Luka je napisao:Koji sajt stavljaju na zadnje staklo? .rs ili .co.yu?![]()
co.yu
Kažu da su im ostali stari filmovi sa tim ispisima. Ja bih sve to pobacao i izbacio uopšte adresu sajta, ali ja se ne pitam.

s215hdh je napisao:Pravopisna greška je I koju pravi kompjuter??? Vratiš se samo i ispraviš je i isključiš automatsko ispravljanje. Zatim nije getebroskog nego geteborškog. I nije pricvšcuje nego pričvršćuje. Ako si pravio ti taj oglas, mogao si malo više pažnje da posvetiš da se u tako malo teksta ne pojavi toliko grešaka.
Ipak se treba dobro pozabaviti time...

Serval je napisao:Poruku koju si poslao si zapravo uputio meni jer sam ja dizajnirao nov oglas. Jeste tacno je da ima pravopisnih gresaka-a to je samo veznik I, jer tu gresku zapravo pravi kompjuter. A sto se tice ostalih "problemcica"-samo tehnicko odeljenje VT-a je imalo odredjene zahteve-poput CMYK boja, logoa, razdaljine...itd... Sto se tice photosopa-ugledao sam se na Bredamenarinibusov katalog, za koje zapravo smatram da imaju smisla za pravi Italijanski stil. Sto se, pak tice pomenute plave, zastitne boje Neobusa, nema je jer skrece paznju sa samog autobusa, a taj nedostatak resava neutralna siva.
s215hdh je napisao:Fali ti i R... Necu sada nista da te korim, ali 2 dana mozes da izlektorises knjigu a ne 2 reda teksta... Ipak to treba mnogo ljudi da procita...

Povratak na Turisticki, Visokoturisticki
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost