Na 4/65 juče je saobraćao auto sa GB 993 (IK-203; 2001. godište), kao što sam već napomenuo, auto sa GB 950 je van saobraćaja do daljneg. Uglavnom vozio me je auto sa GB 993, a stanje je sledeće.
Karoserijski je u odličnom stanju, stvarno se odlično drži, mada to i ne čudi s obrzirom na to da je pre oko godinu i nešto dana sređivana šasija i oplata na ovom autu. Zbog šasije je inače u rahodu dugo bio, sigurno godinu dana, valjda je bila slaba ioli je bila pukla, ali znam da je baš tada imao intervenciju oko šasije. Prikolica je isto dosta prava, poravnata sa prednjim delom vozila, a visina je manje - više stalna na svim jastucima, eventualno, ako malo padne na III osovini.
Kada je reč o ovom autu i kada govorimo o ponašanju u vožnji i povozitosti dosta je dobar zaista, vuče dosta dobro, pun potnika je bio, ono ne baš dupke pun, ali podosta opterećen svakako. Jedino se malo, samo malo, mučio uz Brankovu, opet bez ijednog davanja "kick down-a", ali malo je ipka teže izvukao, uz manje napore. Šalta iz svake u svaku brzinu gotovo neosetno, menjač je "Voith-ov". Kočenje veoma dobro, fino "hvata", ispravan je nožni retarder.
Tahograf je marke "Kienzle", brzinomer je ispravan kao i sat koji je tačan, dok je obrtomer neispravan.
Poakzivač za nivo goriva u rezervoaru nije ispravan, a voltaža na akumulatorima je negde između 25 i 26 V. Pritisak ulja u motoru drži od oko 2 bara na leru pa ide preko 5 bara pri većem broju obrtaja. Temperaturu vode u motoru uveče je držao negde na oko 85 stepeni C i to stalno. Pritisak vazduha za kočenje i na prednjem, a i na zadnjem kočionom kolu drži na oko 7,5 bara u proseku.
Svi validator u putrničkom salonu, kao i panel kod vozača su ispravni.
Ima ugrađen uređaj za automatsko gašenje požara u motornom delu.