Bravo Bane, perfektan je, na BG-Kucevo !!!
Onaj drugi se ne pojavljuje, a nema ga ni u garazi, daj boze da je u Majdanpeku !!!
Onda Mpek ima i ik-401 1011, samo da nije IK-412 U Svilajnuc, mada tada bi ga vidjao...hm...

negas je napisao:PEX -što bi matori Tirke rekao bog da mu dušu prosti: ne slažem se s pitanjem!![]()
mnogo hoćeš da znaš, misliš da si pametan, ma nije ovo setra tema i ostale barake iz pomenute familije tog proizvodjača i td pa da postavljaš pitanja koja hoćeš. Ovo je francuska firma
Nego, ok hoću da pojasnim, hoću, mada sam hteo da te pustim da guglaš al ajd sad, drag si mi drug s foruma, ne ide da ne pomognem:
živa - bus u pokretu s putnicima i na liniji po mogućstvu, standardni linijski radni dan.
Obična fotka (ne mrtva) bus stoji na pkingu il gde već.
Nadam se da će da osvane pex-ova poruka u nekoj temi sa, o živa slika !
Nego da se povrnem iz filozofiranja i mog pripovedanja jelte, da ne spamujem temu mora i da napisem sledeće:
u 17h kladovo sr2016, u 19.30 sr 2018 dakle standardno, stim sto su dve godine vozili obrnuto, sad ovako-zašto, samo oni znaju, a možda i ne znaju!
Obično kad nekog nešto pitaš ima odgovor kao da sam ga pitao ko je igrao u drugoj grupi trecu utakmicu na svetskom prvenstvu u fudbalu 1978
Povratak na Prevoznici iz centralne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gostiju