badi je napisao:E sto me nervira kad neko tako napise npr TREBA KUPITI 5 NOVIH AUTOBUSA, pa alo ljudi jel znate koliko kosta jedan novi autobus, pa kolika je cena nafte, i koliko jos ima obaveza mesecno, pa znaju i oni iz Kosmet prevoza da im trebaju nova vozila, ali postavlja se pitanje, ODAKLE!?, pa zar ne vidite da i najjace firme npr Dunavprevoz, Fudeks,..itd ne kupuju bas nova vozila, nego se ljudi snalaze, oduzeti lizing, mladji polovnjak sa zapada, ipak je to mnogo jeftinije od novog busa,....u ovdasnjim uslovima poslovanja je covek koji kupi novi autobus stvarno LEGENDA!![]()
miham je napisao:uh...i dalje je kao pracka..
Ivan KM je napisao:badi je napisao:E sto me nervira kad neko tako napise npr TREBA KUPITI 5 NOVIH AUTOBUSA, pa alo ljudi jel znate koliko kosta jedan novi autobus, pa kolika je cena nafte, i koliko jos ima obaveza mesecno, pa znaju i oni iz Kosmet prevoza da im trebaju nova vozila, ali postavlja se pitanje, ODAKLE!?, pa zar ne vidite da i najjace firme npr Dunavprevoz, Fudeks,..itd ne kupuju bas nova vozila, nego se ljudi snalaze, oduzeti lizing, mladji polovnjak sa zapada, ipak je to mnogo jeftinije od novog busa,....u ovdasnjim uslovima poslovanja je covek koji kupi novi autobus stvarno LEGENDA!![]()
ja nisam rekao da kupe glanc nova vozila nek uzmu neki bus 2000-2001-2002 god a ne voze sa onim starudijama po 25-30 god

Povratak na Autobusi generalno
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gostiju