avramovicsasa je napisao:Zvao me je Šef da dođem ujutru na Razgovor povodom Afere ,,72-ka,, traže krivca na kojem će se polomiti kola,sobzirom da vozača nisu zvali na Razgovor,pogodite ko će dati GSP-u donaciju 10% od plate.![]()
A taman sam se nameračio da kupim strava patike koje sam video na Terazijama
danilo je napisao:Pa kad ti na tako nekoj jakoj liniji između dva privatnika (solaša) dođe lepo šihta isto solo, uuu ne da je milina, nego nema reči. Sauna i pena parti unutra, a sve češće imamo to zadovoljstvo na ulicama grada!
Petar 535 je napisao:Mislim da je tako , ima jos svasta , ali 3% vozaca postuje to .... pa znas kako je jedan vozac napravio zbrku zato sto je neki lik usao u bus sa detetom u kolicima
Nikola Pejasinovic je napisao:avramovicsasa je napisao:Zvao me je Šef da dođem ujutru na Razgovor povodom Afere ,,72-ka,, traže krivca na kojem će se polomiti kola,sobzirom da vozača nisu zvali na Razgovor,pogodite ko će dati GSP-u donaciju 10% od plate.![]()
A taman sam se nameračio da kupim strava patike koje sam video na Terazijama
Jeli sasa kako si prosao sa sefom ?

filip je napisao:Pa nema ništa loše da se jede u prevozu (praznom), ali lepo sedneš sam na sedište jedeš, pojedeš, posle baciš omot a ostaviš čist bus

danilo je napisao:Pa kad ti na tako nekoj jakoj liniji između dva privatnika (solaša) dođe lepo šihta isto solo, uuu ne da je milina, nego nema reči. Sauna i pena parti unutra, a sve češće imamo to zadovoljstvo na ulicama grada!
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gostiju