 pm

Postod avramovicsasa » Pet Jul 13, 2012 12:06 pm

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Čuo sam pre neki dan foru,dolazi vozač sa nekim kršem na smenu:

,,Kolega,jel ti radi klima,,-pita ga vozač treće smene.
,,Radi,ali duva mlako,,

:lol: :lol: :lol: :D :D

Inače juče je bio pravi tuš u prikolici na 5842(P0136)jer je procurela klima a krilo III vrata je bilo zaglavljeno,idealno vozilo za liniju 16 od 15 Jula.
avramovicsasa
Otpravnik

Postod avramovicsasa » Ned Jul 15, 2012 6:22 am

Čuo sam juče jednu Anegdotu od vozača,smejao sam se sat vremena,za 12 godina svog rada sam prvi put čuo ovakvu priču koja je vezana nažalost za probleme vezano za ovu Profesiju.

Vozio je čovek Japanca na liniji 95 i osetio je da mu se mokri negde kod Hajata,bilo mu je zaista hitno a nema gde,kamen i brisani prostor,oseća čovek da se bliži vrhunac i da ne može da izdrži.
U poslednjem momentu otvori poklopac od motora i desnom rukom se drži.... a levom kao nešto popravlja i pribio se dok su automobili prolazili kraj njega,bojao se da ga ne kastrira Ventilator koji je duvao kao blesav.... :mrgreen: :lol: :D :)

Lik je cool,dok mi je to pričao,ja sam vrištao od smeha..
avramovicsasa
Otpravnik

Postod branik » Pet Jul 27, 2012 6:13 pm

Negde sredinom devedesetih dok sam radio u Dorcolu, postojala je sala na temu Zakolopi - rasklopi. Pada kisa,a tada se trolejbusi pojacano iskljucuju, mada im i bez kise to nije bilo strano. Vozim bez putnika sa Banjice u garazu, a na usputnim stajalistima vasari. Kako se trolejbus priblizava, tako se kisobrani u tacno odredjenom trenutku rasklapaju, a nesto kasnije kada shvate da je prazan i da nece stati, krece rasklapanje. Poenta je bila pogoditi trenutak rasklapanja i sklapanja.
branik
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Jul 26, 2012 3:51 pm

Postod Nikola Pejasinovic » Ned Jul 29, 2012 8:58 pm

Garaza :lol: to je pisalo bez zezanja
Mislim da sam ga vidjao i na 89 nisam siguran nemoj da me drzis za rec
Poslednji put menjao Nikola Pejasinovic dana Ned Jul 29, 2012 9:06 pm, izmenjena samo jedanput
danilo je napisao:Pa kad ti na tako nekoj jakoj liniji između dva privatnika (solaša) dođe lepo šihta isto solo, uuu ne da je milina, nego nema reči. Sauna i pena parti unutra, a sve češće imamo to zadovoljstvo na ulicama grada!
Nikola Pejasinovic
Član

Pridružio se: Uto Jun 19, 2012 10:53 pm

Postod Petar 535 » Ned Jul 29, 2012 9:05 pm

Ima ih vise takvih , opisi gde si ga video , solo - zglob - , model ...
Korisnikov avatar
Petar 535
Član

Pridružio se: Sub Jul 30, 2011 10:38 am

Postod danilo » Pon Jul 30, 2012 3:52 pm

A, juče je bio haos na liniji 302 i u odlasku i u povratku je bila zanimljiva situacija...

Prvo u auto sa GB 87 sa 3/302 na stajalištu "Boleč Pumpa", na III vrata ulaze neki baba i deda i prvo ubacuju neku kartonsku kutiju, a zatim i oni ulaze. Odmah primetim da je kutija nečim ispunjena, ali još ne vidim čime. Onda vidim rupe i da je poluotvorena pa shvatim da je u kutiji nešto živo. Kad odjednom nešto krene da pijuće i to kao hor, kad ono unutra jedno 20ak, možda i 30ak već stasalih pilića. E ono je bilo strašno, je je autobus u momentu počeo toliko da smrdi da to nije normalno. Ljudi su svi izbezumljeno gledali, pa su čak neki počeli i da beže odande, ali nisu stigli daleko jer je autobus bio prepun i takav je išao od termiusa Ustanička. Onda neki klinci počeli da gledaju u ono kutiju i ta baba krene da vadi piliće, kad ono čim otvori onu kutiju ceo autobus zapahne nenormalan smrad. Tako nam je lepo smrdeo autobus sve do stajališta "Put za Zaklopaču", gde su baba i deda nekako svukli one piliće i sva sreća izašli iz autobusa. Mislim sve razumem i da im treba prevoz i sve, ali da uteraš u pun autobus toliko piliće, zasmrde autobus i još ih sve vadiš iz kutije, stvarno mislim da je sve to malo i malo više preterano. U redu je da neko unese ne znam koji prtljag, kese, cegere, voće, povrće, ali po ovome ne bi me ništa iznenadilo da sledeći put neko u autobus uvede: kozu, kravu, svinju...

Posle u autu sa GB 85 koji je saobraćao na 1/302 na stajalištu "Šumadijska", u smeru ka Beogradu, uđe neka žena na prva vrata i vuče za sobom neke silne kese i provlači se kroz onaj deo gde sa obe strane ima po dva sedišta. Prolazi ona, ali sve koji su tu sedeli zakači i sad jedan čičica koji je sedeo na sedištu bližem prolazu, odmah iza vozača, je tiho i kulturno toj ženi rekao nešto u smislu što ga je zakačila i tako nešto, nisam najbolje čuo, jer je bio jako tih. Kad je ta baba počela da se dere, da urla na ovog čičicu, e ono je bio haos! Ceo autobus je odzvanjao, krene ona i njemu odmah na ti, iako se on njoj obratio na Vi, i da se dere i da ga psuje i kao sramota za njegove godine (samo ne znam šta) itd... A, čičica je bio najbolji, to je trebalo videti, on se udubio u neke novine, jednu stranicu studira ceo put i ne zarezuje ovu babku ni 3 %. Ova izdera grlo, svi je gledaju, a on s mirom sedi i čita li, čita mrtav hladan, kao da mu se ona uopšte ne obraća i kao da je uopšte nema.
E ludnica totalna, ja sam se posle valjao od smeha...
Mirko GSP
Korisnikov avatar
danilo
Student saobraćaja

Pridružio se: Sub Feb 09, 2008 8:47 pm

PrethodniSledeća

Povratak na Diskusije