profa_chb je napisao:e jesi namiguša

negas je napisao: Nema auta bez TAMica! Nekad su inzenjeri Dajca projektovali motor za bus bez goriva, al im bilo glupo zbog konkurencije, pa resili da ga naprave samo da radi bez vode![]()
PEX je napisao:Dace dragi Bog pa ce nas napustiti

profa_chb je napisao:zaboravila si deo "...nek se sad izjasni ili da zli glas nosi sa sobom u grob"![]()
miloše, jel ovo poslednja epizoda, ili čekamo da Pex siđe sa tavana i kaže da je žensko, a ustvari moja majka?

milos265 je napisao:Sto se mene tice, ja se iz ove serije povlacim jer kao i sve latino-indo-turske serije, nema nikakvu poentu a traje u nedogled. Vi ako zelite nastavite sa snimanjem novih epizoda. Nasa misteriozna cica-maca je ispricala i jednu istinu, nasa komunikacija se odvijala preko privatnih poruka i opet nije dovela do nekog pametnog zakljucka. Identitet nije otkriven sa sigurnoscu, malo smo se salili, nekada i okrutno ali dobro. Nismo svi isti, neko to voli i hrani neke cudne nagone u svojoj glavi na taj nacin, meni je bilo zabavno ali mi je dosadilo. Mackice, uzivaj u zivotu, ko god da si ili nisi, ja ti zelim sve najbolje.

Ne stvarno si upravu Srđane TI UOPŠTE NERAZMIŠLJAŠ hehehehehePEX je napisao:jovanamackica je napisao:PEX je napisao:Dace dragi Bog pa ce nas napustiti
Pex razmisli malo o svom ponasanju,retko ko da te ovde gotivi,nisi popio svu pamet ovog sveta.
Nemam ja sta da razmisljam, ja sa kim sam dobar-dobar sam, sa kim nisam (ti sto kazes da me ne gotove) ne zanima me, ni oni ni ti, a ni vase misljenje.
Povratak na Članovi, predstavite se!
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 56 gostiju