@ avramovicsasaprofa_chb je napisao:ok, ajd svi da usvojimo po jednog radnika ikarbusa? evo ja ću onog koji je umesto da stavi novo rebrasto crevo na autobus pod garancijom, pajserom natezao staro šuplje (istinita priča koju sam čuo od jednog člana, proveren i pouzdan izvor)
i ja sam bio "gladan" kad sam bio mali, pa država nije nameštala tendere IMR-u da bi moja majka primala paltu i imala zimi grejanje u kancelariji. ikarbusu se godinama nameštaju tenderi, plaćaju se autobusi mnogo više nego što vrede, a oni ih idalje sklepavaju

da dodam da je ista ta moja majka čas dobijala, čas ne dobijala markicu od fabrike, pa je
plaćala prevoz! a i da dodam da zbog istog tog gsp-a je par puta kasnila na posao, ceo IMR čeka trojku kod šećerane, a nje nema, i onda im se skida od plate zbog kašnjenja, jer stoka od kondutera nije htela da im napiše potvrdu da tramvaja nije bilo
da dodam da se svega par puta švercovala, jer je bilo ili da kupi hleb, ili da plati kartu, pa su joj '96 kontrolori napisali kaznu koju je uredno
platila. kako, odakle, ne znam, ali nemoj mi reći da radnici ikarbusa ne mogu da stanu na noge tolike godine pored ovoliko nameštanja posla, ipak je 2012. a ne 1993. gledaj malo dalje od beogradskog podforuma, prelistaj po forumu druge neke teme, pisalo se o ikarbusovim radnicima, servisima, vozilima, informiši se, pa onda plači nad prosutim mlekom...