Logo

Niš-ekspres, Niš (1)

Fotografije voznih parkova i rasprave o prevoznicima iz južne Srbije.

Postod Milanche » Sub Okt 25, 2008 8:33 pm

joj... iz koje li je godine ova fotka?
he, he...niški peroni... :D
Milanche
Član

Pridružio se: Pet Feb 08, 2008 2:54 am

Sponzor

Postod sasa-74 » Uto Okt 28, 2008 10:56 pm

autoput Bgd- Nis

Image
negas je napisao: Nema auta bez TAMica! Nekad su inzenjeri Dajca projektovali motor za bus bez goriva, al im bilo glupo zbog konkurencije, pa resili da ga naprave samo da radi bez vode :wink: :wink:
sasa-74
Mehaničar

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 4:10 pm

Postod lecko » Sre Okt 29, 2008 10:47 pm

To ti je Ko 526 Nibuss 300.71 motor MAN Euro 2 400ks, nekoliko godina je neprestano isao na liniji Nis-Herceg Novi, od skoro su ga prezaduzili mladji vozaci i uglavnom taj auto ide za Zagreb, Suboticu, ova fotka je slikana u Zagrebu .
lecko
Član

Pridružio se: Uto Mar 04, 2008 6:26 pm

Postod Marko » Čet Okt 30, 2008 1:14 am

Image Niš Ekspres dolazi u Beograd iz Niša gb473
Žalosno je što današnja deca misle da je Mocart bio vlasnik kladionica, a ne da je prodavao čoko kugle

# Vratite Risa u Vojnu akademiju
Marko
Član

Pridružio se: Uto Apr 29, 2008 10:54 pm

Postod lav » Pet Okt 31, 2008 12:44 pm

Image
lav
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 3:37 pm

Postod CKD-KT4 » Pet Okt 31, 2008 9:39 pm

Serval je napisao:
CKD-KT4 je napisao:Sumnjam, jer ćemo ići u gradove sa uskim ulicama i gde neće biti lako manevrisanje sa troosovincima.
Da li je moguće da će da iznajme bus od neke druge firme?

Iz iskustva ti kazem da nikad ne znas cime ces se voziti. Nekada podrzavaju linije ostalih transportnih preduzeca. A sto se tice dvospratnog-nema ni jednog, mozda iz nekog drugog preduzeca.

Saznao sam da ćemo ići troosovincem. :wink:
CKD-KT4
Student saobraćaja

Pridružio se: Čet Maj 22, 2008 11:21 pm

Postod ik404 » Sub Nov 01, 2008 8:32 pm

Beograd, Karadjordjeva...
Image
ik404
Član

Pridružio se: Čet Feb 14, 2008 9:41 pm

Postod Denky Pecanin » Ned Nov 02, 2008 12:12 pm

[quote="ik404"]Beograd, Karadjordjeva...
kolega...molim te prosetaj malo cesce Karadjordjevom ulicom...vidis li kakav si ulov imao...svaka cast.... :D
Korisnikov avatar
Denky Pecanin
Član

Pridružio se: Pon Jul 07, 2008 3:10 pm

Postod Marko » Pon Nov 03, 2008 3:45 pm

Image
Nis Ekspres gb 512 na proputovanju kroz Beograd
Žalosno je što današnja deca misle da je Mocart bio vlasnik kladionica, a ne da je prodavao čoko kugle

# Vratite Risa u Vojnu akademiju
Marko
Član

Pridružio se: Uto Apr 29, 2008 10:54 pm

Postod Sashco » Sre Nov 05, 2008 11:12 pm

Jovan je napisao:http://www.gradnis.net/index.php?action=printpage;topic=9959.0

Putnici o njima sve najgore

Ko zna sta bi tek vozaci rekli o putnicima. :wink: Cisto da prepricam dogodovstinu koju sam licno video u Nisu kod zeleznicke stanice. Staje Lastin autobus, izlaze putnici, suvozac vadi torbe iz boksa kad mu prilazi gospoja i kaze "Imam gradsku markicu, jel mogu sa vama do stanice?" Dal se pravi luda ili ne prepoznaje Lastin bus. :wink:

Najvise mi se dopao onaj komentar za pusenje, pa bar 50 puta u lokalu a tek koliko puta u ekspresnim vozilima sam video da je vozac licno dolazio da intervenise ako neko pusi u busu. Da li nislijka kojoj smetaju cigarete izbegava da ide u kafice, diskoteke zbog istog problema? Cisto sumnjam.

Pre neki vikend sam se vracao iz Doljevca njihovim lokalnim busem, lagano sam se obukao bilo toplo preko dana ali sam se uvece u povratku sledio na stanici. Naidje nibus, unutra banja - grejanje radi kao ludo.

Kad putujem za BG prosto pozelim da stanu negde da popijem kafu, medjutim staju na nekom od parkinga koji imaju WC ili na pumpi kada toce gorivo. Evo skoro, kod Lozovicke cesme stali da sipaju gorivo, parkirali pored pumpe, toce gorivo treba slepac da budes da ne vidis crevo, a putnici odmah zavapili "evo otisli da jedu a mi da camimo ovde" a da nisu ni pogledali gde su vozaci. Dal sam ja nenormalan u ovoj prici pa jedino kad mene voze sve ispada super ili sta je nemam pojma...
Daleko od toga da tvrdim da oni ljudi lazu ali mislim da ipak solidno preuvelicavaju stvari.
Image
Korisnikov avatar
Sashco
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 2:59 pm

Postod s215hdh » Sre Nov 05, 2008 11:26 pm

Pa slusaj, da je to jedan slucaj, pa ajde, ali to je dosta ljudi reklo. A i moj brat je bio u Nisu u vojsci i nije bas bio zadovoljan. A mama mog druga ovde u Becu nekad putuje za Nis pa ide sa njima, rekla je da je bas sporo i lose...
s215hdh
Profesionalni vozač

Pridružio se: Sub Feb 09, 2008 5:47 pm

Postod negas » Pet Nov 07, 2008 3:15 pm

Kad god se vozih Ekspresom, uvek je bilo na vreme i profesiopnalno, ali pre svega red voznje, au nikad ne kasne-barem kad se ja vozim njima!!!
negas
Diplomirani mašinski inženjer - master

Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 3:52 pm

Postod choksi » Sub Nov 08, 2008 6:41 pm

Moji su pre neki dan išli u zg sa čazmatransom, a vratili se niš ekspresom i kažu da su tu negde po udobnosti i brzini , ali su imali primedbu za prtljag se naplaćuje 7kn ili 100din iako je 7kn manje od 1e.
choksi
Član

Pridružio se: Ned Sep 14, 2008 6:13 pm

Postod Nibus-ja » Pon Nov 17, 2008 2:14 pm

Nibus-ja je napisao:
lecko je napisao:NIS-EKSPRES JE PUKO !

Ma daj nemoj mi palis sad ovde vatru :evil:

Kad EKSPRES BUDE STAO tad JE PUKO.
Nibus-ja
Član

Pridružio se: Uto Feb 12, 2008 5:15 pm

Postod Milanche » Pon Nov 17, 2008 3:12 pm

Ja ne mogu Niš Ekspres generalno...

U međugradskom autobusu, nemam reči...SVAKA ČAST....Uvek polaze striktno na vreme, dolaze takođe striktno na vreme, ili čak i ranije nekada. Uvek se sve zna, kad je tzv.BIS prevoz tj.kada imaju više autobusa koji za određeno mesto koji kreću u određeno vreme uvek se sve zna, putnici su obavešteni koje će vozili (čak i kog garažnog broja će poći sa tog i tog perona za tamo i tamo. Nema zamerki... Koknkurencija je ogromna i čini mi se da sada nisu baš toliko aktuelni kao nekada, ali se za sada dobro drže.

U gradskom saobraćaju...totalno druga priča...
Bezobrazni su, nevaspitani...i to je zapravo ono o čemu ljudi pišu na gore citiranom forumu...Ne poštuju redove vožnje i ono što me najviše nervira, a što su nekada radili kada su zadnji dnevni polasci je to što skraćuju svoj obrt. Treba sa Ćele Kule za Novo Selo da pođe u 23.20 a on gospodin okrene tablu i vozi samo do Ledene Stene. A ljudi koji putuju za Novo Selo ostanu kratkih rukava.I to su radili kada je bila najveća popularnost na medjumesnim koridorima. Sada su se malo popravili po tom pitanju, ali su sada razlozi za nepoštovanje redova vožnje stalni otkazi gradskih autobusa. Ali putnike to ne zanima...svi mi želimo da dođe bus u određeno vreme. I glavno je to da je osoblje u gradskom saobraćaju ravno NULI. Kondukteri su neljubazni, smrdljivi...užas, a vozači su OK. Nije ko u Beogradu da ti zatvore vrata dok silaziš, uvek te sačekaju ako vide da trčiš za bus i sl.
Milanche
Član

Pridružio se: Pet Feb 08, 2008 2:54 am

PrethodniSledeća

Povratak na Prevoznici iz južne Srbije