djole je napisao:To bio neki tender za prodaju vozila Nis-ekspresa?Znas li koliko su placeni?Meni se cini da su O.K. vozila
negas je napisao: Nema auta bez TAMica! Nekad su inzenjeri Dajca projektovali motor za bus bez goriva, al im bilo glupo zbog konkurencije, pa resili da ga naprave samo da radi bez vode![]()

sasa-74 je napisao:posle kratkog dogovora preko MSN Volvos mi je ustupio pravo da objasnim zasto je na pojedinim busevima Lebane a na drugim Leskovac . Sediste firme je u selu koje se zove Lebane i tamo imaju 5 garaza sa ogromnim parking prostorom i svojom pumpom na placu . Na svim prigradskim vozilima pise Lebane a na medjugradskim koji idu za BGD i Nis pise Leskovac . Zasto ..... zato sto za Leskovac svi znamo a za Lebane malo njih . to je marketinski potez jer je i ime slicno nekad velikoj i uspesnoj firmi iz Leskovca Jugekspresu . a sad su i oni porasli u jednu firmu koja je za respekt u tom kraju
negas je napisao: Nema auta bez TAMica! Nekad su inzenjeri Dajca projektovali motor za bus bez goriva, al im bilo glupo zbog konkurencije, pa resili da ga naprave samo da radi bez vode![]()
sasa-74 je napisao:Bio je Novica inace vlasnik ove firme kod mene pre neki dan i ja mu pokazivao slike na forumupohvalio nas je i kaze da mu se svidja ali kaze jos samo slikana su mu 5-6 autobusa od 34 koliko ih imaju sad( prosle god imao 25 ). ima inace tamove 260 niske 315 visoke 315 bovu gradske tamove ikaruse rabe neobusa nekog nezna ni on sta sve ima u voznom parku
djole je napisao:Nisam znao da ih ima i kod privatnih prevoznika
Aleks_BGD je napisao:djole je napisao:Nisam znao da ih ima i kod privatnih prevoznika
Skoro je Becej Prevoz kupio jedan NIBUS u beloj boji.Sam sto je kod ovog NIBUSa soferka jednodelna,tj nije podeljena kao kod ostalih NIBUS buseva...Vozila izgleda fenomenalno,skoro sam ga sreo na Novosadskom auto-putu.
Povratak na Prevoznici iz južne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 45 gostiju