Logo

milos265

Sekcija za predstavljanje članova.
Pre nego što počnete da pišete na Forumu, Vaša je dužnost da se ovde predstavite! Otvorite novu temu sa nazivom Vašeg korisničkog imena i napišite Vaše ime, koliko godina imate i Vaše zanimanje.

Re: milos265

Postod jovanamackica » Sre Sep 12, 2012 8:18 pm

profa_chb je napisao:e jesi namiguša :mrgreen:

:wink:
Image
Korisnikov avatar
jovanamackica
Član

Pridružio se: Pet Jul 20, 2012 5:49 pm

Sponzor

Postod jovanamackica » Čet Sep 13, 2012 9:42 am

Hvala vam zaista na svim uvredama,ja sam dosla ovde sa namerom da se lepo druzimo a vi ste od mene napravili sve najgore.
Image
Korisnikov avatar
jovanamackica
Član

Postod sasa-74 » Čet Sep 13, 2012 10:31 am

i sad ces da nas napustis , ili da i dalje s nestrpljenjem ocekujemo tvoje postove :roll:
negas je napisao: Nema auta bez TAMica! Nekad su inzenjeri Dajca projektovali motor za bus bez goriva, al im bilo glupo zbog konkurencije, pa resili da ga naprave samo da radi bez vode :wink: :wink:
sasa-74
Mehaničar

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 4:10 pm

Postod PEX » Čet Sep 13, 2012 10:35 am

Dace dragi Bog pa ce nas napustiti :)
PEX
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Apr 02, 2009 1:37 am

Postod jovanamackica » Čet Sep 13, 2012 11:38 am

PEX je napisao:Dace dragi Bog pa ce nas napustiti :)

Pex razmisli malo o svom ponasanju,retko ko da te ovde gotivi,nisi popio svu pamet ovog sveta.
Image
Korisnikov avatar
jovanamackica
Član

Postod profa_chb » Čet Sep 13, 2012 11:51 am

tako je mama, reci mu!
profa_chb
Mašinski inženjer

Pridružio se: Sre Maj 07, 2008 10:28 pm

Postod jovanamackica » Čet Sep 13, 2012 12:28 pm

Ja sam na prvom mestu covek,trudila sam se da uspostavim dobar odnos sa svima na forumu,lepo sam se zdruzila sa malim Nikolom koji vise na zalost nije clan foruma,Aleks Bgd sa njim sam isto pocela lepo pricu ,kao i sa tobom profo bar se meni cinilo tako sve dok nije gospodin Pex uleteo sa njegovom pricom i ispitivanjem preko pp,dali je bio ljubomoran sto su me naglasavam dobri ljudi prihvatili ili je nesto drugo u pitanju vise nije ni vazno.Dovoljno je sto ste od mene napravili sve najgore i takvu sliku stvorili i drugim ljudima.Nisam imala nikakvih problema sa ostalim clanovima sem sa gospodinom Pexom koji me je konstanto iz dana u dan napadao i vredjao.Kao sto sam mogla da primetim i sa drugim ljudima ulazi u rasprave i ne dozvoljava slobodu govora.Ne zelim da imenujem koga svakodnevno jos napada ako neko pogresi,volela bih da ti ljudi ovo procitaju...Jasno pise u pravilima foruma da je naglasavam,najvaznije zabranjeno nedolicno ponasanje,ismevanje itd.Ja nikoga nisam vredjala dok niste poceli tako da postupate prema meni.Moje licno pravo je sta cu ja komentarisati,dali cu izbacivati slike ili se saliti sa ostalim forumasima.Da sam pogresila do sada bih bila iskljucena sa foruma od strane administracije.Rasprave izmedju milosa265 i mene odvijale su se preko pp i to niko nije video,sve ostalo u tvojoj temi bila je sala,ako sam te milose265 uvredila necim evo javno ti se izvinjavam ja za to imam herca i ne stidim se.Ponosim se time sto sam zensko,sto volim autobuse i sto mi otac radi u jednoj od boljih firmi u Bgd,nemam cega da se stidim da bih otisla odavde.Ko misli o meni lose slobodno neka se izjasni :?:
Image
Korisnikov avatar
jovanamackica
Član

Postod profa_chb » Čet Sep 13, 2012 12:43 pm

zaboravila si deo "...nek se sad izjasni ili da zli glas nosi sa sobom u grob" :wink:

miloše, jel ovo poslednja epizoda, ili čekamo da Pex siđe sa tavana i kaže da je žensko, a ustvari moja majka?
profa_chb
Mašinski inženjer

Pridružio se: Sre Maj 07, 2008 10:28 pm

Postod jovanamackica » Čet Sep 13, 2012 1:00 pm

profa_chb je napisao:zaboravila si deo "...nek se sad izjasni ili da zli glas nosi sa sobom u grob" :wink:

miloše, jel ovo poslednja epizoda, ili čekamo da Pex siđe sa tavana i kaže da je žensko, a ustvari moja majka?

Ne zelim stvarno vise nikakve rasprave,svako ima pravo da misli sta zeli,ja ne zelim nikoga da ubedjujem u nesto.
Image
Korisnikov avatar
jovanamackica
Član

Postod milos265 » Čet Sep 13, 2012 5:33 pm

Sto se mene tice, ja se iz ove serije povlacim jer kao i sve latino-indo-turske serije, nema nikakvu poentu a traje u nedogled. Vi ako zelite nastavite sa snimanjem novih epizoda. Nasa misteriozna cica-maca je ispricala i jednu istinu, nasa komunikacija se odvijala preko privatnih poruka i opet nije dovela do nekog pametnog zakljucka. Identitet nije otkriven sa sigurnoscu, malo smo se salili, nekada i okrutno ali dobro. Nismo svi isti, neko to voli i hrani neke cudne nagone u svojoj glavi na taj nacin, meni je bilo zabavno ali mi je dosadilo. Mackice, uzivaj u zivotu, ko god da si ili nisi, ja ti zelim sve najbolje. :wink:
milos265
Profesionalni vozač

Pridružio se: Uto Mar 04, 2008 8:43 pm

Postod jovanamackica » Čet Sep 13, 2012 5:36 pm

milos265 je napisao:Sto se mene tice, ja se iz ove serije povlacim jer kao i sve latino-indo-turske serije, nema nikakvu poentu a traje u nedogled. Vi ako zelite nastavite sa snimanjem novih epizoda. Nasa misteriozna cica-maca je ispricala i jednu istinu, nasa komunikacija se odvijala preko privatnih poruka i opet nije dovela do nekog pametnog zakljucka. Identitet nije otkriven sa sigurnoscu, malo smo se salili, nekada i okrutno ali dobro. Nismo svi isti, neko to voli i hrani neke cudne nagone u svojoj glavi na taj nacin, meni je bilo zabavno ali mi je dosadilo. Mackice, uzivaj u zivotu, ko god da si ili nisi, ja ti zelim sve najbolje. :wink:

Takodje.
Image
Korisnikov avatar
jovanamackica
Član

Postod fimatotravel » Pet Sep 14, 2012 12:12 am

Auuuuuu šta sam ja sve propustio... :D Čiča,Pex,Profo,prezime???'?Pa šta uradiste od Čičine teme hehehehehe kakav cirkus je postao ovaj forum :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Još vam samo fali blesavi Marko Crnogorac i bićete kompletni :mrgreen: :mrgreen: ju ju ju ju ju
fimatotravel
Član

Pridružio se: Sre Feb 02, 2011 9:53 pm

Postod PEX » Pet Sep 14, 2012 12:40 am

Eeee moj Fimaticu, ti si nam glavna karika koja nas je prva napustila u ovom dugom i iscrpnom serijalu :) Mislim da ces se jedino iskupiti tako sto ces uhvatiti macora i odvesti ga daleko, daleko odavde bez mogucnosti ponovnog povratka, umes ti to-vest si :mrgreen:
Poslednji put menjao PEX dana Pet Sep 14, 2012 12:44 am, izmenjena samo jedanput
PEX
Profesionalni vozač

Postod fimatotravel » Pet Sep 14, 2012 12:43 am

PEX je napisao:
jovanamackica je napisao:
PEX je napisao:Dace dragi Bog pa ce nas napustiti :)

Pex razmisli malo o svom ponasanju,retko ko da te ovde gotivi,nisi popio svu pamet ovog sveta.

Nemam ja sta da razmisljam, ja sa kim sam dobar-dobar sam, sa kim nisam (ti sto kazes da me ne gotove) ne zanima me, ni oni ni ti, a ni vase misljenje. :)
Ne stvarno si upravu Srđane TI UOPŠTE NERAZMIŠLJAŠ hehehehehe :mrgreen:
fimatotravel
Član

Pridružio se: Sre Feb 02, 2011 9:53 pm

Postod PEX » Pet Sep 14, 2012 12:45 am

Haha, sredjuj ovo brate, izgubi nam Cile sve zivce :(
PEX
Profesionalni vozač

PrethodniSledeća

Povratak na Članovi, predstavite se!