Pratio sam samo nisam znao koji su tačno GB-ovi na Pagu pa zato nisam bio siguran.profa_chb je napisao:da, ali ako si pažljivo pratio, nekoliko Autotrolejevih avtomontaža je privremeno u Pagu
Pratio sam samo nisam znao koji su tačno GB-ovi na Pagu pa zato nisam bio siguran.profa_chb je napisao:da, ali ako si pažljivo pratio, nekoliko Autotrolejevih avtomontaža je privremeno u Pagu

PEX je napisao:Jaooo Profice sve ti znasU pravu si za Sakiboya i Vajagica koji je stvarno fini covek izmedju njih dvojic je Meho vlasnik Gameksa iz NP, odmah tu iznad je Vajagicev sin Boris nas clan Posmatrac koji takodje radi u Setri, inace na slici ima 70% gazda uglavnom najjacih prevoznickih preduzeca u Srbiji cije autobuse mi slikamo, pisemo o njima itd... od svih najvise sam vremena pricao sa Gaga Tursom, sedeo je ispred mene i Sakija u odlasku i povratku, i svarno me je odusevio covek. I da konacno je narucio ratkapne za 431 dt, kaze da ga vise ne bi prozivali za njih na forumu
Inace vecina njih zna za forum i s'vremena na vreme ga posecuju.
profa_chb je napisao:što se nije vozio gazda simplona pa da ga smarate za desni brisač na travegu
Nibus-ja je napisao:
![]()
![]()
чекајте АЛЕКС да види ово
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 8 gostiju