branik je napisao:Kako neko ranije rece, verovatno ce mi se krvi napiti, ali za mene voznja po suvom nema istu draz kao u otezanim uslovima. Naravno, ne govorim o elementarnoj nepogodi kada zbog vejavice sve stane, niti o ledenoj kisi. Protiv nje ne postoji recept. Tu majstorije u voznji ne pomazu. U ovome siguran sam da ce me jedino Berlingo podrzati.

milos265 je napisao:Aleks_BGD je napisao:milos265 je napisao:Pazi samo na onu krivinu kod skole u Resniku
Ma tu nije bilo problema,ni odozdo ni na dole.Bilo je mucno malo ono kad se popnes na brdo pa skrenes levo,pa onaj pravac pa krivina na levo i ide ono spustanje i onda opet lakat desno.Mislim da je to ulica Palih boraca tako nekako e tu je bilo cupavo malo nisu cistili zato sto kad ides odozdo ides pun levi i onda gubi zalet pa ume da zavrti u mestu,mada smanjis mu gas i nema problema iscupa se.Takodje je bilo problematicno iz Borske dole pa uzbrdo ka 5 solitera ako mu nedas dobar zalet nema sanse da izguras brdo.Kolega Ilija je ostao zaglavljen u drugom krugu na 48N,a ja prosao nekako.
Kad idem nizbrdo drzim ga na retarderu i ako krene bas da me gura izbacim ga iz brzine i lagano na kocnicu fino se smiri.Inace cile vec mi kum dao neke savete i mogu ti reci drzao sam se toga i nije bilo problema,nadam se da ce tako i ostati.Sve u svemu za celu noc imao sam svega 7 minuta kasnjenja.
Ma gore na Miljakovac se nemoj ni penjati ako ne moras. Kad se vracas iz Resnika pitas ove vozace iz gsp-a koji idu sa tobom da li ima nekoga od njihovih gore a ako nema samo gas pravo. Ne rizikujes i ne gubis vreme.
miham je napisao:jutros u Niksicu -11,Zabljak,Pljevlja,Kolasin -18 stepeni..pingvini mole za caj..kako vam pale auta na ovu studen..?
Povratak na Autobusi generalno
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 5 gostiju