Logo

Jugotrans, Leskovac

Fotografije voznih parkova i rasprave o prevoznicima iz južne Srbije.

Postod djole » Uto Apr 29, 2008 7:43 pm

To bio neki tender za prodaju vozila Nis-ekspresa?Znas li koliko su placeni?Meni se cini da su O.K. vozila
djole
Diplomirani mašinski inženjer - master

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 10:14 pm

Sponzor

Postod sasa-74 » Uto Apr 29, 2008 8:09 pm

djole je napisao:To bio neki tender za prodaju vozila Nis-ekspresa?Znas li koliko su placeni?Meni se cini da su O.K. vozila

vozila kupljena bez trapova i agregata fakticki na kilo u nekoj ludoj kombinaciji g6 f3 :wink:
negas je napisao: Nema auta bez TAMica! Nekad su inzenjeri Dajca projektovali motor za bus bez goriva, al im bilo glupo zbog konkurencije, pa resili da ga naprave samo da radi bez vode :wink: :wink:
sasa-74
Mehaničar

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 4:10 pm

Postod busfahrer80 » Ned Maj 25, 2008 9:01 am

ik404 je napisao:Upravo je ova firma iz Lebana, kao sto se vidi na drugoj slici. Ne znam puno o njima, skoro nista.
Evo jedne Negas-ove slike sa proslog foruma, gde pak stoji Leskovac i " Touring" stil.

Image

lep autobus nema sta
ImageImageImage
Korisnikov avatar
busfahrer80
Član

Pridružio se: Sub Maj 03, 2008 7:05 pm

Postod Nibus-ja » Ned Maj 25, 2008 7:17 pm

busfahrer80 je napisao:
ik404 je napisao:Upravo je ova firma iz Lebana, kao sto se vidi na drugoj slici. Ne znam puno o njima, skoro nista.
Evo jedne Negas-ove slike sa proslog foruma, gde pak stoji Leskovac i " Touring" stil.

Image

lep autobus nema sta

I posle neka neko nesto kaze da NIBUS nije lep,pa NIBUS je lep u CRVENOJ boji a kod DRUGIH PREVOZNIKA je jos LEPSI 8)
Nibus-ja
Član

Pridružio se: Uto Feb 12, 2008 5:15 pm

Postod Sashco » Pon Jun 16, 2008 1:07 pm

Za ljubitelje buseva sa juga evo dva primerka ovog prevoznika.
Image
Image
Poslednji put menjao Sashco dana Pet Jul 18, 2008 11:16 pm, izmenjena samo jedanput
Image
Korisnikov avatar
Sashco
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 2:59 pm

Postod volvos » Pon Jun 16, 2008 2:42 pm

Sto su mi poznate ove fotke
Image
volvos
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 8:11 pm

Postod Mickey » Čet Avg 21, 2008 12:40 am

sasa-74 je napisao:posle kratkog dogovora preko MSN Volvos mi je ustupio pravo da objasnim zasto je na pojedinim busevima Lebane a na drugim Leskovac . Sediste firme je u selu koje se zove Lebane i tamo imaju 5 garaza sa ogromnim parking prostorom i svojom pumpom na placu . Na svim prigradskim vozilima pise Lebane a na medjugradskim koji idu za BGD i Nis pise Leskovac . Zasto ..... zato sto za Leskovac svi znamo a za Lebane malo njih . to je marketinski potez jer je i ime slicno nekad velikoj i uspesnoj firmi iz Leskovca Jugekspresu . a sad su i oni porasli u jednu firmu koja je za respekt u tom kraju :wink:

jedna ispravka-Lebane nije selo,vec manji grad,varosica,po velicini slican Prokuplju,malo manji od Temerina...
u tacnost informacija zasto na nekim busevima pise Lebane a na nekim Leskovac ne mogu da ulazim,ali ja imam drugaciju.
-kad su osnovali firmu nisu mogli da je registruju u Leskovcu (kaze se zbog Jugekspresa)vec u lebanu,posle nekog vremena su promenili mesto sedista firme.
iako nemaju neke autobuse,redovni su,cisti,zimi topli,a mislim da je to veoma bitno,zato i jesu zasluzili "respekt"
Mickey
Član

Pridružio se: Sub Jul 26, 2008 10:30 pm

Postod Sashco » Ned Okt 26, 2008 8:25 pm

Jezdi beli nibus samo tako!
Image
Image
Korisnikov avatar
Sashco
Član

Postod sasa-74 » Ned Okt 26, 2008 9:15 pm

Bio je Novica inace vlasnik ove firme kod mene pre neki dan i ja mu pokazivao slike na forumu :D pohvalio nas je i kaze da mu se svidja ali kaze jos samo slikana su mu 5-6 autobusa od 34 koliko ih imaju sad( prosle god imao 25 ). ima inace tamove 260 niske 315 visoke 315 bovu gradske tamove ikaruse rabe neobusa nekog nezna ni on sta sve ima u voznom parku :wink:
negas je napisao: Nema auta bez TAMica! Nekad su inzenjeri Dajca projektovali motor za bus bez goriva, al im bilo glupo zbog konkurencije, pa resili da ga naprave samo da radi bez vode :wink: :wink:
sasa-74
Mehaničar

Postod Sashco » Pon Okt 27, 2008 12:46 pm

Cini mi se da sam u Nisu video dve njihove Setre 215HD.
Image
Korisnikov avatar
Sashco
Član

Postod Nibus-ja » Pon Okt 27, 2008 5:08 pm

sasa-74 je napisao:Bio je Novica inace vlasnik ove firme kod mene pre neki dan i ja mu pokazivao slike na forumu :D pohvalio nas je i kaze da mu se svidja ali kaze jos samo slikana su mu 5-6 autobusa od 34 koliko ih imaju sad( prosle god imao 25 ). ima inace tamove 260 niske 315 visoke 315 bovu gradske tamove ikaruse rabe neobusa nekog nezna ni on sta sve ima u voznom parku :wink:

Sasa mozes li nekako s njim da stupis u kontakt da posalje slike pa da okacimo te njegove BUSEVE :?:
Nibus-ja
Član

Pridružio se: Uto Feb 12, 2008 5:15 pm

Postod sasa-74 » Pon Okt 27, 2008 5:32 pm

pa vec smo pricali on i ja o tome i rekao da ce da mi posalje slike odnosno da da nekom da slika to sve kod njega kuci u garazi i na placu ali posteno govoreci mislim da cemo ili da se nacekamo ili da od toga nece biti nista , Jednostavno covek je toliko zauzet oko organizacije posla da je vec kad je posao od mene i izasao na autoput zaboravio na sve to . A mozda i nije videcemo :wink:
sasa-74
Mehaničar

Postod Aleks_BGD » Sre Dec 17, 2008 4:37 pm

djole je napisao:Nisam znao da ih ima i kod privatnih prevoznika :)

Skoro je Becej Prevoz kupio jedan NIBUS u beloj boji.Sam sto je kod ovog NIBUSa soferka jednodelna,tj nije podeljena kao kod ostalih NIBUS buseva...Vozila izgleda fenomenalno,skoro sam ga sreo na Novosadskom auto-putu.
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Dec 04, 2008 9:00 pm

Postod Jovan » Sre Dec 17, 2008 4:41 pm

Aleks_BGD je napisao:
djole je napisao:Nisam znao da ih ima i kod privatnih prevoznika :)

Skoro je Becej Prevoz kupio jedan NIBUS u beloj boji.Sam sto je kod ovog NIBUSa soferka jednodelna,tj nije podeljena kao kod ostalih NIBUS buseva...Vozila izgleda fenomenalno,skoro sam ga sreo na Novosadskom auto-putu.

Aleks imas i slike u temi Becejprevoza
Korisnikov avatar
Jovan
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 1:42 pm

Postod DraganNish » Čet Apr 09, 2009 12:02 am

Image
Image
Tamic na autobuskoj stanici Nis....interesantno izgleda moram priznati...:)
Dobrodosli u Kambodzu
DraganNish
Član

Pridružio se: Sub Apr 19, 2008 9:53 pm

PrethodniSledeća

Povratak na Prevoznici iz južne Srbije