Jovan je napisao:http://www.gradnis.net/index.php?action=printpage;topic=9959.0
Putnici o njima sve najgore
Ko zna sta bi tek vozaci rekli o putnicima.

Cisto da prepricam dogodovstinu koju sam licno video u Nisu kod zeleznicke stanice. Staje Lastin autobus, izlaze putnici, suvozac vadi torbe iz boksa kad mu prilazi gospoja i kaze "Imam gradsku markicu, jel mogu sa vama do stanice?" Dal se pravi luda ili ne prepoznaje Lastin bus.
Najvise mi se dopao onaj komentar za pusenje, pa bar 50 puta u lokalu a tek koliko puta u ekspresnim vozilima sam video da je vozac licno dolazio da intervenise ako neko pusi u busu. Da li nislijka kojoj smetaju cigarete izbegava da ide u kafice, diskoteke zbog istog problema? Cisto sumnjam.
Pre neki vikend sam se vracao iz Doljevca njihovim
lokalnim busem, lagano sam se obukao bilo toplo preko dana ali sam se uvece u povratku sledio na stanici. Naidje nibus, unutra banja - grejanje radi kao ludo.
Kad putujem za BG prosto pozelim da stanu negde da popijem kafu, medjutim staju na nekom od parkinga koji imaju WC ili na pumpi kada toce gorivo. Evo skoro, kod Lozovicke cesme stali da sipaju gorivo, parkirali pored pumpe, toce gorivo treba slepac da budes da ne vidis crevo, a putnici odmah zavapili "evo otisli da jedu a mi da camimo ovde" a da nisu ni pogledali gde su vozaci. Dal sam ja nenormalan u ovoj prici pa jedino kad mene voze sve ispada super ili sta je nemam pojma...
Daleko od toga da tvrdim da oni ljudi lazu ali mislim da ipak solidno preuvelicavaju stvari.